Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
This campsite can only be booked by telephone. +430424257402
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Electricity
Sailing/surfing
Washing machines
3.5 / 5 (26 votes )

Camping Gerli

Badstra
9500, Villach
Austria

Camping Gerli is a campsite with 106 pitches in Villach, Austria, located in the Carinthia region. Camping Gerli has a camping shop, a restaurant and an indoor pool. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a golf court, a minigolf area, sailing/surfing and bike rental.

Camping Gerli offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
Camping shop
Snackbar
Restaurant

Qualifications
Pitches with shade
Open all year round
Nudists

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing

Sanitary
Baby change facilities
Wheelchair sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Kamphuis
Dutch
We hadden onze dochters een duik in het zwembad in het vooruitzicht gesteld tijdens onze fietsvakantie (het was 30+ graden), maar dat zwembad bleek bij aankomst geen water te bevatten... Tja. We werden met ons tentje op een stukje gras (dat in een ver verleden dienst had gedaan als speeltuintje) naast de oude, leegstaande receptie geparkeerd. We hadden weliswaar privésanitair (bij gebrek aan andere gasten), maar je waant je in de jaren 70. Verder zijn er geen voorzieningen, de ontvangst is niet van harte... Maar ja, bij gebrek aan een alternatief moet je wat. Al met al kan het voor één nacht als je op doorreis bent, maar langer moet je hier niet willen staan.
1 year ago

Martin
Dutch
Matige doorreiscamping en ga hier niet eten! Mijn vrouw had spaghetti, een smerige kledder die zij ook niet in de maag kon houden. Ikzelf had, zoals de serveerster aanbevolen had als “lekker” de goulash, nou die zou ik onze hond niet durven voeren. Kortom de keuken was schandalig slecht. Ook is een van de beheerders blijkbaar slecht ter been en scheurt de hele dag over het terrein met een grijze bestelbus. Toen wij met caravan het terrein op kwamen rijden, presteerde hij het om, zonder goed te kijken, hard achteruit dwars de weg over te steken en door te toeteren kon ik net voorkomen dat wij van opzij werden geramd. Een excuus kon er niet vanaf, we moeten er niet aan denken dat daar op dat moment een kind had gelopen.
3 years ago

Marco
Dutch
Prima camping voor 1 nachtje (misschien 2) personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Restaurant tja niet heel best ze doen hun best maar de kwaliteit van het eten vond ik niet best snitzel erg vet olie komt er uit. Sanitair is ok redelijk schoon. (Ligt ook aan de gasten natuurlijk)
3 years ago

Wenoslee
Dutch
Aardige ontvangst behulpzame beheerders zelf plekje zoeken en doorgeven
3 years ago

Marielle Tilder
Dutch
Heerlijke camping met zeer vriendelijke eigenaren. Mooie staplaatsen voor de caravan en een heerlijk reataurant waar je zalig en goedkoop kan eten. Een camping met alles wat je nodig hebt. Sanitair is schoon en prima te doen. Wij waren heerlijk uit. Groeten, Aad Visser en Mariëlle Tilder
3 years ago

Jajo
Dutch
Camping Gerli is een camping die vooral bezocht word door vakantiegangers op weg naar Kroatië voor een overnachting. Het eten is goed voor een betaalbare prijs. En even zwemmen na een lange reis is ook heerlijk. De kinderen kunnen veilig rondlopen en de speeltuin is voor de kleintjes veilig.
3 years ago

Sietse
Dutch
Wij hebben hier 1 nacht gestaan op doorreis naar Kroatië. De camping heeft een mooie ligging voor het doorreizen. De auto en caravan kunnen gekoppeld blijven staan. De medewerkers van de camping zijn aller aardigst. Ik lees dat mensen schrijven dat het eten goed is. Onze ervaring is anders. We hadden 2 schnitzels en een spaghetti bolognese. De spaghetti was een kladder zooitje waar geen smaak aanzat. De schnitzels en patat waren redelijk maar niet meer dan dat. Patat was zacht. Sanitair was netjes. Om hier langer dan een nacht te staan is niet ons idee van een camping.
3 years ago

Borgatello Luana e Dal Santo Diego
Italian
Portiamo in Italia un momento meraviglioso , io e mio marito con i ns 3 cagnolini Bully Ukkiu e Raky sopprannominati dai gestori del camping Qui Quo Qua... Un luogo meraviglioso gestito da persone stupende! Un abbraccio a tutti e ci vedremo sicuramente l'anno prossimo! Grazie per quanto ci avete dato..e soprattutto per lo stress che ci avete tolto!
3 years ago

Cees en Gerrie van der Groef
Dutch
Dit is een camping voor ongecomplexeerde mensen. Fijne eigenares met vriendelijk personeel. Ik kom hier nu zo een 10 jaar en heb het ervaren als een thuishaven. De omgeving is geweldig en een Karntencard geeft veel voordelen. Mensen met complexen moeten hier wegblijven. Het is een paradijsje voor ons gevoel. Van hier kun je mooie uitstapjes maken. En je verveeld je nooit. Bijna altijd goed weer. Zelfs oliebollen gebakken in de winter met oude jaar. Wat wil je nog meer.
3 years ago

Bennie
Dutch
Prima doorreis camping, niet luxe maar alles is aanwezig. Je kunt je caravan op verschillende plaatsen stellen, wij staan het liefst onder de dikke bomen. Het restaurant serveert een eenvoudige maaltijd maar is van goeie kwaliteit. Een koud biertje op het terras wat wil je nog meer. Als het je niet past kun je de stad in hier vind je voldoende restaurants. We hadden mazzel op de terug weg, zij hadden groot feest. De camping bestond 50 jaar. Het werd gevierd met een heerlijke BBQ en drankjes. Zelf Der Burgermeister was van de partij.
3 years ago

Wendy
Dutch
Oud en onderkomen. Prima om nachtje aangekoppeld (caravan) te verblijven. Wij hebben drankje gedaan op terras. Ongezellig. Gegeten bij cafe bij de kerk. Dus niet op de camping. Eenvoudig maar prima. Douche ook oud en tegen betaling. Wel lang genoeg en warm. Tja voordeel is dat t zo goedkoop is voor gezin met 3 kids: €28,- voor 1 nacht.
3 years ago