Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
2.5 / 5 (10 votes )

Château de Leychoisier


87270, Bonnac-la-Côte (Haute Vienne)
France

Château de Leychoisier is a campsite with 30 pitches in Bonnac-la-Côte (Haute Vienne), France, located in the Limousin region. Château de Leychoisier has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Fam. Peters
Dutch
De camping is mooi gelegen en je kan er goed wandelen. Het sanitair is ronduit smerig, het lijkt wel of de ridders het voor de laatste keer hebben schoongemaakt. Bij de douches was lauw of koud water en alles was ontzettend oud. Het zwembad was wel mooi, maar het was ijskoud, en helaas ook vies. De eigenaar sprak alleen maar Frans en intresseerde het niets toen wij klaagden over koud water. Het is schandalig hoeveel geld je moet betalen voor deze camping!
2 years ago

Fam Blom
Dutch
Misschien hadden we te hoge verwachtingen van een 4 sterren camping bij een kasteel, de werkelijkheid viel bar tegen. Het restaurant , dat volgens de site en de kampeergids open zou zijn, was dicht. Het sanitair was sterk verouderd. Twee warme douches voor de dames, de rest koud. Wel schoon. Zwembad was goed. Aardig ontvangst, grote plekken. Je hoort de autoweg op de camping.
3 years ago

Roest
Dutch
We zochten een (rustige) doorreis camping met ons camperbusje en kwamen hier terecht. We schrokken van de prijs 26,50 ( zonder elektriciteit) maar ja toch maar gedaan want het was al 19 uur. Dan verwacht je in ieder geval schoon sanitair! Helaas zag alles er oud en ook vies uit! Nooit meer dus.
3 years ago

Fam ter Woord
Dutch
Camping vlakbij de snelweg voor doorreis of een paar dagen. Mooie ruime plaatsen waar veel mooie bomen staan - je kiest zelf een plaats. Er is een zwembad. Mooi Kasteel is vlakbij. Sanitair oogt oud maar is wel schoon - alles in krappe hokjes. Wij vonden de camping aan de prijs en het eten was goed maar ook aan de dure kant voor een onderweg camping. Toch wel een leuke dag gestaan maar 5 sterren??
3 years ago

Gunther
Dutch
65€ voor een nacht. Verouderd onverzorgd sanitair.
3 years ago

Fam. den Hartog
Dutch
Camping is goed als doorreis camping. Grote plaatsen met zon en schaduw. Zwembad is niet groot maar voldoet voor een paar dagen. Sanitair is verouderd, maar schoon. Weinig speelgelegenheid voor kinderen. Eigenaren zijn vriendelijk, behulpzaam en spreken Engels. Omgeving is mooi. Restaurant is verschrikkelijk slecht en je betaald de hoofdprijs. Voor een platgeslagen entrecote met “ongebakken” friet en ijsbergsla uit een zakje betaalde we €19,-?
3 years ago

Ruud
Dutch
Plus : grote plekken, zelf je plek zoeken , goede ontvangst, redelijk zwembad, rustig. Prijs kwaliteit staat niet in verhouding Min: zeer oude toilet en douch, poort gaat in de ochtend pas om 8.30 open. Om 20.30 mag je niet meer tafeltennissers . Om 21.00 gaat de camping helemaal op slot en kom jezelf en de auto niet meer de camping op. Eten in het stadje is er niet bij.
3 years ago

No
Dutch
Ligging is goed voor doorreis naar het zuiden. Plaatsen zijn groot. Sanitair is oud en rommelig. Wasruimte laag en onaangename geur. Zwembad is erg groot. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Prijs te hoog voor hetgeen geboden wordt.
3 years ago

Fam.Rebergen
Dutch
Waren beetje huiverig aangezien onderstaande recencies ;-) MAAR viel reuze mee. Wat een mooi paradijsje super aardige mensen, grote plekken, en vooral rust! Mooie manege dicht in de buurt. Restaurant was smerig GEEN aanrader de douches waren heel heet, met kleine kinderen uitkijken dus! Sanitair schoon maar verouderd. Brood is te bestellen voor 18:00 voor de volgende ochtend. Wij hadden deze camping als doorreis camping. Geen animatie, mooi zwembad. en prachtig Chateau ruikt er heerlijk (citroenen) Als je uitgerust wil doorrijden naar het zuiden, is dit zeker een aanrader! (prijs/kwaliteit is inderdaad niet echt op zijn plaats)
3 years ago

Anita
Dutch
Overnachtingscamping, prima. Prijs Kwaliteit klopt echt niet! Dat komt vooral door sanitair. Restaurant helaas geen aparte recensie voor te maken, wat een drama! Je mag er niets drinken, alleen als je komt eten. Eten hadden we er vorig jaar al gedaan dat was echt smerig, dus nu voorbereid, en lekker soepje gegeten in de caravan, we dachten even op het terras waar NIEMAND zat!! Er was 1 stel aan het eten binnen. We waren met 8 personen maar we kregen niets! Kinderen hadden dorst, we hadden geen drinken meer en winkels in de buurt niet te vinden. We zijn op pas geweest naar een supermarkt, maar dit zou ik niemand aanraden te doen! Rare buurt, voelde me er niet veilig! Dus als je gaat overnachten neem voldoende eten en drinken mee!! Brood voor de ochtend is prima! Restaurant hebben we uiteindelijk van een meneer drinken kunnen kopen voor de kinderen, ik zal maar niet zeggen wat dat heeft gekost!
3 years ago