€30
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
Dogs
Washing machines
3 / 5 (29 votes )

Camping Innsbruck - Kranebitterhof

Kranebitter Allee 216
6020, Innsbruck
Austria

Camping Innsbruck - Kranebitterhof is a campsite with 70 pitches in Innsbruck, Austria, located in the Tyrol region. Camping Innsbruck - Kranebitterhof has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Camping Innsbruck - Kranebitterhof it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a sauna, a golf court, a minigolf area and bike rental.

Camping Innsbruck - Kranebitterhof offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Gorsse
Dutch
sanitair wordt niet of nauwelijks schoon gemaakt.chemische stortplaats regelmatig verstopt,enorme stank.
3 years ago

Ronne
Dutch
Camping is wat verouderd, weinig schaduw, sanitairgebouw, niet redelijk. Sfeer op camping matig. We goede plek om Innsbruck in te gaan. Als we de volgende keer weer hier in de buurt willen slapen, zoeken we een andere camping.
3 years ago

Patrick
Dutch
Deze camping op weg naar vaste plek Oostenrijk, toffe doortrek camping gebruikt voor een overnachting. camping is vanaf de snelweg goed bereikbaar. Camping heeft ongeveer 80 plaatsen en is verder voorzien van een restaurant met terras. Het sanitair was schoon, mooie douche De plaatsen zijn ruim van opzet en bij aankomst mag je zelf je plek uitzoeken. Als doortrek camping perfect.
3 years ago

Smit
Dutch
Alles ziet er nieuw uit, mooi uitzicht op de omringende bergen Zeer vriendelijk personeel en ruim toiletgebouw met o.a. gote badkamers. Je mag zelf je plekje uitzoeken, met op iedere plaats water, afvoer en electra
3 years ago

Jelte
Dutch
Wij wilden deze camping gebruiken als doorreisplek en verwachtten een goedkoop plekje. Dat was er echter niet meer; de camping had een metamorfose ondergaan. Schitterend nieuw sanitair, verwarmd en al, een prachtige receptie met dito restaurant en terras met verwarming. De prijs is er echter wel naar. In het laagseizoen betaalden wij voor een camper met 2 personen 30 euro. De camping is goed toegerust voor de wintersport en je hebt een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergen.
3 years ago

Familie Etmans
Dutch
Een naastgelegen openbaar park met een bouwhekken er omheen inzetten om in het hoogseizoen tenten te zetten tussen de bierdrinkende bouwvakkers en barbecuende zigeuners... maar wel de volle prijs vragen ??!! Op de camping zelf nog plek maar die alleen voor campers te willen gebruiken ook al wilden we dezelfde prijs betalen. Want we wilden met 2 kinderen (7 en 12) liever ergens anders staan. Pure discriminatie en zeer klant/kindONvriendelijk! Camping Völs is een veel beter alternatief waar je met een glimlach wordt ontvangen ? En maar 5 minuten verder!
3 years ago

Edwin
Dutch
Camping is recent helemaal nieuw opgebouwd en heeft 2 gemeenschappelijke gebouwen. Ondergrond is hard dan wel grotendeels bestraat. In het gebouw beneden is de receptie en restaurant (met biergarten en TV screen) gelegen, in het andere, hoger gelegen, is het sanitairblok en een gemeenschappelijke ruimte. Deze heeft ook een kookgedeelte wat super is voor mensen met tenten. De ruimte heeft ook een plek om te zitten en te eten. Camping is goed ingericht voor een winterverblijf (sport). Sanitair is hier ook op ingericht. Voldoende ruimte om je skipak uit te trekken. Innsbruck is goed met het openbaar vervoer te bereiken. (15min) Levensmiddelen beperkt verkrijgbaar. Wifi 200MB bij prijs inbegrepen. Camping ligt op 10 min van de snelweg. Hij is iets duurder van de doorsnee doorreiscamping. Terassencamping. Voor jongere kinderen minder geschikt. (gebrek aan speelgelegenheid)
3 years ago

rabit
Dutch
Deze camping op weg naar Italie als doortrek cvamping gebruikt voor een overnachting. camping is vanaf de snelweg goed bereikbaar. Camping heeft ongeveer 80 plaatsen en is verder voorzien van een restaurant met terras. Het sanitair was schoon. De plaatsen zijn ruim van opzet en bij aankomst mag je zelf je plek uitzoeken. Als doortrek camping perfect.
3 years ago

Spaan46
Dutch
Het betreft een nieuw geopende camping naast de oude. Het sanitair is van zeer hoog niveau. Er zijn een aantal familie wasruimte, met toilet, douche en wasbak. Voor invaliden is er zelfs een ligbad beschikbaar. De camping is hier omheen aangelegd. De plaatsen zijn op gras en zeer ruim. Het receptiegebouw is eveneens een restaurant, waar men een simpele pizza kan eten maar ook uitgebreid kan dineren. De bushalte naar het centrum van Insbruck is vlak bij de camping. De camping verkoopt Insbruck passen, die voor een bepaalde tijd geldig zijn, waar mee je in het openbaar vervoer kunt en nog veel andere bezienswaardigheden in Insbruck kunt bezoeken. Ook kun je met de kabelbaan vanuuit het centrum naar een van de bergtoppen in de buurt.
3 years ago

Arnoud de Wit
Dutch
36 euro per nacht voor een camping waar zo goed als niets geboden wordt, het sanitair niet bepaald schoon te noemen is en het tot laat in de nacht erg lawaaierig is met aankomende en vertrekken de auto's en je toch ook wat overlast ondervind van de luchthaven vonden wij rijkelijk betaald, de citytrip die we in Innsbruck hebben gedaan was evengoed zeer geslaagd en het uitzicht spectaculair (mede door de soms landende vliegtuigen)
3 years ago