€29.9
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 16 May till 26 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Fishing
Washing machines
4 / 5 (31 votes )

Camping Residence Corones

Rasen-Antholz 124
39030, Rasen/Antholz
Italy

Camping Residence Corones is a campsite with 100 pitches in Rasen/Antholz, Italy, located in the Trentino-South Tyrol region. Camping Residence Corones has wifi, a camping shop, a restaurant, an indoor pool and lockers. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a golf court, a minigolf area and bike rental.

Camping Residence Corones offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station
Cross country skiing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Barbara
Dutch
Wij hebben 8 nachten op de camping gestaan en vonden het gemiddeld. Waren blij dat we achterin vlakbij de beek stonden, de rest vonden wij verschrikkelijk. Er stonden heel veel mega campers, en grote caravans, dus als tent kampeerder keek je tegen witte vlakken aan. Er werd duidelijk verteld hoe je moest staan, daarom ontstonden er rijtjes. Wij hadden privé sanitair en dat was perfect, alleen jammer dat ze zonder overleg ons een grote hadden gegeven, waardoor wij veel meer moesten afrekenen. Toen ik daarover sprak met de eigenaar, wuifde hij dat lachend weg. Eigenlijk was iedereen( behalve de man die het afval scheidde en schoonmaakster sanitair)van het personeel erg onvriendelijk. De man die iedereen naar een plek bracht, kon alleen maar schreeuwen en niet vriendelijk vertellen hoe ze moesten staan. Kortom, de omgeving is geweldig maar voor ons niet meer op deze camping.
3 years ago

Johan de Jong
Dutch
De camping ligt op een mooie, strategische plek , noordelijk van de Dolomieten. Een prachtig gebied met heel veel wandel- en klettersteig mogelijkheden. Wij stonden op een relatief grote plaats (achterin de camping, aan de beek). Prima plek maar de rest van de camping was wel erg vol. voor het grootste deel relatief kleine plekken die grotendeels vol staan met grote caravans en campers. Met alle auto's er bij geeft dat geen prettig beeld. Het sanitair is deels oud maar redelijk schoon en deels erg modern en luxe. Wel moet je er rekening mee houden dat men er in het hoofdseizoen moeite mee heeft alles schoon te houden. Wat ons het meeste tegenstond was de onvriendelijkheid van met name de kantoor- en winkelmedewerkers. We moesten onze paspoorten inleveren! Soms geen enkele woord in de winkel. Pas in tweede instantie konden ze het mailtje vinden waarin de prijsafspraken stonden. Al met al reden voor ons om niet meer terug te komen.
3 years ago

Ledent Freddy
Dutch
Prachtige ligging in de bossen. Een ouder goed onderhouden sanitair en een nieuw 5 sterren santair. Onze 8e maal in 15 jaar op deze camping. Vriendelijk onthaal. Lekker eten met afwisselende betaalbare dagschotels bovenop de kaart.
3 years ago

Marianne en Frits Appelman
Dutch
In de Dolomieten gelegen is dit een heerlijke camping om te verblijven en er uitstapjes vanaf te maken. Het verwarmde zwembad is een genot, op koele en warme dagen! Het sanitair is uitstekend, de mensen op de receptie uiterst behulpzaam en zeer goed geïnformeerd. De gratis pas voor openbaar vervoer in de provincie Alto Adige (Zuid Tirol) maakt het mogelijk uiterst gemakkelijk de streek te bekijken: bussen en trein zijn goed op elkaar afgestemd. Het campingrestaurant heeft Oostenrijkse en Italiaanse keuken. Kortom, een camping die we graag aanbevelen!I
3 years ago

Richard Kromkamp
Dutch
Rustige camping met redelijk grote plekken. Goed gelegen t.o.v. Tre Cime. Makkelijk met de caravan te bereiken. Mooiste sanitair wat ik tot nu toe op een camping heb gezien. Je hebt je eigen badkamertje met wastafel en douchecabine (sanitair bevindt zich achter de receptie)
3 years ago

Peter
Dutch
Camping in prachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Ook kleine afstanden met de auto kf bus naar leuke bestemmingen. Op de camping een prima niet uitgebreid restaurant en winkel met verse broodjes. Prima op orde dus en niet rumoerig
3 years ago

Jenneke
Dutch
Op de camping is geen enkel privé, plaatsen zijn zeer klein en niet afgebakend. Voor 90% is er geen schaduw. Overdag was het hierdoor niet vol te houden, in de avond koelt het af. Er is geen uitzicht, ja alleen naar de buren. Het zwembad ligt naast het sanitair gebouw, er is geen ligweide of ligstoelen. De receptie is tussen 12-14.30 uur gesloten het naast geleden restaurant neemt dan niet waar ook na 20.00 uur niet. Het sanitair is verouderd maar wel schoon en goed werkend. En dat voor een vier sterren camping.!!
3 years ago

drk
Dutch
Na 8 jaar weer terug geweest, nog steeds dezelfde vriendelijke eigenaar, mooie plaatsen. Twee sanitair gebouwen, een oudere met ruime schone voorzieningen en een nieuwer gedeelte met mooi badkamers en een apart kinder badkamer gedeelte. Ook prive sanitair te huur.
3 years ago

Arjan
Dutch
Paar dagen gestaan. Camping is netjes, sanitair onder appartementencomplex is luxe. Andere sanitair is wat verouderd, maar zeker schoon. Zwembad verwarmd, niet groot. Speeltuin stelt niets voor, jammer. Verder niet veel te doen op camping. Sauna niet gebruikt. Dorpje in de buurt klein, leek niet veel te doen. Camping ligt in dalletje, waardoor je weinig uitzicht op de bergen hebt. De moeite waard om daarom even de dolomieten in te rijden naar cortina, mooie route en leuk plaatsje.
3 years ago

Aniane
Dutch
Kwamen aan op de camping, bleek er iets niet goed te zijn gegaan met onze reservering. Vervelend begin, maar netjes opgelost. Meeste plekken hebben weinig/geen schaduw. Zwembad is niet te groot, maar netjes en verwarmd. Vraag bij de receptie om de kaart voor het zwembad in Olang. Dan kan je er gratis heen. Mooi bad, dat wat meer te bieden heeft dan de camping, met grote ligweide. Sauna is bijzonder fraai. Op maandag en donderdag is het familiedag en worden de kinderen ook toegelaten. Supermarkt in Olang is prima. Alleen voor het vlees moet je echt even naar de slager, tegenover de supermarkt. Speeltuin is in erbarmelijke staat. Animatie is erg leuk (voor kinderen tot 8). Camping zou bij ons veel hoger scoren als het terrein wat verzorgder was. Ouders waren een week in een appartement op de camping. Deze bieden een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.
3 years ago