Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Washing machines
4.5 / 5 (10 votes )

de Berard, Domaine de Miremer

Route Departementale 558
F-83680, La Garde-Freinet
France

de Berard, Domaine de Miremer is a campsite in La Garde-Freinet, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. de Berard, Domaine de Miremer has wifi, a camping shop, a restaurant, an indoor pool and lockers. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Pitches with shade

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Caroline Benetti
Dutch
Deze camping is echt fijn eind augustus/begin september in een mobil home voor twee pubers, een kleintje van 3 en mijzelf: rustig en veilig. Een aardige badmeester en iedere dag nog genoeg activiteiten voor de kinderen, ondanks het eind van het seizoen. Een goed restaurant waar altijd plaats is en waar de bediening snel is. Je kunt merken dat er nog verbeteringen aan worden gebracht, vooral wat betreft het terrein, maar ondanks dat is het rustig. Volgend jaar weer !
10 months ago

Yvonne en Peter Brune
Dutch
Domaine de Miremer is formidabel. Zeer hulpvaardig en vriendelijk team, zowel de mensen van onderhoud, animatie als van het restaurant. De directeuren werken hard mee om alles op rolletjes te laten lopen. Nieuwe stacaravans op percelen met genoeg privacy. 2 prachtige nieuwe zwembaden met voldoende ligbedden en een kinderbad. Het restaurant is van zeer goed niveau voor een acceptabele prijs. Op korte afstand van verschillende prachtige dorpjes en heerlijke strandjes. Wij bevelen dit domein van harte aan!
11 months ago

Bernard
English
WOW. We were pleasantly surprised by this place. Everything was so well done. We spent days walking, cycling, relaxing, swimming we even managed to get to St. Tropez for a lovely day out and walked along the port with an ice cream. The camp is incrediable. This place really is something special. Looking forward to visiting it again
1 year ago

Amellie
English
We had the most wondeful holiday. The staff were so fun, lovely and helpful. We have relaxed, had fun and enjoyed every moment. We will definately be returning. Thankyou team Berard
1 year ago

Sonia
Dutch
Heerlijke vakantie, stacaravans zijn echt geweldig, personeel is behulpzaam en vriendelijk. We zullen volgend jaar terugkeren. Bedankt team Berard
1 year ago

Paul Heikens
Dutch
Heerlijke camping met caravans van touroperator. In de caravan airco en o.a. Nederlandse TV (had van mij niet gehoeven maar de kids waren er blij mee) Voor de prijs van Noordwijk aan zee naar St Tropez
2 years ago

fam. Bruin
Dutch
We Komen al vele jaren aan de cote d'azur. Vaak op veel te dure groet campings aan de kust met zeer veel staanplaatsen. Nu voor de eerste keer dat we voor een kleine 3 sterren camping hebben gekozen. Dit was voor ons echt een openbaring, De camping ligt in een geweldig mooie bergachtige omgeving en kent zelfs in augustus een heerlijke rust. We hebben gehuurd van Nederlandse eigenaren. Alles helemaal verzorgd. Een stacaravan op een zeer grote eigen plek met heel veel privacy en mogelijkheden om lekker buiten te kunnen koken. Dit hebben wij op veel duurdere campings zo kort bij de kust niet eerder mee gemaakt. Onze kinderen hebben zich met veel andere kinderen ook op en top vermaakt. Niet alleen in de zwembaden maar ook bij allerlei andere activiteiten. Wat de camping echt bijzonder maakt is dat je van af de camping zonder file alle mooie plekken kunt bekijken. En dat voor zeer redelijke prijzen. Wij komen zeker nog een keer terug.
2 years ago

Bert Tuinstra
Dutch
Voor het eerst naar camping de Berard. We hadden een luxe mobilhome (112) gehuurd van Nederlanders. We hebben 2 super leuke weken gehad op een hele gezellige camping. Het restaurant vonden we goed, we hebben er regelmatig met de kinderen gegeten. Het zwembad is niet groot ,maar voldoet en het is er heel gezellig. De camping is mooi gelegen en vlakbij de allermooiste stranden. We weten nu al dat we weer komen.
2 years ago

Vakantieganger
Dutch
Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De wegen zijn best slecht en behoorlijk steil. Sanitairgebouw dat lager gelegen is oud en vies. Zwembad is lekker maar de bodem is erg vies. Eigenaresse is supervriendelijk.
2 years ago

Erik
Dutch
Per 1 juni 2020 nieuwe verwarmde zwembaden en nog veel meer. Het zal een 4 sterren luxe camping worden. U zult camping De Bérard niet meer herkennen. Domaine de Miremer is een heerlijke, zeer luxe en rustige familiecamping waar u kunt genieten van de rust en de prachtige natuur, maar vlakbij de drukte en gezelligheid van de Cote d’Azur.
2 years ago