Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
5 / 5 (9 votes )

De Bergboer

Bentheimerstraat 84
7587 NJ, De Lutte
the Netherlands

De Bergboer is a campsite in De Lutte, the Netherlands.

Photos

Reviews

Lenie
Dutch
Leuke, kleine gezellige camping in een prachtig gebied. José de eigenaresse is zeer vriendelijk. De camping is zeer schoon en wat een schitterende omgeving om te fietsen.
2 years ago

Zethof
Dutch
Allereerst een super mooie omgeving met de Dinkel die in de achtertuin stroomt. Wij hadden een van de appartementen gehuurd. Zeer mooi en ruim. Bedden opgemaakt bij aankomst en een mooi balkon. Tevens een zeer aardige gastvrouw, altijd tijd voor een praatje en zeer meedenkend. Het was tijdens ons verblijf 2 dagen 40 graden, daarbij bood de gastvrouw aan om het beddengoed een extra maal te wassen, kregen wij een grote ventilator te leen en om verkoeling te zoeken bood zij de algemene ruimte op de begane grond aan. Al met al een prachtige omgeving, mooie accommodatie en een zeer vriendelijke gastvrouw.
2 years ago

Geraldine
Dutch
Hele fijne, gezellige plek. Rustig, schoon,kleinschalig. diverse voorzieningen,(boerengolf, bbq) Ook voor kinderen (skelters, fietsen/e-bikes)Erg gastvrij. Prachtig uitzicht. Mooie appartementen.Ook groepsaccomodatie. Echt een plek om thuis te komen.Omgeving biedt veel moois.(kanoën op de Dinkel, fietsen, Lutterzand.) Ik kom hier graag. Unieke plek. Dankjewel José!
2 years ago

henk
Dutch
alles was zeer goed.we huurden een appartement
2 years ago

Ton
Dutch
Heerlijke camping. Ongedwongen sfeertje. José is een prima gastvrouw. We zijn hier 2x geweest. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.
2 years ago

Ria
Dutch
Kleinschalige SVR camping. Zeer gastvrije dame. Ongedwongen sfeer. Iedereen groet elkaar op de camping. Mooi grasveld. Plaatsen onder de boom of niet. Schoon toiletgebouw met 4 toiletten (met muren ertussen), twee douches en twee wasbakken. Afwasplaats en centrifuge. Twee eenvoudige trekkershutten en twee eenvoudige safaritenten. Zeer rustig. Ondanks dat de A1 in de buurt loopt kon je dat niet horen op de camping. Camping ligt tegen de grens aan. Prachtige omgeving en je loopt of fietst vanaf de camping naar riviertje de Dinkel of zo De Lutte in. Kortom, voor herhaling vatbaar.
2 years ago

M
Dutch
Heerlijk appartement met twee ruime slaapkamers, ruime badkamer, keurig verzorgd. Mooi uitzicht. Kinderen konden heerlijk buiten spelen met skelters, boerengolf en gewoon voetballen bij het appartement. Op de kleine camping was een trampoline en een klimtoestel, helemaal top. Erg geslaagd en voor herhaling vatbaar.
2 years ago

Linda
Dutch
Dit is een SVR-camping wat betekend dat je kampeert bij de boer zelf. De plaatsen zijn ruim en mag je zelf uitkiezen. De sanitaire voorzieningen zijn goed en er is een ruimte om te schuilen bij slecht weer. Leuk om te weten; om hier te komen moet je de oprit in Duitsland nemen, terwijl de camping in Nederland ligt.
2 years ago

Yvonne de Wit
Dutch
Een safaritent gehuurd in een storm- en regenachtig weekend in september. De eigenaresse had ons al eigenlijk niet meer verwacht, maar ging rap alle benodigdheden bijeen zoeken, die we nodig zouden hebben in de safaritent. Helaas stond de opening op het Westen, zodat we niet konden genieten van de veranda en de wind behoorlijk in de ingang stond. Enfin het mocht de pret niet drukken. Camping was verder goed verzorgd, eigenaresse is aardig, maar niet professioneel en dat hoeft ook niet persé. Natuurcamping en aardig voor natuur. Hergebruik van water en biokachel voor warm water. Heerlijke ruime douches! We stonden ook niet alleen eind september. Twentse omgeving is ook prachtig! Duitsland om de hoek, ca. 500 meter.
2 years ago