€17.4
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 March till 31 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
5 / 5 (16 votes )

Camping De Huttert

Nieuwe Twentseweg 3
8105 SE, Luttenberg
the Netherlands

Camping De Huttert is a campsite with 30 pitches in Luttenberg, the Netherlands, located in the Overijssel region. Camping De Huttert has wifi and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Camping De Huttert it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, game of bowls, a table tennis table and a golf court.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free

Recreation
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Bike rental
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Fenneke
Dutch
Het is een prachtig huis waar niets aan ontbreekt. Van alle gemakken voorzien, en brandschoon bij binnenkomst. Ligt in een schitterende omgeving, waar wij enorm genieten van de mooie fietstochten. Lieve en gastvrije eigenaren , die erg behulpzaam zijn. We genieten hier van de rust.
1 month ago

Matthijs
Dutch
Hele goede camping. Sanitair is altijd schoon.
3 months ago

Dennis
Dutch
Het is een camping met 2 velden. Een van de velden heeft trampolines en een tafeltennistafel waar de kinderen zich goed kunnen vermaken
3 months ago

André
Dutch
Wat een heerlijke camping! Onze kinderen hebben zich ook prima vermaakt met skelters, trampoline en speeltuintje. Mooi fietsen in de omgeving en de sanitaire voorzieningen spik- en span. Tevens hebben wij een kijkje mogen nemen in de accommodaties, ziet er ook verzorgd en netjes uit. Wij komen zekers terug!
4 months ago

Jan en Gerda v d Werf
Dutch
Wij staan hier nu al diverse seizoenen en hebben het geweldig naar ons zin. De gastheer-en vrouw zijn altijd heel behulpzaam. Onze tent was over de caravan gewaaid tijdens een storm. Zij hebben alles voor ons veilig gesteld en zo zijn er meerdere dingen waarbij de gasten worden geholpen. Super hier en komen steeds weer terug.
7 months ago

Herman
Dutch
Mooie fiets en wandel omgeving. Camping zeer ruim opgezet en toillet en douchen erg ruim, heel erg schoon en netjes. Zeer gastvriendelijke eigenaren. Wij komen volgend jaar terug.
1 year ago

Jacob Holman9
Dutch
Mooie camperplek,vriendelijke beheerders en prachtige omgeving
1 year ago

Els Glasbergen
Dutch
Een hele fijne camping, vriendelijke gastvrouw. Mooi en goed verzorgt camping terrein en een mooi schoon toilet gebouw. Een goede uitvalsbasis voor mooie fietstochten.
1 year ago

Cis
Dutch
Ruime plaatsen zeer net toiletgebouw. Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. En een super gast vrije ontvangst . Leuke beheerders . Gezelligheid staat hoog in het vaandel . Het was er zeer schoon en we hadden corana proof verblijf. Enorm genoten .
1 year ago

C. H.
Dutch
Leuke, kleine gezellige camping met royale plekken en brandschoon sanitair. Voor de kinderen is er voldoende vermaak met zandbak, skelter, trampoline, waterpomp etc..
1 year ago

Juul
Dutch
Rustig gelegen camping . Mooie, goed onderhouden en gemaaide plekken en sanitair is keurig netjes werd meerdere keren per dag schoongemaakt!!!
1 year ago

Andre B.
Dutch
Top camping, alles fijn voor elkaar, onze kleine kinderen hebben zich prima vermaakt. Sanitair is brandschoon.
1 year ago

Marietje
Dutch
Ruime plaatsen en erg netjes. Waterkraan bij elke plek. Vriendelijke eigenaren en niets te veel was voor hen om hun gasten een fijn verblijf te maken. Wij hebben er 10 weken gestaan met heel veel plezier. Genoeg te doen voor de kinderen die zich erg goed hebben vermaakt en volgend jaar weer naar de Huttert willen. Sanitair zowel binnen als buiten toiletgebouw ERG schoon( werd zeker 3 x per dag schoongemaakt, tevens stonden er emmers met desinfectans om evt zelf schoon te maken bij twijfel. Tijdens Corona stond overal desinfectans. ( wel jammer dat er gasten waren die dachten dat dit de desinfectans voor het nemen was) werd snel aangevuld. Kampeerders behoren ook eigen verantwoordelijkheden te dragen en zorgen voor eigen desinfectans in en om hun caravan.
1 year ago

Dinie
Dutch
Prachtige camping, rustig gelegen. Vlakbij de mountainbike route. Sanitair zeer schoon, wordt 2 a 3x per dag schoongemaakt!
1 year ago

Chris
Dutch
Heerlijk rustige camping leuke eigenaren goed verzorgde camping alles netjes schoon en in alle ruimtes die openbaar zijn desinfecteer en voldoende afstand om iedereen veilig te houden . Wat ook prachtig vind is de heerlijke rust en de geweldige omgeving waar je lekker kan wandelen en fietsen
2 years ago