€32.5
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Electricity
Wifi
Campfire allowed
Dogs
4.5 / 5 (26 votes )

Camping Michelnhof

Weiberndorf 6
6380, St. Johann
Austria

Camping Michelnhof is a campsite with 130 pitches in St. Johann, Austria, located in the Tyrol region. Camping Michelnhof has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Camping Michelnhof it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a rental cabin, a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a sauna, a table tennis table, a golf court and bike rental.

Camping Michelnhof offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing
Cross country skiing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Irma Bozon
Dutch
nette camping, schoon sanitair, mooie omgeving
1 year ago

Isabel
Dutch
Mooie schone camping. Voor ons nu een overnachtingscamping voor 1 nacht maar ook prima geschikt voor langer verblijf. Ligt in een prachtige omgeving en beschikt over erg mooi en schoon sanitaire voorzieningen.
2 years ago

Marlene
Dutch
Super fijn en mooie wasgelegenheden, Skibus stopt midden op de camping en binnen 5 minuten sta je bij de gondel.lekker verwarmde ruimte voor je ski’s en schoenen. Smorgens je skisschoenen aan trappetje op en meteen de bus in. Super geregeld!!
3 years ago

I.v.Vlerken
Dutch
We zijn hier een ruime week geweest. Het sanitair is erg mooi en wordt goed schoon gehouden. De douche-tijd is kort, slechts 3 minuten. Je kunt de douche dichtdraaien, de tijd stopt dan ook. Handig, maar dit staat nergens vermeld. Broodjes-service op de camping is handig voor noodgevallen:de keuze is beperkt en de broodjes zijn duur. Op de fiets is het 5 minuten naar de stad zoeven voor heerlijk brood. Er zijn nogal wat regels (vooral 'verboden'). Je mag geen plastic grondzeil gebruiken lazen we, maar dit werd ons niet verteld toen we aankwamen. De eigenaresse hebben we slechts even bij aankomst gezien en één keer lopend over het terrein. Wat mij betreft mist de camping een 'gezicht'. De vakantiekracht aan de balie en bij het brood is vriendelijk. De camping staat voor het grootste deel vol met (sta)caravans en campers. Jammer genoeg weinig tent-kampeerders. De plekken zijn niet ruim. Het uitzicht op de Wilder Kaiser is prachtig.
3 years ago

Mark
Dutch
Uitzicht prachtig, plekken redelijk ruim gelegen, sanitair erg netjes. Maar: geen dieren op camping (ja paar schuwe katten en schuwe cavia, maar verder niets). In boekje 'charme campings' van anwb wordt toch echt gesproken over pony's, geiten, konijnen en kalfjes waarbij kinderen mogen helpen. Maar niets van dat alles. Er zijn eigenlijk geen faciliteiten op de camping behalve een speeltuintje en restaurant. Vinden wij overigens prima, maar als je dan ook nog 47,50 per nacht vraagt voor caravan, klein tentje voor 1 kind en auto dan is de prijs echt uit verhouding met wat geboden wordt.
3 years ago

Henk
Dutch
Wij kwamen, zoals ons wel vaker overkomt op een voor een camping niet gepland moment aan. Dit keer was het tijdens de middagpauze. Geen enkel probleem hier, vanaf het balkon boven de receptie komt een vriendelijke mevrouw in bikini omhoog en geeft aan "zoek maar vast een plekje en kom na de pauze maar even naar de receptie". Aan de receptie kan je in meerdere talen terecht en er wordt duidelijke uitleg gegeven. De camping wordt denk ik ook voor de wintersport gebruikt aangezien alles erg degelijk gebouwd is en er een skiservice is. Het sanitair is zeer schoon en op meerdere plekken op het terrein zijn op strategische punten wc gebouwtjes geplaatst. Het restaurant op de camping is goed en de medewerkers erg gastvrij. Ook in Oostenrijk is een rookverbod, overal waar men kan eten mag niet gerookt worden op de plekken waar alleen gedronken kan worden wordt een oogje dicht geknepen. Het is erg mooi om iedere avond het onweer boven de bergen te zien ver bij de camping vandaan.
3 years ago

Gielen Morias
Dutch
Is een heel goede camping,waren er al 3 keer in de zomer gaan dit jaar weer, Annita en Pierre uit Belgie
3 years ago

cindy goddet
Dutch
Camping gelegen op 20 minuten te voet wandelen van de stad. Enig nadeel is dat als je met de tent gaat bijna alle plaatsen een beetje schuin gelegen zijn...dus d.w.z. ook schuin slapen. Op 10 minuutjes te voet van de Sommerrodelbahn, geweldig voor de kinderen. Het eten in het restaurant was zeer lekker, we moesten wel lang wachten op ons eten als er veel volk in het restaurant was.
3 years ago

peter zwiers
Dutch
Camping is prima alleen te veel vaste plaatsen,als de vaste gasten weg zijn is het een dode camping .met weinig vertier sanitair is uitsekend douchen 3 min. wel erg kort .restaurant heel goed en klantvriendelijk.
3 years ago

Fenda
Dutch
Een leuke camping waarvan de ligging ook mooi is! Je hebt er mooi uitzicht en je bent zo bij de rodelbaan. Ook is de afstand naar het stadje redelijk te doen lopend. In het stadje heb je ook een super mooi zwembad voor jong en oud
3 years ago

lonneke_1
Dutch
Mooie camping. De campingplaatsen worden goed onderhouden. De afmetingen prima en ook met de tent goed te doen omdat de plekken niet al te scheef lopen. Sanitair is mooier dan in een gemiddelde hotel(bijna te mooi voor een camping) De vaste campingbewoners zijn vriendelijk en behulpzaam. Ook de eigenarese is zeer behulpzaam en vriendelijk. De camping heeft vrij veel huisregels, hierdoor was alles tip top in orde!
3 years ago