Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (8 votes )

Aux cygnes d'Opale

Zone de loisirs
76340, Blangy-sur-Bresle
France

Aux cygnes d'Opale is a campsite in Blangy-sur-Bresle, France, located in the Upper Normandy region. Aux cygnes d'Opale has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Car free

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

leroux
French
le camping et très propre je le recommande personnels très gentil restauration très bien mobile home rien a dire idem pour la piscine etc
2 years ago

Hectors
Dutch
TOPPER ..... Dit is een prima doortrekkers camping. Vriendelijk onthaal, proper sanitair. Ruime plaatsen , mooi maar klein overdekt zwembad. Dichtbij afrit autostrade. kortom een AANRADER
2 years ago

Jack
Dutch
Camping Les Sygnes d’Opale is een kleine camping, leuk gelegen bij een paar meertjes en vlak bij het riviertje de Bresle. Een allervriendelijkste ontvangst. Mooie ruime plekken met 10 amp. Elektriciteit. Volop waterpunten. Het sanitairgebouw is niet verdeeld in een dames en heren afdeling maar heeft allemaal afsluitbare compartimenten. Handig. Op het terrein ligt een zwembad wat er heel verzorgd uitzag maar waar we geen gebruik van hebben gemaakt. Een aardig barretje met een verzorgd restaurant. Kleine maar complete kaart. Nadelen: dicht bij een grote doorgaande weg dus wat lawaaiig (voor doortrekkers wel weer handig) en het sanitair mag wel een beurtje hebben. Overal losse toiletbrillen en erg vochtig. Simpel op te lossen lijkt me. Over het geheel genomen een goede plek om een paar nachten door te brengen.
2 years ago

Gerrit-Jan
Dutch
Een gemoedelijke overnachtingscamping met zwembad en gedateerd sanitair. Mooie grote standplaatsen.
2 years ago

Mel
Dutch
Goed bereikbare, kleine camping met veel voorzieningen en een zeer vriendelijk echtpaar dat de camping runt. Het sanitair is schoon en de boel wordt zelfs naar Nederlandse maatstaven goed onderhouden. Het zwembad is klein en heeft geen glijbaan of duikplank, maar is wel overdekt en kan dus ook bij slecht weer gebruikt worden. Het is wel een trekpleister voor insecten en het water zit er dan ook vol mee, al kun je die zelf binnen no time doen verdwijnen. De caravan die wij huurden was klein, maar zeer netjes en schoon en van vele gemakken voorzien. De kleine tv had alleen maar Franse zenders, helaas, maar de WiFi verbinding laat zelfs Netflix toe, dus de tv werd toch niet gebruikt. Wat even het vermelden waard is, het tweepersoons bed had een matras van steen, zo hard. Enkele perks : gratis midgetgolf golf, tennisbanen (1 zag er wat minder mooi uit), speeltuin, wandelroutes, meren en vlak naast de snelweg, maar daar hoor je niets van.
2 years ago

Eliugo
Dutch
Kleine simpele camping. Klein overdekt zwembad. Zeker niet om langer dan 1 nacht te blijven. Als doortrekkerscamping echter prima.
2 years ago

Loes
Dutch
Kleine camping met heerlijk overdekt zwembad. De toiletruimte was gedateerd, maar de doucheruimte was wel wat moderner. Vriendelijke service. Voor kinderen iets minder omdat het springkussen vanwege het weer niet was opgeblazen. Gelukkig maart een zwembad en een trampoline en een vriendinnetje veel goed. Laatste twee dagen kwam er helaas een zeer luidruchtige groep naast onze tent staan, die tot 1 uur 's nachts herrie maakte. De groep zelf reageerde niet erg vriendelijk op ons commentaar, dus zijn we naar de receptie gegaan. Die hebben er ook iets van gezegd en het leek de tweede nacht al iets beter. Deze afsluiting beetje jammer van het verblijf, maar zegt niets over de camping. Veel te zien in de buurt, dorp en supermarkten te voet ook te bereiken.
2 years ago

edwin&nancy
Dutch
op de terug weg van het zuiden daar 1 nacht verbleven. Om 17h daar aangekomen en er waren maar 3plaatsen meer beschikbaar,, van de 25 plaatsen. dus druk bezocht door,, doortrekkers restaurant simpele kaart maar wel lekker. Voor de rest basic. Niet ver van de snelweg..
2 years ago