Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
This campsite can only be booked by telephone. 055142964
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (6 votes )

Campingplatz Bezau

Ach 206
6870, Bezau
Austria

Campingplatz Bezau is a campsite with 45 pitches in Bezau, Austria, located in the Vorarlberg region. Campingplatz Bezau has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a tennis court and bike rental.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing

Sanitary
Baby change facilities
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Maurice
Dutch
Zeer kleine camping, ideaal om van hieruit te voet, per fiets, auto of openbaar vervoer de omgeving te verkennen. Supermarkt en gezellig dorp op loopafstand. Vanaf drie nachten krijg je een gastenkaart waarmee je met het o.v. kunt reizen, gebruik kunt maken van de vele kabelbanen in de omgeving en van het naastgelegen zwembad gebruik kunt maken. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren, keurig en goed onderhouden sanitair. Verder weinig voorzieningen op deze camping, maar dat wisten we van tevoren!
1 year ago

Andries
Dutch
De camping is gelegen aan het riviertje aan de rand van het dorp. De voorzieningen zijn prima. Goede en schone toilet en was gelegenheid. Keuze uit plaatsen met en zonder schaduw. Restaurants en winkels in het dorp zijn op loop afstand. Het uitzicht rondom is prachtig. Een nadeel is het verkeer over de provinciale weg aan de andere kant van de rivier, overdag is het duidelijk hoorbaar.
3 years ago

Jolanda
Dutch
Een echte kleine charme camping. De ontvangst was zeer vriendelijk. De eigenaren zijn behulpzaam en denken graag mee. Er zijn geen vaste plaatsen op het tentenweitje. Tussen het weitje en het hoofdgebouw loopt een doorgaand weggetje waar soms best hard gereden wordt. Het sanitair is perfect en wordt zeer goed schoongehouden. Jammer dat het douchen met muntjes en een tijdklok gaat. Blijf je langer dan drie dagen dan krijg je de Bregenzerwaldcard waarmee je oa entree hebt tot het direct naastgelegen en zeer gezellige gemeentezwembad. Het dorp ligt op loopafstand en er zijn voldoende faciliteiten. Een zeer fijn verblijf gehad. Enige tip: een wasdroger zou fijn zijn.
3 years ago