€25.4
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Sailing/surfing
4.5 / 5 (13 votes )

Petzencamping Pirkdorfer See

Pirkdorf 29
9143, St. Michael ob Bleiburg
Kaernten, Austria

Petzencamping Pirkdorfer See is a campsite with 30 pitches in St. Michael ob Bleiburg, Austria, located in the Carinthia region. Petzencamping Pirkdorfer See has wifi, a camping shop and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite.

On Petzencamping Pirkdorfer See it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a golf court, sailing/surfing and bike rental.

Petzencamping Pirkdorfer See offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

fam.rossum
Dutch
echt super leuk groot meer waar je kon zwemmen en varen met waterfietsenen een hee groot glijbaan in het water, en de caming zelf ook heel leuk leuk restaurant enzo
3 years ago

Fam Quik
Dutch
Super gezellige camping waar we voor de 4de keer naar toegaan.de sfeer is top. Het sanitair ziet er keurig en schoon uit. De kinderen vermaken zich prima met het animatie team. De caravans zijn niet groot ,maar dankzij de veranda groot genoeg voor een gezin met kinderen.
3 years ago

Christine
Dutch
Afgelopen meivakantie hebben we weer een ruim een week kunnen genieten op deze camping, in een prachtige omgeving. De stacaravan is niet super luxe, maar prima om je vakantie in door te brengen. Sanitair is schoon! Ook is het een prima plek om je kinderen te laten spelen! Kortom zeker de moeite waard om eens naar toe te gaan.
3 years ago

Groenewegen
Dutch
Erg fijne camping! Zijn er nu 3x geweest en het bevalt ons goed! Bij de camping is een meer waar je lekker kan zwemmen en kanoën. Daarnaast heb ik zelden zulke goede douches meegemaakt op een camping. Voor kinderen is er een fijn animatieteam waardoor de kids beziggehouden worden. De camping zelf ziet er ook heel netjes uit. Caravans zijn schoon en worden goed onderhouden! De omgeving is prachtig, we hebben veel kunnen wandelen! In de gastengids staat goede informatie en leuke uitstapjes.
3 years ago

Johan
Dutch
Leuke vakantie gehad. Sfeer op camping was uitstekend. Caravans zijn eenvoudig, maar alles is aanwezig. Sanitair is goed en schoon. Goede uitvalbasis voor o.a. tripjes naar Slovenië, bijv. bij het plaatsje Jazersko is een mooie vallei. Veel mogelijkheden om in de buurt betaalbaar uit eten te gaan.
3 years ago

herman
Dutch
Camping goed maar er is een of andere sekte neergestreken die denken dat ze alles kunnen maken slopen de boel en laten heel veel troep achter bij het meer Wordt niets opgeruimd en als je er wat van zegt staan ze je aan te kijken of ze het in keulen horen donder van waar bemoei je je mee gister een tafeltennis tafel gesloopt Als je smiddags even wil douchen zijn ze allemaal bezet Door gillende koters en ze hebben er wat .gemiddeld 5 per caravan. En ze staan zo n 2 uur onder de douche en gillen dat die krengen doen horen en zien vergaat je en er wordt totaal geen kontrollen op gehouden nee es vacante flink achteruitgegaan ......ik niet meer .
3 years ago

Martha
Dutch
Voor de kinderen was er genoeg te doen, overdag moet je er op uit en dan is het nog vrij ver rijden, om leuke dingen te bezoeken. De dichtst bijzijnde kabelbaan was wel de moeite waard. En 's avonds is het gezellig op de camping. De caravan zelf vonden wij erg tegenvallen. We zijn waarschijnlijk geen camping mensen. Het sanitair en de wasmachines zijn goed geregeld. Het restaurant vonden wij minder als voorgesteld. De directe omgeving mist het lieflijke van Oostenrijk, maar er zijn wel verschillende wandelroutes. Voor ons is het de 1e keer en niet voor herhaling vatbaar.
3 years ago

van der Hoek
Dutch
De kamers van het hotel liggen boven het restaurant. Schoone kamers. Je hebt hier geen last van geluid. Wel van veel wespen. De mensen zijn erg vriendelijk.Je moet wel echt van het camping leven houden om hier te slapen/eten. Het eten is erg goed! Animatie is er ook elke dag. Voor kinderen is de speeltuin fijn en het meer voor iedereen om te zwemmen of vissen. Er beginnen wandel wegen bij de camping. Je kan er ook prima fietsen.
3 years ago

Annelies
Dutch
Heerlijke vakantie gehad aan Pirkdorfersee. Caravan eenvoudig, maar compleet, met een ruime veranda. Prima sanitair. Goed, betaalbaar restaurant op de camping en een heerlijk meer. Zowel onze pubers als de jongere kinderen hebben het prima naar hun zin gehad. Voldoende animatie op de camping en een prima sfeer!
3 years ago

Elize
Dutch
Top camping met heel vriendelijk oersoneel, restaurant goed, kaart is klein maar daarom het eten erg goed!!
3 years ago