€22.2
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Fishing
4.5 / 5 (20 votes )

Camping Neunbrunnen am Waldsee

Neunbrunnen 56
5751, Maishofen
Austria

Camping Neunbrunnen am Waldsee is a campsite with 100 pitches in Maishofen, Austria, located in the Salzburg region. Camping Neunbrunnen am Waldsee has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Camping Neunbrunnen am Waldsee it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a table tennis table, a golf court, a minigolf area and bike rental.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Petra
Dutch
Geboekt via Traveldeal. Bij aankomst kregen we een soort keukendeur sleutel met de mededeling dat we in kamer 0 zaten. Deze kamer voldeed op geen enkele wijze aan de beschrijving van de kamers op de site. Een kale witte ruimte met 2 bedden klem tussen de muur in en nog een los derde bed. Niks aan de muur, een wankel tafeltje met 2 wankele stoeltjes, geen gordijnen voor de ramen. Spinnenwebben in een hopeloos verouderde vieze badkamer. Dit bij de balie gemeld, kregen de mededeling dat alles vol zat en de manager van het hotel niet aanwezig was. Traveldeal gebeld die ons geweldig geholpen heeft en de volgende ochtend kregen we bericht dat we een voucher kregen. Dit hotel is verouderd de zwemvijver ziet er smerig uit en de roeiboten zijn er niet. All inclusief betekent hier een kast met allerhande glazen en kopjes en een tap met bier en losse flessen wijn. De hygiëne en corona maatregelen zijn hier ver te zoeken. We voelden ons niet veilig
3 years ago

Wilma Kooijman
Dutch
Heerlijke week, vriendelijke eigenaren, goed kunnen eten in het restaurant.
3 years ago

Xander de Vries
Dutch
2 dagen later dan gepland arriveerden wij bij het hotel. Het eerste wat de eigenaresse voorstelde was dat we 2 dagen langer mochten blijven ( geheel kosteloos). Dat geeft al aan hoe gastVrij het echtpaar van het hotel is. Halverwege ons verblijf blijkt dat de reisorganisatie failliet is verklaard en dat het hotel niet betaald is. De eigenaar van het hotel komt tijdens het ontbijt naar ons toe met de mededeling dat ondanks hij niet betaald wordt wij ZIJN gasten zijn en NIET uit het hotel worden gezet en NIET HOEVEN BIJ TE BETALEN. Het behoeft geen uitleg dat wij dit ontzettend op prijs stelde, het had ook heel anders gekund. Wat betreft het hotel zelf hebben wij ook een fantastisch verblijf gehad. De ligging is schitterend, bossen en uitgestrekte weides lossen elkaar af. Het terrein is keurig onderhouden, de kamers schoon en praktisch. Het eten is simpel maar erg smakelijk, het ontbijtbuffet uitgebreid.
3 years ago

Ton Leuverink
Dutch
Gewoon genieten en vooral eens lekker eten in het gasthof
3 years ago

Thomas
Dutch
Op deze camping heb ik een van de slechtste nachten ooit beleeft. Een groep zatte Oostenrijkers die luidkeels zitten te vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen tot dik na middernacht kan echt niet. Ik ben dan ook niet te spreken over het feit dat de uitbater hier niets aan kan/wil doen.
3 years ago

op den Camp
Dutch
We waren hier met ons gezin van 5, waarvan 3 kleine kinderen en daarvoor is deze camping toch minder geschikt. De plekken staan dicht op elkaar en er is nauwelijks iets te doen voor de kids. Speeltuintje is piepklein en de vijver nodigt niet uit tot zwemmen. Er komen vooral veel wandelaars en je kunt vanaf de camping direct aan verschillende routes beginnen. Als je komt om te wandelen is het een goede basis. Wifi was perfect en gratis net als de douches. We zijn naar de watervallen van Kaprun geweest en dat is aan te raden om een keer te doen.
3 years ago

lamers
Dutch
Camping ligt bij een klein meertje. Mooi gelegen.Je kunt er lekker in zwemmen. Ook is er een roeiboot, kano en 2 waterfietsen, waar je gratis gebruik van kunt maken. Beheerders erg vriendelijk. Prachtig sanitair. Het is een rustige camping. Wel veel seizoenplaatsen, daardoor ook veel mensen afwezig. Internet tegen betaling (€ 1,50 per dag). Prijs voor een overnachting heel schappelijk. In Maishofen: 2 supermarkten. Je kunt er ook lekker eten: een dagmenu kost slechts 12 euro: soep, hoofdgerecht, nagerecht en koffie. Wij waren heel enthousiast over deze camping. Zeker als je een rustige camping zoekt met een mooie omgeving waar je veel kunt ondernemen.
3 years ago

Familie Bus
Dutch
Het is een goed verzorgde camping. Met een vriendelijke en behulpzame eigenaar.. De ligging van de camping is geweldig ook het uitzicht. Wij stonden met onze caravan aan het water. Mooie plekken. Het sanitairgebouw. is zeer proper. Voldoende wasgelegenheden.. De prijskwaliteit is zeer gunstig. Op de camping ligt een restaurant waar je goed kan eten. Wij komen zeker terug !!!!!
3 years ago

Fam. van Jeveren
Dutch
Wij hebben met Kerst en Oud en Nieuw hier gestaan, op een zeer ruime plaats. Voorzieningen zijn heel goed, alleen als het nat weer is, is de plaats net een moeras. De grond sopt onder je voeten, paden zijn modderig. Ook de douches moet je oppassen, want als je even te lang onder de douche staat, gaat het licht uit en sta je in het donker, want de bewegingsdetector is buiten de douche.( bij de Heren). Een Goot nadeel vinden wij, dat er in de gidsen staat, dat je met Creditcard en bankkaart kunt betalen, maar die worden niet geaccepteerd. De eigenaresse wilt alleen Cash geld. Als je dan verwijst naar beide gidsen, lacht ze wat en wuift dit weg, met de opmerking: "In het dorp kunt u geld opnemen". Voor de rest is het een goede camping en van hieruit kun je prachtige wandelingen en excursies maken.
3 years ago

fam De Vylder
Dutch
Mooie en rustige camping. Plaatsen qua oppervlakte gemiddeld. Verzorgd sanitair. Vlak naast een meertje waarin kan gezwommen worden. Mooie omgeving. Er is een restaurant aanwezig op de camping.
3 years ago