€22
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 April till 16 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Sailing/surfing
4.5 / 5 (43 votes )

Paradies-Camping Wolfgangsee Birkenstrand

Schwand 17A
5342, Abersee/St.Gilgen
Salzburg, Austria

Camping Birkenstrand ligt direct aan de Wolfgangsee. Dit is een geschikte camping voor rustzoekers die willen genieten van het meer, maar niet op zoek zijn overig vermaak. Hier vind je geen animatie of faciliteiten als een restaurant. Wel kun je relaxen op het privéstrand aan het meer en kun je hier kanoën en suppen. Birkenstrand ligt in Salzburg.

Characteristics campsite

Recreation
Bike rental
Theater/cinema
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car allowed on spot

Camping type
Farmer campsite
Nature campsite
City campsite

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Sofie
Dutch
Een aantrekkelijke, relatief kleine kampeerplek met enkele standplaatsen en een zonneweide direct aan de Wolfgangsee. Het merendeel van de bezoekers is afkomstig uit Duitsland en Oostenrijk, alhoewel er ook aanzienlijk veel Nederlanders zijn. Het meer is prachtig en je kunt er een eind in lopen voordat het diep wordt. Naast het meer zijn er weinig activiteiten voor kinderen. De standplaatsen variëren in luxe, maar dit hangt enkel af van hun nabijheid tot het meer. Het personeel is vriendelijk, maar niet erg meegaand. De omgeving is adembenemend en er is veel te beleven.
1 year ago

Mat
Dutch
Mooie, vrij kleine camping met enkele plaatsen en een ligweide direct aan de Wolfgangsee. Grootste deel van de gasten komt uit Duitsland en Oostenrijk, maar er zijn ook behoorlijk wat Nederlanders. Het meer is heel mooi en je kan er ver in voordat het diep wordt. Naast het meer is er niet veel te doen voor kinderen. De plaatsen zijn oplopend qua luxe, maar dit heeft alleen te maken met hoe dicht ze bij het meer liggen. Vriendelijk personeel, maar niet erg flexibel. Schitterende omgeving waar veel te doen is.
1 year ago

Berry
Dutch
Hele fijne en kleine camping. De plaatsen zijn groot genoeg, alles wordt netjes bijgehouden. Het sanitair is echt heel mooi en schoon! Ook al zijn er douche pasjes (goed voor 7 minuten douchen), is het echt een hele fijne camping. 7 minuten douchen is ook best veel. Er is altijd wel een douche vrij.Elke ochtend betaalbaar verse broodjes bij de receptie halen en er is een tafeltennistafel. Het meer is echt heel mooi, kraak helder en niet zo koud. Je moet alleen wel redelijk ver lopen om diep te gaan. Wat voor de kleinere kinderen weer een voordeel is.In de omgeving is genoeg te doen, wij houden ook van flinke wandeltochten over de bergen en dat is het enige wat ik daar mis.Wij hebben echt met veel plezier er gestaan.
2 years ago

Fabienne
Dutch
Erg mooie camping gelegen aan de Wolfgangsee. Vriendelijke eigenaren en erg schone sanitaire voorzieningen. Camping is gelegen aan de Wolfgangsee waar je fijn kan zwemmen, ook kan je er suppen en kajakken. Daarnaast is er veel te doen in de omgeving.
2 years ago

Luc
Dutch
We kwamen aan bij de camping en zagen het uitzicht... Hartstikke mooi! Vooraf hadden we geboekt via de email. Alleen deze camping had nog een mooie plek die niet te ver van het sanitair af zit en hij was groot genoeg voor onze tent. Hier dus geboekt en de plek bevestigd gekregen als onze standplaats voor een week. Aangekomen op de camping krijgen we een andere plek voorgeschoteld. Naar dit plekje wezen kijken omdat je denkt ze zullen wel iets vergelijkbaars aanbieden.. Nou niet dus.De nieuwe plek was links achterin op de camping achter een woonhuis. Je uitzicht is een stenenmuur die het zonlicht wegneemt. Hij was daarnaast veel te klein voor de tent. Dit verteld aan de eigenaresse en zij gaf aan dat het allemaal wel meeviel. De reden van onze wisseling was dat de kampeerders op onze plek langer wouden blijven. Na veel gedoe een luxe plek gekregen die veel duurder was dan ons originele geboekte plek..
3 years ago

Marissa
Dutch
Super leuk en mooi dat meer!! we hadden geluk met het weer! Voor grote kinderen 12 plus weinig te doen gelukkig elke dag in het meer met een bootje of sup hebben ze zich prima vermaakt. Je moet wel echt met de auto voor vermaak weg . Rodelen stukje verder erg leuk!!!!Komen hier zeker nog eens terug
3 years ago

Robert Bakker
Dutch
Prachtige camping, prima sanitair, fijn zwemwater (zwemschoenen mee!). Keuze uit 3 typen plaatsen: meteen aan het meer (duurste, met kans op plotseling opstekende stormen), in de boomgaard (Obstgarten) en de "Sonnewiese", wat verder van het water (goedkoopste plaatsen). Alle plaatsen zijn voldoende groot, de eerste twee categorieën beschikken per plaats over waterkraan en afvoer. Een jaar of 10 geleden kon je hier nog wel eens 3 weken regen treffen, dat is de laatste 5 jaar echter niet meer voorgekomen, waarschijnlijk onder invloed van de klimaatverandering. Wij komen hier al sinds 1978, we zijn er al wel 30x geweest en we hebben er nog geen genoeg van. Prachtige omgeving, het meer erg geschikt voor kinderen (bodem loopt geleidelijk af). Kleine kampwinkel die in de eerste behoeften kan voorzien. Eenmaal per week een foodtruck. Fietsen rond het meer prima mogelijk. In dit corona-jaar was de camping zelfs na het hoogseizoen nog vol.
3 years ago

Annelies Schilling
Dutch
Prachtige camping met mooie ruime plekken, gelegen direct aan de Wolfgangsee. Uitstekend schoon sanitair, toegang tot toiletgebouw met pasje en ook douchen met pasje. Werkt allemaal perfect. Verse broodjes elke morgen, aardige eigenaren en deze camping is echt niet duur!! Voor de kinderen is er verder niet zoveel te beleven, maar in de omgeving is voldoende leuks om te ondernemen en ook zwemmen/suppen/ varen bij meer is top, bij mooi weer!
3 years ago