€30
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 13 May till 17 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

BBQ allowed
Dogs
5 / 5 (5 votes )

Camping Domaine de Senaud

10 route de Saint Martin
26140, Albon (Drome)
France

Camping Domaine de Senaud is a campsite with 25 pitches in Albon (Drome), France, located in the Rhône-Alpes region. Camping Domaine de Senaud has a camping shop, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Camping shop
Snackbar
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Robert
Dutch
Leuke camping in opbouw. Je ziet dat de eigenaren echt hun best aan het doen zijn om er iets moois van te maken. Nu nog beperkt aantal plaatsen en accomodaties. Prachtig uitzicht, mooi terrein. Handig als doorgangscamping maar ook voor paar dagen als uitvalsbasis. Helaas alleen pizza afhalen.
2 years ago

Johan
Dutch
Domaine de Senaud is een heerlijke sfeervolle tussenstop met een fijn zwembad. De camping en directe omgeving (kasteel) is erg mooi. Het geluid van de snelweg is echter wel wat hoorbaar. Dit is mogelijk ook afhankelijk vd wind. We zijn een nacht gebleven, de camping gebruikt als overnachtingscamping op weg naar het zuiden. De camping ligt wel wat van de snelweg, iets meer dan 15 min, maar het is een goed rijdbare rechte weg
3 years ago

Evelien
Dutch
Prachtige rustige camping. Heerlijk zwembad, vernieuwd sanitair, goede plekken en prachtig uitzicht. Het sanitair wordt goed schoon gehouden en ondanks weinig gasten is ‘de bar’ met gezellige zitjes de gehele tijd open. Wij zouden hier één nachtje staan maar zijn hier een heel weekend gebleven! Mooie kapel op het terrein. Het is een camping in aanbouw maar wat er wordt gebouwd gaat niet op z’n Frans: prachtig! Het water uit de kraan duurt enige tijd voordat het warm is en bij verkeerde wind hoor je de autoroute maar dat weegt zeker niet op tegen de pluspunten van deze camping!
3 years ago

Victoria
Dutch
Verassend naast bijbehorend kasteeltje, en tussen de golfholes door. Superleuke accomodaties. Wij zaten verdeeld over 2 naast elkaar gelegen tenten op palen. De camping is 11 jaar gesloten geweest en nu door een jongere generatie weer opgestart. Een heel aardig stel, met hulp van ouders. Er moet nog veel gebeuren, maar de basis is goed en relaxed. De Nederlandse vertaling vd website klopt niet helemaal. Boeken via hen is goedkoper dan via touroperator. Wij gingen voor een nachtje (of twee) tussendoor, om de reis te onderbreken en even lekker te zwemmen en relaxen. Supergroot zwembad, (babybadje staat pas volgend jaar op de planning). Relaxte plekjes om te zitten en te genieten van een drankje met goed uitzicht. Sanitair is goed. Ala je er straks ook kan eten is het de ideale stop onderweg naar het zuiden. Het enige minpunt vinden wij de geluidsoverlast van de autoroute. Die hoor je met verkeerde wind continu op de achtergrond.
3 years ago

Mirjam
Dutch
Net geopende camping, heerlijk rustig gelegen net boven Valence, een verademing na de drukte in Lyon. Prachtig uitzicht en electriciteit en water dik in orde. Jonge mensen die hard aan t werk zijn om alles spik en span te maken. Nu nog tijdelijk toiletgebouwtje maar binnenkort gaat het grotere gebouw open. Net als het zwembad trouwens.
3 years ago