Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (11 votes )

Capfun Les Huttes

Camping
17650, St. Denis d'Oléron (Ile d'Oleron)
France

Capfun Les Huttes is a campsite with 200 pitches in St. Denis d'Oléron (Ile d'Oleron), France, located in the Poitou-Charentes region. Capfun Les Huttes has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Hilde Lootens
Dutch
Veel te veel stacaravans, de tenten en "gewone" caravans staan tussen de vele stacaravans, huisjes, chalets.... Ik heb het gevoel dat je als je met je eigen tent, caravan.. komt dat ze je maar ergens een plaatsje geven waar er nog plaats is. Sanitair hopeloos verouderd en niet schoon. WC blok is een schande. Restaurant is waardeloos en je betaalt veel te veel, Wel mooie omgeving, Saint-Denis d'Oléron is mooi, gezellig en er zijn veel goede restaurants. Goede uitvalsbasis om te fietsen. Wat veel goed maakt, is de enorme vriendelijkheid van de Fransen zelfs. In augustus gaan zij op vakantie en dit is echt zalig!! Elke dag een vriendelijke "Bonjour" Kortom, wij komen zeker nog naar ile d'olèron maar het zal niet meer naar die camping zijn!!!!
3 years ago

lybra
French
Pour les ados animation quasi inexistante et piscine sans toboggan
3 years ago

cedric
French
Camping très chaleureux personnelles très accueillants, notre mobil home impeccable. Nous y retournerons l’année prochaine
3 years ago

Mirjam
Dutch
Leuke camping op een mooie plek. Wij waren met een grote familie en hadden geschakelde (dubbele) chalet voor 10 personen. Op het ruime terras stond een perfecte gasbbq. De chalets waren schoon en in zeer goede staat. De zwembaden en glijbanen zijn leuk. Het strand is inderdaad rotsachtig maar een klein stukje verder is wel zand. Je kunt bij eb heerlijk zoeken naar krabbetjes tussen die stenen. Er is geen campingwinkel maar je kunt wel wit stokbrood en croissants bij het restaurant bestellen. Het enige nadeel voor ons was dat wij de enige Nederlanders waren. Voor de kinderen was dat wel heel jammer. De Franse jeugd spreekt ook geen Engels dus vrienden maken was er niet bij. Ook de animatie was uitsluitend Frans.
3 years ago

Arjen
Dutch
We hadden de camping uitgezocht dicht bij het strand. Plekje is mooi, kust bij camping is rostachtig, zodat je voor strand toch vaak in de auto stapt. Verder waardeloos: gasten zijn bijzaak, geld verdienen is belangrijker. Slecht onderhouden en slecht schoongemaakt sanitair. Wel mooie plekjes, maar vooral veel stacaravans.
3 years ago

Herald
Dutch
Niet te grote overzichtelijke camping. Of liever gezegd stacaravanpark, want gewone staplaatsen heb ik niet gezien. Waar de 4 sterren vandaan komen is me een raadsel. Waarschijnlijk van de caravans, want die zijn nieuw, compleet en veelal lekker onder de boom. In ieder geval niet van de overige faciliteiten, want die blijven nog een beetje achter bij de groei van de camping. Ze zijn oké, maar dat is het ook. Het lijkt er op dat Franceloc de camping heeft ontdekt en zet er nu in rap tempo caravans bij. Dat is goed te zien op het nieuwe gedeelte van de camping. Prima voor een week wat ons betreft. Ook omdat we toen het eiland ook wel gezien hadden.
3 years ago

.
Dutch
Mooie nieuwe mobilhome, leuke speeltuin en springkussens, leuk zwembad, fijne kleine camping. Heel vriendelijk personeel, prachtig stenen strand op loopafstand. Ligstrand is wel iets verder maar er gaat en gratis bus. Deze zomer leek de camping nog net niet af, volop werkzaamheden en inrichten van nieuwe mobilhomes. Voetvalveld mag wel eens onder handen worden genomen, er een goed en verlicht grasveldje van maken. Restaurant terras zou ik aan/zicht op het zwembad maken, dat kan veel gezelliger dan nu.
3 years ago

.
Dutch
Prachtige plek op een leuk eiland met zeer goede fiets mogelijkheden. De huurfietsen konden beter en de service om de fiets af te stellen op goede instellingen zoals zadel en stuurhoogte. Beter om eigen fietsen mee te nemen.
3 years ago

.
French
cadre agréable,proximité de la plage, service de bus gratuit . pas de terrain de boule de pétanques, dommage . Manque de porte manteau surtout coin toilette et chambre, vaisselle un peu juste pour 6 adultes pour les couverts mobil-home trop petit pour 6 personnes, difficultés de place bien pour 4 et pas plus, manque de confort dans la pièce principale, et terrasse agréable mais trop juste pour 6 adultes.
3 years ago

.
Dutch
Netjes opgezet. Ruimtelijk. Bij ons was het die week aan de frisse kant maar je kunt je er goed vermaken. Het is een leuk eilandje zeker voor fietsers. Met de auto sta je snel in files voor het stoplicht. Dit kost erg veel tijd. De matrassen en bedbank mogen vernieuwd worden. Wij hadden gelukkig luchtbedden mee genomen. Verder was het simpel maar prijs/kwaliteit prima!
3 years ago

.
French
Calme paisible proche de la mer bon accueil. Nous sommes déjà venu 5 fois!!. Prévoir une épicerie
3 years ago