Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
4 / 5 (7 votes )

AMTC Donau

Stein Donaugel„nde
A-3500, Krems an der Donau
Austria

AMTC Donau is a campsite with 30 pitches in Krems an der Donau, Austria. AMTC Donau has wifi, a camping shop and a snackbar. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well.

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
Wifi
Camping shop
Snackbar
BBQ allowed

Qualifications
Pitches with shade


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

J.Vos
Dutch
Het terrein heeft absoluut geen schaduw. Er zijn veel te veel caravans en kampeerwagens op een veel te klein terrein samengeperst.Tussen die veel te kleine plaatsen is geen afscheiding.Het is eigenlijk een ordeloze bende. De dame van het bureau is erg aardig en straalt alle begrip uit.Het sanitair is in orde. De campinggids spreekt over een 'mooi uitzicht' . Maar dat is er eigenlijk alleen op de voorste rij, bij de Donau.En die plekken zijn natuurlijk niet beschikbaar !
2 years ago

Heidi
Dutch
Leuk gelegen camping aan de Donau. Hiervandaan wandel je zowel naar het stadje Krems zelf als naar het stadsdeel Stein, dat ook zeker de moeite waard is. Hoewel we aankwamen voor de openingstijd van de receptie (half 5) konden we toch de camping op en kregen een mooie plaats aan het water. Inchecken kon later op de middag. Fijne service. Het sanitair was prima, stroom 6A en internet betaald.
2 years ago

Chris
German
empfehlenswert ! freundliches Personal und hilfsbereit ! Mietwohnwagen - TOP Sanitäranlagen werden 3 mal tägl. gereinigt !
2 years ago

Lafamilia
German
Der ÖAMTC Campingplatz ist ein kleiner aber feiner Platz! Es gibt ein Brötchenservice, einen Aufenthaltsraum, einen Kiosk und saubere Waschräume. Ganz in der nähe ist ein supertoller Kinderspielplatz, nebenan ist der Bootsanlegeplatz für schöne Wachautouren auf der Donau, der Radweg direkt neben dem Platz lädt zu schönen Radtouren ein. Krems ist leicht zu fuß zu erreichen und hat sehr nette Lokale. Sehr zu empfehlen! Wichtig: Räder mitnehmen!!!
2 years ago

Fam. Commandeur
Dutch
Keurige (ACSI) camping, gelegen in het mooiste gedeelte langs de Donau (Wachau). Vriendelijke beheerster. Broodjesservice op de camping. Prima sanitair. Mooi uitzicht. Op loopafstand van Krems. Geweldig uitgangspunt voor mooie fietstochten langs de Donau. Voor wie enig klimwerk niet schuwt zijn er ook sportieve fietsroutes door de wijngebieden.
2 years ago

P.Heurkens
Dutch
Direct aan de Donau gelegen. Fietspaden en diverse fietsroutes vanaf de camping. Centrum van Krems via de fietsbrug in enkele minuten bereikbaar. Krems heeft een mooi voetgangersgebied en beschikt over een ruim winkelaanbod. De Kunstmeile is een bezoek waard evenals het aangrenzende plaatsje Stein. Wenen is ook vanuit Krems met de trein in een half uurtje bereikbaar. Er worden op de camping twee grasvelden gereserveerd voor fietskampeerders. Er wordt op toegezien dat hier geen auto's, caravans of campers gaan staan. Er is ook een ruime verblijfsruimte en broodjes- c.q. ontbijtservice. Beslist voor herhaling vatbaar. De Wachau is bijzonder mooi.
2 years ago

JB
Dutch
Aan de rand van Krems en pal aan de Donau gelegen kleine camping. De plaatsen zijn aan de kleine kant, het sanitair eenvoudig maar wel schoon. De eigenaren zijn niet heel gastvrij en stug in het contact. Gezien de ligging van de camping is het een prima uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten langs de Donau en bezoek van het grote aantal bezienswaardigheden in de omgeving!
2 years ago