€28.5
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 24 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Sailing/surfing
4 / 5 (31 votes )

Camping Mayrhofen

Laubichl 125
6290, Mayrhofen
Austria

Camping Mayrhofen is a campsite with 200 pitches in Mayrhofen, Austria, located in the Tyrol region. Camping Mayrhofen has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Camping Mayrhofen it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a water slide, a sauna, a table tennis table, a golf court, sailing/surfing and bike rental.

Camping Mayrhofen offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Horse riding
Fishing
Cross country skiing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Wessels
Dutch
Mooie plaats op 1 van de terassen Kleine plaatsen. Mooi sanitair. Klein zwembad. Geen toezicht gezien. Weinig personeel te zien op de camping. Meisjes achter de balie niet vriendelijk Plaatsen van aantal vaste gasten op de camping onverzorgd. Daarom beneden een rommelige indruk. Boven op de terasplaatsen netjes. Mooie omgeving.
1 year ago

Erna
Dutch
Super sanitair! Net nieuw. Veel vaste plekken, als we dit hadden geweten hadden we hier niet geboekt. Daardoor geeft het een rommelige indruk. Plekken zijn niet al te ruim.
2 years ago

Stefan
Dutch
Camping doet rommelig aan. Erg veel last gehad van buren die midden in de nacht veel herrie maken met muziek tot 04.00u s-nachts. Niet voor herhaling vatbaar.
3 years ago

Marij en Ton Ritchi
Dutch
+ : centrale ligging in dal + : op zichzelf redelijke prijzen, maar duur als je ziet wat je krijgt. + : restaurant bij camping + : netheid in sanitair en prachtig nieuw sanitair gebouw. - : kleine wat rommelige plekken, camping wordt zo vol als mogelijk gepropt - : voor tentkampeerders : redelijk lawaaierig. - : algehele indruk is er een van enigszins achterstallig en rommelige aandoend onderhoud - nogal wat vaste kampeerders waarvan een deel weinig energie besteedt aan hun onderkomen en perceeltje. Ziet er daardoor op plekken wat haveloos uit.
3 years ago

Nancy de Wit
Dutch
De camping lig vlakbij het gezellige dorpje Mayrhofen waar ieder jaar een gezellig straatfeest word georganiseerd en waar je heerlijk op een terrasje kunt zitten. Er zijn een heleboel wandelroutes, zowel op de berg of onder aan de berg. De Campingplaatsen zijn net groot genoeg om vakantie te vieren, ze waren druk bezet! Geen animatie voor de kinderen, maar op de camping zijn er genoeg kinderen onder elkaar om mee te spelen. Ze kunnen buiten spelen en binnen in een speelruimte onder het toiletgebouw. Er is geen megazwembad voor de kids of superglijbanen maar wel heerlijk om in te vertoeven met elkaar. Geen mega strand maar wel een paar heerlijke plekken in de buurt aan het water. Je kunt er niet culinair eten maar wel kun je heerlijk buiten op een terras of binnen een maaltijd naar keuze eten geserveerd door gastvrije mensen. Wekelijks is er Tiroler muziek door muzikanten uit eigen land. De toiletruimtes zijn schoon en netjes, ze worden dagelijks gereinigd. De prijs die we mochten betalen was de moeite waard.
3 years ago

paul korremans
Dutch
fijne camping, beneden zijn de plaatsen wat ondiep maar aan de zijkant en boven grote plaatsen. Boven een mooi en schoon toiletgebouw met wasmachine en droger. Ook een droogruimte voor (winter)kleding. Naast het voortreffelijke restaurant ook een douche en toiletgebouw niet zo luxe als boven maar voldoet prima ook hier wasmachine en droger. Naast de receptie een binnen/buitenzwembad, niet zo groot maar wel mooi. Het pinksterweekend een en al muziek geweldig. Zo ook iedere vrijdagmiddag. De omgeving is supermooi met veel wandelpaden en veel terrasjes onderweg wandelen is tenslotte een dorstige aangelegenheid. Iets verder weg Innsbruck en Kufstein Rattenberg het Swarovski museum en nog veel meer om te gaan zien, te veel om hier op te noemen. De mensen op de camping zijn al die jaren dat wij er komen supervriendelijk en erg behulpzaam.
3 years ago

Jannie
Dutch
Toiletunit erg vuil, eten beneden pijl
3 years ago

European
Dutch
Mooie omgeving, zeer net toiletgebouw. Hele kleine kampeerplaatsen. Met een caravan is er net plaats voor normale (geen XL) voortent. Goedkoop is het niet, prijzen zijn te relateren aan de mooie omgeving. Drie keer bij de receptie geweest, heel lang moeten wachten voordat ik geholpen werd. 1 keer maar gewoon weggelopen. Niet klantvriendelijk dus. Camping wel gezellig vol en heel veel te doen in de omgeving.
3 years ago

de laat
Dutch
wij stonden met onze caravan op het verhoogde gedeelte, dat zijn grindplaatsen. er zijn daar 3 varianten plaatsen wij hadden de kleinste ervan en hadden ruimte genoeg, vlak bij het nieuwe sanitairgebouw wat zeer netjes is en ruim opgezet. de plaatsen beneden op het gras ogen wat rommelig en klein. de kinderen hebben zich na het wandelen goed vermaakt in het zwembad(wat wel wat aan de koude kant was) en met het speeltuintje. restaurant bij de camping was prijs-kwaliteit prima. campingwinkel klein maar wel lekkere verse broodjes. omgeving geweldig, mayrhofen op loopafstand. zomerpas is bij 2 betalende ouders, kinderen gratis!!! geweldig mooie wandelingen in de(directe) omgeving.
3 years ago

voncken
Dutch
Met zelfs een babybad. Vriendelikjke mensen. Prachtige omgeving. Niet zo'n diepe plekken, maar acceptabel
3 years ago

Wim
Dutch
Prima camping, goed restaurant, verwarmt en goed sanitair, loopafstand centrum Mayrhofen.
3 years ago