€28
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Fishing
4 / 5 (14 votes )

Camping Kastenhof

Kastenhofweg 6
5600, St. Johann im Pongau
Austria

Camping Kastenhof is a campsite with 70 pitches in St. Johann im Pongau, Austria, located in the Salzburg region. Camping Kastenhof has wifi and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Camping Kastenhof it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, game of bowls, a table tennis table, a golf court and bike rental.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Irma
Dutch
We zijn nu vier jaar in de zomer op de camping geweest. Zowel voor een paar dagen op doorreis als langere periode. Grote en goede plekken, geweldig goed en schoon sanitair, wasmachine en droger aanwezig, recreatieruimte ideaal voor grotere kinderen. Wij vonden het een heerlijk rustige camping, op loopafstand van het dorp en erg centraal voor uitstapjes. Wij gaan dit jaar weer. !
3 years ago

Hanny
Dutch
Heerlijk rustige camping zowel in de zomer als in de winter. Voor natuur liefhebbers en wandel en ski fanaten!
3 years ago

Claire Westrup
Dutch
Op de camping zelf is geen restaurant. Echter zijn er op loop afstand erg leuke en goede restaurants waar je voor een zeer kleine prijs leuk kan eten en drinken. Platzl is er onder andere 1 van. Het is sowieso de moeite waard om langs meerdere restaurants te gaan om eens "te proeven". de was gelegenheid is super en het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van de sauna. Ook is het aan te raden om een salzburgerland-kaart aan te schaffen. je kan met deze kaart heel veel activiteiten ondernemen die of gratis zijn of voor een zeer aantrekkelijke prijs. de activiteiten zijn gevarieerd van een dagje salzburg, zwemmen, grotten, liftjes en wandelingen maar ook rodelen is bijvoorbeeld een optie. Op de camping zelf is het boekje met informatie (gratis) te verkrijgen en ook kan je daar de kaart aanschaffen. nogmaals een aanrader!
3 years ago

Judith & Peter
Dutch
Komen nu al ruim 12 jaar op deze camping. In de zomer, winter, herfst en vaak ook in mei. De camping is mooi gelegen, op loopafstand van het dorp. Sanitair wordt dagelijks schoongemaakt. Broodjes kunnen worden besteld in het hoogseizoen. Anders is het ook leuk om 's ochtends even naar de bakker te lopen (10min.) In de winter stopt de skibus voor de deur.
3 years ago

Bonnie
Dutch
Wij zijn 6 jan 2010 in het appartement. Ze hebben het over een gastehaus, nou deze mensen weten echt niet wat een gast is! Zo onvriendelijk en zelf brutaal! Het apparement heeft een redelijk prijs, maar zodra je daar komt komen er allerlei extra kosten bij! en dat hebben we het niet over eeb paar euro! Hier gaan wij nooit meer terug!!
3 years ago

Megens
Dutch
Wij zijn hier geweest erg ongast vrij volkje. En duurder dan je denkt de sauna betaal je je scheel voor. De kamers stonken en er was veel herrie van de sauana op de 2e verdieping. Ze zouden broodjes brengen, daar zitten we nu nog op te wachten. Er kwamen aan en hadden meteen discussie of de aanwezigheid van 6 pers. of 4 pers. Dekens te weinig etc. Erg onvriendelijk volk, we kwamen aan en ze deden niet eens open. Nooit meer
3 years ago

Jannet
Dutch
het is schoon en ziet er verzorgt uit. wij kregen wel elke morgen onze broodjes en de gastvrouw was bij ons wel heel vriendelijk.
3 years ago

Bea Wansink
Dutch
Ook in de zomer een aanrader voor wandelaars en fietsers (langs de Salzach),
3 years ago

lian ruedisueli
Dutch
wij zijn in pension kastenhof geweest prima kamers brandschoon en een heel goed ontbijt vriendelijke eigenarese we zijn 4 keer in het pension geweest en gaan dit jaar naar de camping die is prima mooie sauna alleen de staanplaatsen zij in de winter vrij nat en de paden mogen ze in de winter best wat beter schoonmaken
3 years ago

Heidi
Dutch
Een schitterende camping, gunstig gelegen voor de wintersport. De halte van de skibus is vlakbij de camping. De camping zelfs is mooi ruim, en het sanitair is geweldig. Zelden zulke mooie en schone douches en toiletten tegengekomen. Internet over de hele camping en 16A stroom zijn ook goede dingen voor een camping. Skistal op de camping met verwarmde schoenenrekken.
3 years ago