Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

5 / 5 (16 votes )

Camping De Geuldert

Schildersweg 6
6586 AL, Plasmolen
the Netherlands

Camping De Geuldert is a campsite in Plasmolen, the Netherlands, located in the Limburg region.

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Qualifications
Pitches with shade


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Juust
Dutch
Een schitterend geplaatste kampeerplek...toegewijde en hartelijke eigenaren die altijd bereid zijn om te assisteren en mee te denken met de bezoekers. Uitstekende hygiënische voorzieningen! Er is altijd een gezellige sfeer in en rond de kantine en het café. Heerlijke broodjes en uitmuntende service! Maar bovenal...beheerd door een familie die vol liefde en begrip is voor hun klanten! Geweldig!!
11 months ago

Pierre
Dutch
Prachtige kampeerplek met nette toiletvoorzieningen. De beheerders zijn uiterst vriendelijk. Ze boden ons een comfortplek aan in plaats van de plek die we geboekt hadden met onze acsi campingkaart, dit vanwege enig ongemak door werkzaamheden aan de dichtstbijzijnde weg. We hebben zeker plannen om hier nog een keer terug te komen, de omgeving is fantastisch om te fietsen en te wandelen, direct vanaf de camping.
1 year ago

Karin van Steen
Dutch
Fantastische gastvrije camping , met mooi en schoon Sanitair. Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen . Zwemgelegenheid op loop afstand. De camping organiseert regelmatig activiteiten voor jong en oud. Klein winkeltje en verse broodjes aanwezig, ook een heerlijke snackbar ontbreekt niet. Ook de Wifi is van zeer hoge kwaliteit, er zijn zelfs 2 oplaadpalen voor electrische auto's. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijke rustige en ontspannen vakantie, wij stonden hier nu voor het derde jaar op rij. Een echte aanrader dus. Onder zeer vriendelijke leiding van Sandra en René met hun team .
1 year ago

Bert en Fieneke
Dutch
Rekening houden met de weg die langs de camping gaat Broodjes worden rond 9 uren rondgebracht Sandra en Rene runnen deze camping met liefde. Ook de ouders dragen hun steentje bij. Het sanitair is top.
1 year ago

Fam. Schuurmans
Dutch
Fijne camping, zeer vriendelijke ontvangst. Prima schoon sanitair. Wifi is goed, bestelde broodjes worden s’morgens bij de caravan gebracht, wat een luxe!
2 years ago

Peter.van Amelsvoort
Dutch
Mooie, goed onderhouden camping, prima sanitair, heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Royale plaatsen en speciale camperplaatsen aanwezig. ACSI prijzen buiten hoogseizoen.
2 years ago

Franca
Dutch
We wonen op anderhalve kilometer van de camping en met een goede weersvoorspelling voor het weekend zijn we met onze kleinkinderen van 2 en 0 eens uit gaan proberen te kamperen. Wat een superleuke camping. Een leuk speeltuintje voor de kinderen, een klein kinderboerderijtje met konijntjes, geiten en varkentjes, goed en schoon sanitair. En vriendelijke eigenaren. (maar dat wisten we al) Een klein winkeltje voor wat boodschapjes, een fijne service voor heerlijke warme broodjes, een cafetaria en kantine. Maar ook een ruimte voor de was te doen en speel en spelmogelijkheden voor volwassenen. In de omgeving van een prachtig bos en zwemgelegenheid. Wat wil je nog meer. En bij het afrekenen werden ook nog eens verrast door de voordelige prijs van deze aan te bevelen camping. Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar.
2 years ago

Ben
Dutch
Camping De Geuldert is een kleinschalige en bijzonder verzorgde camping, die gerund wordt door een vriendelijk en behulpzaam echtpaar: Sandra en Rene. De camping beschikt over een intiem en verzorgd terras en een klein winkeltje met tevens een nette frituur .Op het eerste gezicht denk je te maken te hebben met een overvolle bezetting,maar als je eenmaal op je plek staat, heb je tussen de mooie laurier heggen een fijn privacy gevoel.Het sanitair is brandschoon en op de comfort plaatsen is de WIFI en TV ontvangst optimaal. Trouwens, de broodjes service rijkt tot aan de caravan. Uniek!Je hebt wel enige stuurmanskunst nodig om op de niet al te grote staanplaatsen te komen.Kortom: een fijne camping met gezelligheid en rust. Van de verkeersweg hebben wij totaal geen last gehad.Een kleine opmerking: op sommige staanplaatsen kan de grasmat wel een opkikker gebruiken. (Wat stoffig).Fijn verblijf gehad!!
2 years ago

