€28
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Fishing
4 / 5 (30 votes )

Camping Eichenwald

Schiesstandweg 10
6422, Stams
Austria

Camping Eichenwald is a campsite with 100 pitches in Stams, Austria, located in the Tyrol region. Camping Eichenwald has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Camping Eichenwald it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a petting zoo, a sauna, game of bowls, a table tennis table, a golf court and bike rental.

Camping Eichenwald offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Wvm
Dutch
Mooie ligging met prachtig uitzicht. Toiletgebouw netjes en heerlijke regendouche. Gezellige Tiroler avond met gebraden kip. Zwembad is heel klein, maar met kindje van 1.5jr prima te doen. Innsbruck en Oetztal dichtbij.
1 year ago

Fam Vos
Dutch
Wij hebben hier een nacht gestaan op doorreis naar Italie. Fijne camping. We werden vriendelijk ontvangen en het sanitair beneden is super. Boven ook zeer netjes maar nog niet helemaal af. Fantastisch uitzicht op de bergen. Een aanrader
1 year ago

Cor ten Cate
Dutch
Prima overnachtings camping. Beter dan de campings in Imst. Restaurant voldoet prima. Toiletgelegenheid wordt nog ouderwets geschrobt.
2 years ago

Gerda van Neek
Dutch
Prijs/kwaliteitverhouding ver onder de maat. Een schaftkeet als toiletgebouw. En dat wordt ook nog eens zeer matig schoongehouden. Sommige plekken erg (veel te) ver van de douches en fatsoenlijke afwasbakken vandaan. Onaardige eigenaresse. En met 36,50 per nacht voor caravan + 2 personen veel en veel te duur voor het gebodene. Wij hadden kleine plek zonder enig uitzicht (er zijn wel veel betere kampeerplekken trouwens). Zwembadje is klein. Ontvangst was bepaald niet hartelijk, verre van gastvrij. Betalen met kaart niet mogelijk.
2 years ago

leanne
Dutch
Wat een tegenvaller deze camping! We hadden een week geboekt, maar zijn eerder vertrokken. Meteen bij aankomst al een armoedige indruk bij het oprijden van het terrein. We hadden deze camping uitgezocht, omdat het er zwembad heeft. Wat wil deze tegen, het was een klein badje, je kunt er niet leuk zitten, het mag het woord zwembad niet hebben. Een valse lokker dus! Het terras bij het restaurant is lelijk en versleten. Er was geen kinderstoel beschikbaar (geen andere kinderen te eten, dus geen enkele stoel aanwezig(?)). Dan maar afhaal, wachttijd een half uur. Uiteindelijk meer dan een uur moeten wachten op het eten... Sanitair is een halve bouwval, niks is af. Wasmachine gaf telkens storing, uiteindelijk waren andere campinggasten zo vrij geweest om onze was halverwege het wasprogramma uit de machine te halen om zelf te kunnen wassen. Belachelijk! Het dorp is uitgestorven. Omgeving wel leuk, Ötztal, Innsbruck. Ons zien ze hier nooit meer terug.
3 years ago

A. Haaksema
Dutch
mooie terrascamping ( plek zelf uitzoeken) met schitterend uitzicht. Ontvangst vriendelijk maar geen goede uitleg, voelden ons niet welkom. Sanitair heel mooi en schoon. Vonden het niet netjes dat je met het chemisch toilet over het restaurantgedeelte moest lopen.
3 years ago

Daniel Klein
German
Es war alles super. Der Camping liegt sehr schön und ruhig. Der Camping ist sehr sauber. Die Leute am Camping sind freundlich und hilfsbereit. Das Schwimmbad ist nicht sehr groß aber schön. Zum abkühlen reicht es aus. Die toiletten sind neu und sauber.
3 years ago

wim v.d. mortel
Dutch
De campingplaats is ruim en goed. Het uitzicht over de bergen is ook mooi. Als je de camping op komt oogt het rommelig omdat het een terrassencamping is zie je dat niet als je op de camping staat. Het terras van restaurant is aan een renovatie toe. Het sanitair zowel boven en onder is nergens af en dat is Jammer. Urinoirs boven langs restaurant hebben geen spoelknop. Zwembad is klein en zeker voor de jeugd. Als je smorgens alleen bent kun je rustig wat op en neer zwemmen voor ons was dat goed genoeg. Eigenaars zijn vriendelijk. Broodservice op camping is oké. in Stams is niet veel te beleven. Er is wel een mooi klooster en een goed restaurant bij de forel kwekerij. Je kunt goed langs de Inn fietsen. En wandelen vanaf de camping. Er zijn gondels in de buurt. Op de camping zijn gasten die er al jaren komen en zijn nogal bemoeizuchtig dit hebben we meteen afgekapt. Voor ons was dit een camping voor een week.
3 years ago

Marjolein
Dutch
Fantastisch uitzicht op deze terrassencamping gelegen naast een skischans. 's Ochtends werd er hier getraind, erg leuk om te zien vanuit je luie stoel. Deel van het sanitair is nieuw, maar nog niet helemaal af. Afval-inzamelpunt was overvol, beetje jammer in het hoogseizoen. Campingeigenaar behulpzame man en erg vriendelijk. Geen winkels in het dorp.
3 years ago

Vakantieganger
Dutch
Er klopte niks van wat er geschreven wordt. Er is geen zwembad , chemisch toilet in het restaurant omspoelen daar staan ook de afvalbakken. Sanitair niet afgewerkt , lawaai van treinen enz geen camping om aan te raden . Met gierende banden weg wezen
3 years ago

Fam Gerrits
Dutch
We hebben hier de afgelopen twee weken een fijne vakantie gehad. 25 jaar geleden was ik er met mijn ouders en nu weer met de hele familie. De camping is in de afgelopen jaren flink uitgebreid. Leuke terrassencamping en leuk aangelegd. Gezellig terras en café. Ook kun je er patat en pizza's halen. Wekelijks is er op woensdag grillavond en op zaterdagavond muziekavond. De muziek gaat niet te lang door en klinkt gezellig. Op vrijdagavond was er bingo, alleen niet heen geweest. Klein zwembad, maar prima om even in af te koelen. De prijs is best hoog, maar we hadden het er voor over.
3 years ago

Triesje
Dutch
Prijs/kwaliteit niet in verhouding. Alles oogt verouderd en sanitair hangt behoorlijk luchtje. Vlakbij terras ligt vuilnishoek die je ruikt. Terrassenplaatsen wel netjes aangelegd en ruim. goede uitvalsbasis om activiteiten te doen. In dorp niks te beleven of te verkrijgen. Ik zou m alleen als overnachtingscsmping aanraden. 4 dagen vonden wij lang genoeg
3 years ago

robert
Dutch
Ga niet naar deze camping. Op de camping is niks af het zwembad is klein oud en lelijk en voor kinderen is er helemaal niks. De camping heeft een hoog Sjonnie en Anita gehalte.
3 years ago