Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3 / 5 (18 votes )

Chantecler

Val St André
13100, Aix-en-Provence (Bouche du Rhone)
France

Chantecler is a campsite with 200 pitches in Aix-en-Provence (Bouche du Rhone), France. Chantecler has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Aukje
Dutch
De meeste plekken zijn te krap en lastig bereikbaar voor caravans van 5 meter. De stortplaats voor chemische toiletten is afgesloten! Hoewel de prijs die van een 10-sterren accommodatie benadert, is de kwaliteit hooguit 1 ster waard.
1 year ago

Fenna
Dutch
We hebben 4 nachten doorgebracht met een slechte ontvangst en moesten direct alles betalen. Voor 2 croissants en een broodje werd ons 6 euro in rekening gebracht. De faciliteiten zijn oud en onhygiënisch. Om bij een waterval te komen, moet je een flinke afstand afleggen en sommige waren kapot. Dit is zeker geen 4-sterren waard, 1 ster is meer dan voldoende. Bovendien moet je 35 euro per dag betalen, we voelen ons echt bedrogen. Ik waarschuw anderen.
1 year ago

Hans
Dutch
Wij stonden hier vier dagen. We dachten dat een 4 * camping in orde zou zijn. Daarom betaalden we vooraf. Hadden we het geweten... . Wegens een defect aan de kraan In de sanitaire blok beneden, heeft het water hier meer dan 2 dagen blijven lopen. Indien deze dagelijks zouden gereinigd worden had de poetsdienst dit opgemerkt. In de vier dagen werd het sanitair maar één keer gekuist. Corona is bij de directie blijkbaar nog niet gekend. Dezelfde tandpastavlekken en ander viezigheid bleven dagen in de lavabo's. Toiletpapier op de vloer bleef gedurende die dagen liggen. Het sanitair is ook zeer verouderd en niet aantrekkelijk. Waar haalt de directie het in hun hoofd om in juli de snackbar/restaurant te renoveren? Hier was geen enkel alternatief. Hierdoor was ook de campingwinkel gesloten. De ontmoetingsruimte, zitruimte onder platanen is in jaren niet meer onderhouden. Onkruid en afval op de grond.
3 years ago