Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (9 votes )

de Sainte Thècle

Route des Villards
73450, Frankrijk
France

de Sainte Thècle is a campsite with 100 pitches in Frankrijk, France, located in the Rhône-Alpes region. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Frank
Dutch
Goed: - Centrale ruimte met airco - Grote plekken, vrije keuze - Toegang tot zwembad - Prima ligging t.o.v. centrum en Galibier - Receptie tussen 12:00 - 15:00 gesloten. (Staat niet op de website en is niet zo handig als je om 12:15 arriveert) Minder goed: - Erg duur - Sanitair: Pur en schimmel komen je in deze ruimte die doet denken aan een jaren 50 oostblok gevangenis tegemoet. Na het invoeren van een toegangscode moet je langs een technische ruimte waar een geluid uit komt dat bijdraagt aan de migraine gevallen onder de camping bezoekers. Op de douche deuren zijn de sporen van desinfectiemiddel meer dan duidelijk zichtbaar. Bizar dat dit nog in deze tijd bestaat. Muren hangen vol met aanwijzingen met wat er allemaal niet mag. - Wifi wachtwoord werkt tijdens verblijf spontaan niet meer. Receptie zegt gewoon 'Pech gehad, probeer het morgen nog eens'... - Rond de waterrtappunten hangt een rottende geur. Als deze camping niet zo'n monopoly positie had maar er concurentie zou zijn zou het snel voorbij zijn met de omzet...
2 years ago

vite_1
Dutch
We komen al enkele jaren op deze camping als we gaan skien, de ligging is echt fantastisch. camping ligt aan de rand van het dorp, naast de ijsbaan. Je kunt te voet naar de skiliften, winkels en restaurants allemaal op loop afstand. Echt een aanrader. Camping wordt door de meesten bezocht met een camper maar wij staan er met de caravan wat ook goed te doen is, als je wat ervaring hebt met het rijden in de bergen. Sanitair is netjes en voor de ski's aparte ruimte. Wel een gezelschapsruimte maar geen bar of verkoop van levensmiddelen.
2 years ago

melius
French
Le camping est bien situé près du centre du village 10min à pied, sanitaire spacieux, propres, grande aire de jeux juste en face du camping. Village très dynamique, pleins d'animations gratuites pour les enfants la 3ième semaine d'avril, pour une semaine de ski pas trop cher! les commerçants ont le sens de l'accueuil.
2 years ago

Nicolette
Dutch
Kwamen hier aan na een schitterde tocht over de Col de Galibier, zijn met de gondel omhoog gegaan en lopend naar beneden, mooie tocht, camping is ok, gezelschapsruimte voor als het 's avonds kouder wordt. Grote schone douches. en vriendelijke mensen bij de receptie, prettig is dat je als de receptie gesloten is toch een plek mag gaan zoeken, er staat keurig aangegeven welke er gereserveerd zijn....
2 years ago

Jelle
Dutch
De camping ligt tussen de bekende Col du Télégraphe en de Galibier vlak bij het wintersportoord Valloire (loopafstand). Mooie grote plaatsen! Redelijk sanitair. Prachtige recreatieruimte met aparte tvkamer. Valloire is wel een echte wintersportplaats. In juni is nagenoeg alles nog dicht! De Galibier is een "bedevaartstocht" voor fietsers. De gehele dag zie je zwoegende mensen omhoog gaan! In de omgeving zijn prachtige bergwandelingen te maken. In Valloire is een goede supermarkt waar alle nodige boodschappen te krijgen zijn! Naast de camping aan de overkant van de rivier ligt een gemeentelijke speeltuin die vrij toegankelijk is! Eind juni was er een "quad treffen" en waren nagenoeg alle plaatsen gereserveerd! Wifi gratis op de camping! Tot plusminus 50 meter ontvangst. Mooiste plaatsen liggen op achterste deel van de camping, links en rechts van de kapel Ste Thècle waar de camping zijn naam aan heeft te danken. Camping gaz te verkrijgen in supermarkt.
2 years ago

D. Eggermont
Dutch
Prima camping voor de wintersport liefhebber. D douces zijn goed warm maar ga niet gelijk naar het eten maar vroeg of wat later. De camping beheerders zijn vriendelijk en doen hun best wat engels te spreken en je van dienst te zijn. De liften zijn op 10 min lopen of met gratis treintje te bereiken (Niet op zaterdag) Skipisten zijn goed onderhouden maar enkele zijn i.p.v. blauw of rood gewoon zwart. In het dorp zijn veel leuke en lekkere shops te vinden 1x pw op vrijdag is er markt gezellig maar niet altijd goed koop zoals de chocolade die bij de patisserie 18 euro goedkoper is dus let op.
2 years ago

Genco
Dutch
De receptie-team bestaat slechts uit 2 mensen, een man en een vrouw. Wij werden ontvangen door een vrouw die ook 'n beetje Nederlands kan spreken. De rest van de week zagen we alleen maar een man die HEEL ERG ONVRIENDELIJK is. Hem wil ik nooit meer zien! Bij het betalen zagen we de vrouw weer, ze was niet zo vriendelijk meer als bij de aankomst. De camping ligt heel erg goed op zijn plaats als men wilt gaan fietsen (La Marmotte oa). De sanitaire voorzieningen liet veel te veel wensen over! Er werd maar 1 keer per dag schoongemaakt (tussen 14u en 16u).
2 years ago

Porrez-Eloot
Dutch
Wij gaan al jaren naar Valloire tijdens de Paasvakantie. Wie aan Caravaneige wil doen kan prijs/kwaliteit nergens beter terecht. Wij, een gezin met vier kinderen, grote caravan en hond, betalen nauwelijks meer dan 30 EUR per nacht. En dat voor een vlekkeloos onderhouden verwarmd sanitair, verwarmde droogkamers/skilockers, ontspanningszaal, speeltuintje en goed onderhouden standplaatsen en correcte service. Het dorp ligt op wandelafstand, net als de skiliften die ook met een gratis treintje te bereiken zijn. De kinderen hebben genoeg aan de speeltuin in de buurt én op de camping. Wij gaan er al jaren en denken er niet over te veranderen. Valloire zelf heeft naar Franse normen een gezellig karakter met hotelletjes en restaurants waar ook een gezin (met 4 dochtertjes!) aangenaam kan eten. Het skigebied is ruim genoeg en heeft ook tijdens de Paasperiode doorgaans nog voldoende pistes in goede conditie. Vorige vakantie waren de weers- en sneeuwomstandigheden uitmuntend, dat helpt natuurlijk
2 years ago

Nadine Langen-Hanneman uit Landgraaf
Dutch
Een prima verzorgde camping gelegen aan de voet van De Galibier. Uitstekende fiets en wandel gelegenheden in de buurt. De camping ligt op 5 min. loop afstand van het dorp. Zeer vriendelijke en correcte beheerders op de camping. Mooie plaatsen. Het sanitair gebouw is verwarmd en netjes. Er is een gemeenschappelijke tv ruimte aanwezig. In Valloire zijn zeer veel mogelijkheden voor een actieve vakantie, gidsbureau en vvv zijn in het dorp aanwezig.
2 years ago