Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (21 votes )

Au Petit Port de l' Houmeau

Rue des Sartieres
17137, l'Houmeau (Charente Maritime)
France

Au Petit Port de l' Houmeau is a campsite in l'Houmeau (Charente Maritime) , France, located in the Poitou-Charentes region. Au Petit Port de l' Houmeau has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Kees
Dutch
Kleine camping op 1,5 km van zee.
1 year ago

e.c.
Dutch
De website van Camping Le petit Port de l'Houmeau ziet er heel vrolijk uit, maar toen wij er twee nachten waren was het er behoorlijk vies. Er liepen veel honden rond die ook op de camping werden losgelaten, ondanks de regel dat dat niet mag. Er werd ook niet ingegrepen. Twee keer hondenpoep naast onze tent. De huisjes zijn inmiddels afgebouwd, ze staan erg dicht op elkaar. De locatie van deze camping is wel erg leuk, vlakbij een keienstrand met oesterbanken en visrestaurants en in een rustig dorpje, een supermarkt dichtbij. Ook kun je vanaf 8 uur stokbrood halen bij de snackbar.
3 years ago

Karin
Dutch
Leuke plek om de omgeving te verkennen. 800 m van zee. Hartelijke ontvangst, zelfs in het Nederlands. Niet al te grote plekken, maar wel met zon en schaduwmogelijkheden. Sanitair smerig en stinkend. Geen toiletpapier. Meer verhuur huisjes dan kampeerplaatsen.
3 years ago

N
Dutch
Men is bezig allemaal nieuwe vacantiehuisjes neer tezetten met veel herrie. De camping wordt veel gebruikt voor overnachtingen van werkers waardoor het erg onrustig is. Om 0.600 uur vertrekken er al werkers met het nodige motor lawaai. Af en toe warm water, na klagen bij de receptie wel weer warm water. Dit 2 dagen achter elkaar. Ook het gras stond erg hoog op de plekken waardoor wij de indruk hadden dat er geen onderhoud werd gepleegd. De receptie was 's-avonds na 20.00 uur en 's-morgens voor 09.00 uur gesloten. Dit alles bijelkaar besloten we na 2 nachten maar naar een andere camping te gaan.
3 years ago

C.L.
Dutch
Een goede kamping, met veel schaduw (ideaal als het erg warm is) met zeer vriendelijke eigenaars. Op de eerste dag toen we aankwamen werden wij heel hartelijk geholpen. Over de sanitair ben ik ook heel positief, de mensen doen hun best om het zo proper mogelijk te houden. Bij de bar kun je s'ochtends een stokbrood kopen, en smiddags vb frietjes of pizza. Kortom, ik ben tevreden van deze camping!
3 years ago

ferrie
Dutch
Fietsers opgelet. Dit is een prima startpunt om La Rochelle en het Ile de Re te bezoeken. Mooi terrein met goed snaitair. Winkelvoorzieningen (bakker, supermarkt) op loopafstand in het dorp. Rustig terrein.
3 years ago