€19.3
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Caravans
Campers
Electricity
BBQ allowed
Dogs
Sailing/surfing
Washing machines
2.5 / 5 (10 votes )

Auhof Camping

Aulandweg 5
6706, Bürs
Austria

Auhof Camping is a campsite with 100 pitches in Bürs, Austria, located in the Vorarlberg region. Auhof Camping has a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Auhof Camping it's possible to camp with a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a golf court, a minigolf area, sailing/surfing and bike rental.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
Camping shop
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Ingrid Post
Dutch
Rustige camping al het benodigde is er, wel oud, maar schoon. Ben het dus helemaal oneens met de vorige reactie. Honden toegestaan en zijn gratis!! Winkelcentrum op loopafstand, na 4 uur al het eten voor half geld, dus elke avond uit eten voor rond de €5,00 per persoon, incl. toetje. Voor kinderen is er niet veel te doen, maar zonder is het prima. Aardige mensen, je moet ze leren kennen.
3 years ago

Bjarno
Dutch
Deze camping is enkel te gebruiken als doorreiscamping. Het is een aanhangsel van een boerderij en God weet hoe het mogelijk is dat deze camping door een veiligheidskeuring geraakt ?? Slecht en vies sanitair, elektriciteit slechts 4A die regelmatig uitvalt. Letterlijk als je aan het douchen bent en het werk allemaal dan zit je nog een wandje ver van de schijtpotten die er stinken. Veel vliegen en ongedierte door de mesthopen rond de camping. Goede ligging als doorreiscamping vlak naast de autosnelweg en shoppingcentrum 500 M van de camping. Dat is al het positieve dat ik erover kan zeggen. Wij zijn na twee dagen vertrokken omdat we het niet meer konden aanzien !
3 years ago

Fam Van Rutten
Dutch
Prima overnachtingscamping op doorreis! Voor een uitgebreide vakantie van 2 weken zou ik verder kijken. Ligt 500m vanaf de snelweg maar daar heb je niet veel last van. Sanitair is ouder maar doet het goed en is schoon. Aardige mevrouw die de camping runt. Kleine plaatsen maar voor een enkele overnachting prima. Je staat naast een boerenbedrijf en daar hoort de boerderijlucht bij, net zoals het aaien van de kleine kalfjes, paarden, koeien en kippen. :) Speeltuintje is er bij. Veel vaste staanplaatsen voor de winterperiode, want je zit midden in heet zeer geschikt wandel- en skigebied. Combineer je overnachting met een bezoekje aan de Milkafabriek én de Milka outletstore in hetzelfde dorp en verbaas je over de geur van Milka op straat :) Dit is 10min lopen van de camping. Lidl en andere grote winkels vlakbij de camping.
3 years ago

Fam. J.M. Waaijenberg
Dutch
slecht verzorgd sanitair, gewoon vies. veel last van vliegen(boerderij) het gier wordt zo uitgestort naast de camping(stank).
3 years ago

Julien Moors
Dutch
is een kleine gezellige camping kortbij de autoweg aanrader voor paarde liefhebbers
3 years ago