€27.6
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 June till 30 September
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Fishing
4.5 / 5 (18 votes )

Camping Riffler

Bruggfeldstraße 2
6500, Landeck
Tirol, Austria

Camping Riffler is a campsite with 35 pitches in Landeck, Austria, located in the Tyrol region. Camping Riffler has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Camping Riffler it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. You can find several recreational activities on the campsite. There's a sauna, a tennis court and a table tennis table.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
City campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area

Recreation
Theater/cinema
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Martijn stoffelsen
Dutch
Waren in de winter in Tirol. Keurige warme douches, net gerenoveerd en lekker warm! Gastvrije mensen die alles doen om je te helpen en je een aangenaam verblijf te geven. Mooi vertrekpunt voor outdoorsport in zomer en winter
1 year ago

Collin
Dutch
Deze camping is klein en gelegen in het centrum van Landeck. Er is een klein camping veldje dat is afgeschermd van de rest van de camping. De doorlopende weg door Landeck loopt vlak langs de camping, dit hoor je niet. De eigenaar is een oudere man die met veel plezier de camping runt. Hij wordt geholpen door zijn zoon en dochter. Goede ervaringen en met veel plezier 2 dagen hier verbleven.
3 years ago

Fam. Jansen
Dutch
De camping ligt midden in Landeck. Links de camping af 2 min. lopen naar het centrum. Rechts de camping af Aldi supermarkt op 1 min. lopen. Op zich een mooie plek aan de rivier. Je kunt gewoon naar binnen rijden en een plek uitzoeken. Daarna aanmelden in de namiddag. Zeer rustig, klein (ca. 30 plaatsen geschat) sanitair niet echt modern maar wel schoon. Kleine afwasgelegenheid. Veel bomen/gras. Ligt aan de doorgaande weg maar daar hebben we geen last van gehad. Geen enkel vertier, geen wifi. Wij waren op doorreis (met 2 kinderen van 15-17 jr) en daar is het een prima camping voor!! Gezien de plek, faciliteiten etc.etc wel (te) duur.
3 years ago

francesc tarradas
Spanish
camping muy bien ubicado.las parcelas lo suficientemente grandes,y el trato de la señora encargada en recepción,exquisito (nos hicimos muy amigos).Mi opinión,es que vale la pena pasar unos dias en RIFFLER, Saludos Francesc Sant Celoni (Barcelona)
3 years ago

Fam Linthorst
Dutch
Camping is klein maar fijn. Wij zijn een week op deze camping geweest en de camping is ons heel goed bevallen. Het is een kleine, mooie, nette camping in Landeck. Lidl is naast de deur en zwembad is ook in de buurt. In de omgeving is heel veel te doen. De eigenaar van de camping is erg vriendelijk en heeft ook goede tips over de omgeving. Sanitair is ook erg netjes. Kortom een prima camping.
3 years ago

Petrus Beckers
Dutch
Camping is goed gelegen in Landeck, makkelijk bereikbaar. De camping is klein, maar schoon. Een winkel en restaurant ontbreken, maar er zijn in de directe nabijheid voldoende gelegenheden.
3 years ago