Gertie Tillmann
Dutch
Zeer goed verzorgde camping. Prachtige afgebakende grote plaatsen.Zelden zo'n schoon sanitair gezien op campings. Zelfs afwasgelegenheid is super schoon.Eigenaren zijn ontzettend gastvrij , vriendelijk en behulpzaam...Je voelt je meteen "thuis ".Dus bij deze...Sandra en Renee....jullie zijn toppie...en zeker n dikke 10 waard!
2 years ago

Ilse
Dutch
Hele fijne vakantiedagen gehad op deze camping! Bijzonder gastvrij en prachtig gelegen bij de Sint jansberg en de mookerplas. Voorzieningen ook perfect schoon en elke ochtend om 9.00 uur werden er warme broodjes gebracht ! We waren bang dat de weg voor overlast zou zorgen, maar in de avond en nacht geen last van.
3 years ago

C. Nooijens
Dutch
Weekend veblijf met onze hond. Wat een lieve eigenaren, fijn contact, vriendelijk en meedenkend!! Hele mooie ruime afgebaakende plaatsen?
3 years ago

Ineke
Dutch
De Geuldert is een gemoedelijke camping, met aardige beheerders! Fenomenaal vinden wij echter wel wat overdreven voor deze camping. Weliswaar ruime plaatsen, maar het oude sanitairgebouw is ernstig gedateerd en hoort niet op een moderne camping thuis, Het centrale sanitair gebouw is netjes, maar ook niet meer dan dat en mag o.i. wel wat vaker schoongemaakt worden. Kortom, camping scoort wel een voldoende, maar in onze ogen niet meer als een 7, lees voldoende. De weg welke langs de camping loopt geeft ook het nodige lawaai! Overigens wel een prachtige fietsomgeving.
3 years ago

Inge de Bekker
Dutch
Fijne camping met uitermate vriendelijke eigenaren. Ik reisde alleen met een caravannetje. René heeft mij meegeholpen met het opzetten van de voortent.Sandra is eveneens super behulpzaam.Ze maakte voor mij een printje, toen ik vertelde dat ik met de bus naar Nijmegen wilde reizen.Ben ook een paar keer aan de bar wat gaan drinken.Gezellig gepraat met de ouders van Sandra, die ook nog een handje helpen op de camping.Heb ook aardige medekampeerders getroffen. Een klein nadeeltje vond ik dat er geen sprietje gras meer stond op de plek en het in dit seizoen 's morgens een beetje vies inliep in de voortent, maar daar was weinig aan te doen natuurlijk. Een voordeeltje vond ik, dat het bezoek niet hoefde te betalen.Ik kom graag nog eens terug op deze fijne camping in een schitterende omgeving.Jammer, dat er altijd mensen zijn, die een loopje namen met de Coronaregels in het sanitairgebouw.Er waren duidelijke regels.
3 years ago

Leo Kortleve
Dutch
In 1 woord Super. Ontvangst, gastvrij, gezellig,schoon, prettig ga zo maar door. Deze familie is met hart en ziel bezig met maar 1 doel, het jou naar de zin maken.
3 years ago

Peter van Sleuwen
Dutch
Zo voor het 3e weekend dit jaar weer op deze gezellige camping. Het is hier altijd erg fijn genieten. Een gezellige complete camping, in de 1,5 meter samenleving. In een mooie omgeving weer ontzettend genieten dit weekend.
3 years ago

CBrandt
Dutch
Net nadat de regering toestemming had gegeven de sanitair gebouwen te openen, hebben we 12 dagen op camping de Geuldert in Plasmolen gestaan. Een familiebedrijf wat goed te merken is aan de hartelijkheid van de eigenaars van de camping. Altijd bereid om bij vragen hulp te bieden. Wat een rust en goed privé vanwege de hagen rond iedere plaats. We hadden een comfortplaats met zeldzaam goede en snelle Wifi. Dit zo nog nergens meegemaakt. Schoon sanitair waar de indeling m.b.t de coronaregels goed werden nageleefd. Fijne douches. In dit voorseizoen na de openstelling van het sanitair was de camping redelijk druk bezet maar na 22.00 uur was er rust op de camping ook in de weekends. Daarnaast ligt de camping in een prachtige omgeving. Met veel fiets en wandelmogelijkheden en veel restaurant in de buurt. Kortom een plek waar het goed toeven is en zeker een aanrader voor mensen die rust zoeken of voor ouders met kleine kinderen
3 years ago