Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (11 votes )

Armanello

Av. Comunidad Valenciana
E-03503, Benidorm
Spain

Armanello is a campsite with 100 pitches in Benidorm, Spain. Armanello has wifi, a camping shop, a restaurant, an indoor pool and lockers. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Mem
Dutch
Fijne camping. Heerlijke schone stort douche. Wc papier in de toilet. Vergroot spiegel bij wastafel. Twee schone zwembaden. Dicht bij dorp, op de fiets goed te doen naar zee
7 months ago

Jochem
Dutch
We hebben een goede en leuke vakantie gehad! Camping is schoon prijzen zijn top! Nederlands vrouwtje werkt daar ook top. Wij moesten helaas eerder na huis, en we hebben het restante bedrag terug ontvangen! Camping meer als een 10 waard! Aanrader
2 years ago

Aafke Laanstra
Dutch
Goede servise en gastvrijheid en een mooie omgeving
2 years ago

Laurens
Dutch
Personeel op camping was erg vriendelijk. De 2 zwembaden en speeltuintjes waren perfect voor onze kinderen. De bungalow Samoa was voor ons (gezin van 6) groot genoeg en schoon. 20 minuten lopen naar het strand.
2 years ago

Margriet en Ruud
Dutch
Deze camping is echt de moeite waard. Alles netjes schoon en Nederlandse receptie. Eigen wil ik niet zo veel schrijven anders gaan massaal alle Nederlanders hier naar toe. We staan nu op het sinaasappel veld voor nood maar zelfs dat is perfect. De prijs is laag en voor 7 euro heb je een week Wi-Fi. Leuke camping winkel en dicht bij de boulevard. Gewoon top en we staan er nu nog want we willen niet weg. Ok je mag wel een fiets meenemen want anders moet je 15 min lopen. Maar je kan moeilijk in het centrum staan. Deze camping verdient een warme douche. Volgend jaar zijn wij hier weer dat staat vast.
2 years ago

Vangilske
Dutch
Deze camping ligt redelijk dicht bij het strand, toch wel aan te bevelen om een fiets oid bij te hebben. Lopend kleine 20 minuten naar het strand Aan de achterzijde van de camping is ook een uitgang, wat sneller is om bijv naar de markt te lopen, die is op woensdag en zondag, Sanitair van de camping is goed, wordt heel goed bijgehouden. Twee kleine zwembaden een aan de voorzijde en een aan de achterzijde van de camping. Veel jaarplaatsen, die vol gebouwd zijn, daardoor lijkt het wat rommelig. Aan de achterzijde van de camping is een nieuwer gedeelte, dat oogt wel verzorgder. Wij stonden op het plateau net achter de winkel/receptie. Veel Nederlanders die er maanden staan, wij vonden het heel gezellig. In Benidorm veel te doen, veel horeca, heel veel Engelsen. Veel politie op de been die het allemaal veilig probeert te houden. Leuk om het een keer te zien. Lekkere tapas eten in het oude Benidorm. Gewoon een goede camping.
2 years ago

Beverwijk
Dutch
Prima sanitair en WIFI. Rommelige kleine plaatsen
2 years ago

Astrid
Dutch
Bij toeval op deze camping terecht gekomen. De plaatsen in de laantjes vonden we niets. Mochten op het veld onder de sinaasappelbomen staan, direct achter de supermarkt en receptie. Het sanitair is goed schoon, fijne douches. Het restaurant is oke. Vriendelijke receptie in het Nederlands. 25 min lopen naar boulevard.
2 years ago

Adrianus
Dutch
Prima camping met veel mooie plaatsen. Je moet een beetje geluk hebben waar plek is natuurlijk. Je kunt niet reserveren alleen voor lange tijd.
2 years ago

Vrouw van 39
Dutch
Redelijke plekken, rustig gelegen net aan de rand van Benidorm in de buurt van het Lavante strand. Is lopend wel een behoorlijk stuk. Die kraaiende hanen vlak bij de camping mogen wat minder luid :-). Verder heerlijk.
2 years ago

aafke laanstra
Dutch
wij staan er al 5 jaar de hele winter en we hebben geen negatieve dingen te melden.vriendelijke medewerkers en de camping is erg goed onderhouden.
2 years ago