Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3 / 5 (11 votes )

Capfun Le Merle Roux

Le Roux Est
07210, Frankrijk
France

Kindvriendelijke Camping Capfun Le Merle Roux vind je in Frankrijk, midden in de groene natuur. De kinderen vinden op de camping vermaak in de zwembaden met glijbanen, bij de Nederlandstalige animatie en in de speelhal. Er zijn veel uitjes mogelijk zoals een bezoekje aan de Drôme, met kleine kinderen naar de krokodillenfarm of verder de Ardèche in.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Amanda
Dutch
2 erg leuke weken gehad op Le Merle Roux. Erg leuk voor kinderen. Mooie ruime speeltuinen, springkussens en mini club. Vergeet ook de mooie mascottes niet! Er was wel Nederlandse animatie. 1 van de animatoren was een Nederlandse. Zij werkte elke dag in de miniclub en onze 4 jarige dochter vond dat erg leuk. Ook vertaalde zij de mini disco. Als zij in een pop zat deed haar collega zijn best om in het Engels te vertalen. Het zwembad is erg mooi. Verschillende baden en glijbanen. Heren wel in een strakke zwembroek
1 year ago

C Barends
Dutch
Het zwembad ligt boven aan de berg, best een flinke klim want onze chalet stond bij de receptie beneden.Als je in de buurt wat wil ondernemen moet je minimaal een uur rijden. In de omgeving weinig te beleven. Het zwembad is leuk voor de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Heel veel Fransen op de camping. Helaas de animatie ook in het Frans. De shows waren niet te volgen vanwege de taal Het was leuk voor 1x maar zou er absoluut geen 2de keer heen gaan.
1 year ago

Versluis
Dutch
Geen normale campingwinkel, brood moet je een dag van tevoren bestellen. Horecapersoneel heeft totaal geen oog voor de gasten op hun terras. Na opmerking over ontlasting aan de toiletbril, werd er gezegd dat de gasten van de camping gewoon vies zijn en dat de wc in de ochtend was schoongemaakt. Inmiddels was het tegen de avond dus gingen ze met een zucht iets aan doen. Douchekraan in het huisje was drama (of heel heet en bij klein beetje bijstellen ijskoud en niet warm te krijgen). Geen ligbedjes bij het zwembad, geen eten of drinken toegestaan maar ook geen gelegenheid om drinken in het zwembad te kopen. Onoverzichtelijk zwembad door niveauverschil is lastig met 3 kids in verschillende leeftijden. Eten in het campingrestaurant is heel slecht. Wij gaan hier nooit meer heen.
2 years ago

Natalie
Dutch
Het is een zeer zeer matige camping. Alles is vies en smerig. De stroom valt 25 keer per dag uit. Het zwembad is veel te klein voor het aantal bezoekers van de camping. Er zijn ligbedjes, er zijn geen douches bij het zwembad, echt niet normaal. De Fransen die de camping beheren zijn uiterst onaardig en lui. De camping ligt ook ver van de mooie steden en activiteiten vandaan. NIET naartoe gaan.
2 years ago

van Dongen
Dutch
Flinke klim naar stacaravan, wel prachtig uitzicht! Stacaravan niet heel schoon maar kon ermee door. Camping in het algemeen redelijk rommelig. Animatie alleen op Fransen gericht. De mascotte van capfun negeerde zelfs ons dochtertje van 5 toen ze in de gaten had dat ze geen Franse was. Keuken restaurant vanaf 14.00 gesloten tot 18.30u. Geen winkel bij de camping dus goed zorgen voor eigen voorraad. Voor restaurant en afhaal sowieso in de ochtend al reserveren anders geen plek. Zwembad is leuk. Onze kinderen van 5, 10 en 12 konden zich er wel vermaken. Voor grotere kinderen is het denk ik al snel saai. Al met al voor een weekje een prima camping maar niet voor herhaling vatbaar.
2 years ago

F&R
French
Le camping ne tient pas ses promesses : coupures d'électricité toute la journée : plus de frigo (on a jeté des aliments), plus de clim, plus de toboggans dans la piscine. Les enfants étaient déçus. A 1200 euros la semaine pour le bungalow, c'est juste inadmissible. Le service client, contacté a plusieurs reprises méprise les vacanciers. Bref, de belles promesses mais au final une immense déception. La région est magnifique,
2 years ago

Joelle
Dutch
Camping stond op zoover niet al te best aangeschreven. Echter vonden wij dit niet terecht. Stacaravan die wij huurde was erg netjes en van alle gemakken voorzien. Het zwembad was voor onze kinderen 2/4/6 erg leuk. Zij konden zelfstandig van de meeste glijbanen gaan of met hulp van een volwassene. Brood op de camping was lekker. Je ziet dat er veel vernieuwd wordt op de camping. En ze hard aan het werk zijn. Er zijn veel hoogte verschillen dus fietsjes beter thuis laten.
2 years ago

Fordham Brigitte
Dutch
Camping wordt iedere jaar verbeterd en mooier. Was aan vernieuwing toe maar er wordt heel hard gewerkt. De directie, restaurant houders en onderhoudspersoneel doen er alles aan om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Prachtig uitzicht !!!!
2 years ago

Arend
Dutch
Voor het 16e jr op rij toch weer 5 weken LMR ,na een lange mindere periode was het sanitair nu prima voor elkaar. De was/afwas gelegenheid compleet vernieuwd. 2018 was het restaurant voldoende,2019 8/5. De nieuwe leiding, en alle medewerkers doen hun stinkende best . Het nieuwe overdekte zwembad is geweldig. Kan niet wachten op mei 2020. Dan zeker weer 5 weken LMR.
2 years ago

Claessens
Dutch
Goed en wordt heel mooi daar ze een nieuw zwembad aan het plaatsen zijn
2 years ago

Laantje
Dutch
De camping heeft mooi zwembad - leuk voor jonge kinderen. Ligweide met kunstgras. Sanitair is gewoon netjes. Er is op de camping dus wel een kampwinkel en de eetgelegenheden zijn goed. Frans georiënteerd, maar er wordt wel - beperkt - Engels gesproken.
2 years ago