Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (10 votes )

Brenazet

Brenazet
03390, Vernusse
France

Brenazet is a campsite with 30 pitches in Vernusse, France. Brenazet has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Mabelle
Dutch
Wij hebben genoten! De gîte was enorm comfortabel met prachtig uitzicht. Het is gelegen aan een gezellige court met veel mooie bloemen. Heerlijk opstaan met Yoga en gezonde smoothies. Het eten, de table d' hôtes, is echt erg lekker. Mariken is een hele goede kok. Als vegetariërs hebben we vaak moeite om een geschikt restaurant te vinden in plattelandsgebieden, dus het was echt geweldig! Ron en Mariken zijn hele fijne mensen, ze laten je echt welkom voelen en ze zijn prettig in de omgang.
2 years ago

Ben en Anita van Kempen
Dutch
Deze prachtige boerderij ligt in een heuvel landschap in het noorden van de Auverne. Wie rust en natuur zoekt zal dat zeker hier vinden. We genoten van de Prettige sfeer op het erf waar je veelal buiten kunt vertoeven. Met alle dieren en mooie planten erom heen. De Gite is comfortable en biedt alles wat je nodig hebt. En als je iets mist je hoeft er maar naar te vragen en het wordt opgelost. De table d’hotes zijn heerlijk. Alles vers gemaakt en veelal groenten en fruit uit eigen tuin. Groot succes de eigengemaakte pizza uit houtgestookte oven! We hebben ook genoten tijdens de kano dagtocht we hadden zelfs een lunch picknick van Brenazet mee. Buiten het hoogseizoen is dit een fijne accomodatie om als stel naar toe te gaan even weg van de snelweg. De mooie omgeving en typisch Franse plaatsen om te ontdekken met gezellige Brocantes op zondag.
2 years ago

Floor
Dutch
Het is een knusse fijne camping, waarbij de kinderen heerlijk in het overzichtelijke veld kunnen spelen. Er zijn waren in het hoofdseizoen voornamelijk Nederlandse jonge gezinnen. Dit bracht een leuke en ongedwongen sfeer met zich mee. Wat ons wel erg tegenviel waren de kleine camping plaatsen, terwijl er op de website staat dat er heel ruime plaatsen zijn. De camping werd steeds verder vol gebouwd en er leek geen grens te zijn. We zaten hutje mutje. Ander nadeel waren de wespen die afkomen op de fruit bomen in de boomgaard waar de camping is. Dat is niet zo ontspannen met kleine kinderen. Ander nadeel is het hekje bij het zwembad dat van slechte kwaliteit was en vrijwel altijd open stond, met het risico dat kinderen in het zwembad konden lopen.
2 years ago

Joke Vogel
Dutch
Gastvrije en behulpzame ned.eigenaars Ron en Mariken, het was top! Op 21 september 2018 kwamen we aan, het was nog prachtig weer. de gezamelijke maaltijden met de andere gasten en Ron en Mariken waren heerlijk en heel gezellig, echt een aanrader!De ongedwongen sfeer, de dagelijkse yoga door Mariken, de rust, de stilte, het weidse uitzicht, de beesten en de omgeving gaven ons het perfecte vakantie gevoel.Groet Aad en Joke
2 years ago

Marian De Ruijter
Dutch
het is een ideale kindercamping. En er heerst een gevoel van alles mag en alles kan. Dus kampvuur, ga je gang. Als je rust wil, wat prima kan, ga je buiten de kindervakanties.
2 years ago

Diederik de Flines
Dutch
Zes jaar geleden waren wij al eens met onze zoon van toen 2 op deze heerlijke camping . Gezien onze positieve herinneringen besloten we dit jaar weer eens te gaan en dit heeft onze verwachtingen overtroffen ! Fijne mensen , mooie kleinschalige camping , heerlijk eten, leuke kano tocht voor alle leeftijden fijne yoga , kinderen die eindeloos buiten spelen smaakvol natuur zwembadje en gezellige avonden . Je merkt aan alles dat Ron en Mariken met liefde en authenticiteit deze camping runnen! Wij komen zeker terug . Fam de Flines
2 years ago

Maarten en Judith + kids
Dutch
Ron en Mariken zijn aardige en fijne camping eigenaars. Mooie omgeving, een hele leuke camping voor gezinnen met kinderen in de basisschool leeftijd. Onze zoon van 13 had geen leeftijdsgenootjes, maar kon het gelukkig vinden met wat oudere jongens en Ron betrok hem bij de activiteiten die er werden georganiseerd. Het eten was heerlijk! Ons dochtertje genoot van het ponyritje. En wij genoten van de gezelligheid, de rust en de mooie natuur. Wij raden Brenazet zeker aan bij vrienden en familie!!
2 years ago

Lia en Harry Zirkzee
Dutch
Vrij toevallig belandden wij in juli 2018 op camping Brenazet. Er was een heel persoonlijke ontvangst door de enthousiaste eigenaren. Wij mochten zelf een plekje kiezen voor onze tent. Er zijn ook ingerichte tenten en andere accomodaties te huur. Alles in een harmonieuze balans. Met een prachtig uitzicht rondom. Er is het nodige beestenspul aanwezig waarvan een deel los loopt. Er is een mooi aanbod aan activiteiten en je kunt aanschuiven voor door Marike en Ron bereidde maaltijden, alles mag maar niets moet. En alles met een aanstekelijk enthousiasme. De kano-tocht die Ron organiseerde over de Allier was een hoogtepunt. Daarbij twee visarenden en een beverrat gespot. De eigenaren verstaan de kunst om met kinderen om te gaan. Dat doen zij op een natuurlijke en persoonlijke manier. Opmerkelijk vonden wij het feit dat kinderen hier nog leuk met elkaar spelen. Kortom: een kleinschalige camping waar het ongedwongen prettig verblijven is.
2 years ago

Maarten en sandra
Dutch
Een camping met veel ruimte en vrijheid. De kippen lopen lekker te scharrelen tussen de tenten. Ron en Mariken organiseren leuke activiteiten. We zouden een week blijven, maar dat zijn er twee geworden. Klein nadeel is dat de camping wat afgelegen ligt waardoor je al snel 3 kwartier moet rijden voor een leuk kasteel of stad.
2 years ago

Marloes
Dutch
We komen al 4 jaar op rij op deze heerlijke plek! Dat zegt wel wat he?! En waarom? Ten eerste omdat onze dochters ons ieder jaar als we naar huis rijden smeken volgend jaar weer terug te gaan (en dat terwijl ze genoeg vergelijkingsmateriaal hebben) en ten tweede.. we hebben het hier zelf ook heerlijk! Het is zo’n heerlijk rustige plek midden in de natuur. Ron en Mariken zijn super hartelijk en zetten een hele fijne sfeer neer. Er zijn tal van activiteiten waar je aan deel kunt nemen, zoals pony-rijden, kano-expeditie, yogales, jeu de boules wedstrijd, en voor onze kinderen het hoogtepunt: het aardappelenlegioen!! Lekker zelf aardappelen rooien en frietjes maken! Als je dan ook nog heerlijk vegetarisch kan mee-eten... Mariken kookt de lekkerste gerechten! De poezen, kippen, pony’s en lieve hond Elsa bieden fijn gezelschap. Ook in de omgeving is genoeg te doen, je moet er soms best even voor rijden maar dat vinden wij niet erg!
2 years ago