€35.9
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 14 May till 14 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
Dogs
Fishing
Washing machines
4.5 / 5 (22 votes )

AIC - Camping Seewiese

Tristachersee 2
9907, Lienz Tristach
Austria

AIC - Camping Seewiese is a campsite with 115 pitches in Lienz Tristach, Austria, located in the Tyrol region. AIC - Camping Seewiese has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On AIC - Camping Seewiese it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a table tennis table, a golf court and bike rental.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station
Cross country skiing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Puck
Dutch
Mooie plek met fijn meer. Echter als het druk is kan je helemaal met je tent rondom door campers worden ingebouwd. Blijft dan ook geen speelveldje voor kinderen over. Geen organisatie vanuit de camping; wordt bij drukte wild- west. Weinig sanitair voor aantal bezoekers.
3 years ago

Nieuwenhuis
Dutch
Mooie ligging. Terrein is niet vlak. Zelf een plekje uitzoeken resulteert in een rommelige camping in het hoogseizoen. Een sleutel voor het sanitair is niet handig. Sanitair is niet toereikend in capaciteit in het hoogseizoen ( in de nacht douchen is een optie) Verder een mooie camping voor een uitvalsbasis voor mooie klim en wandel tochten.
3 years ago

Fam. Kelder
Dutch
Een van de mooiste omgevingen van Oostenrijk. Zeer veel mogelijk heden om van de natuur te genieten of actief bezig te zijn. Camping is echter te duur en geen 4 sterren waardig. Sanitair is matig, behalve het prachtige meer (toegang met badkaart) weinig te doen voor kinderen. Contant afrekenen is ook niet meer van deze tijd en lastig. ER zijn veel gasten die maar een paar dagen blijven, levert wel veel afwisseling op. Reserveren is niet mogelijk
3 years ago

Hugo
Dutch
camping aan tristachtersee, mooi uitzicht, geen afgebakende plaatsen, schuin veld, sanitair niet echt schoon, prijzig, lang verlengsnoer meenemen, geen 4 sterren waardig
3 years ago

Fam. Wijling
Dutch
zijn in augustus 2010 16 dagen geweest [echtpaar] met kleine caravan.camping wordt goed onderhouden. Toiletten prima en iedere dag blinkend schoongemaakt.leiding door twee broers één de camping en ander het gezellige restaurant met openhaard internet kamer tv en luxe zit kamer. Helaas loopt de camping erg schuin af naar het heerlijke zwem meer 23 gr.Wil je met je caravan zicht op het meer hebben krijg je een opstap van wel 60 cm Dit geeft veel problemen en anders moet je in de lengte richting gaan staan.wij zijn helaas door onze rug gegaan met veel pijn. Jammer want er is erg veel te doen in de omgeving. Volgende keer beter. Fam. Wijling uit Veldhoven
3 years ago

Fam Weghs
Dutch
Wij waren blij verrast dat het een hele rustige, prachtig gelegen camping was. Het uitzicht op het meer was zeer mooi. Er viel zo veel te ondernemen dat we zeker nog een keer terug gaan. Er waren veel nederlanders en ook veel kinderen in de leeftijd van onze kinderen. De gratis bus naar Lienz was erg prettig omdat je toch ver van de winkels af ligt, en even met de fiets was geen optie omdat de toegangsweg erg steil was. De ost-tirolcard is ook zeker een aanrader, 7 dagen gratis gebruik van berg bahnen, zwembaden, musea e.a.
3 years ago

Anjerlime
Dutch
Mooie ligging. Kunt er lekker eten. Maar sanitair is alleen toegankelijk met aparte sleutel (een per gezin), schuin terrein met veel zon. Aan de rand wel schaduwplekken. Voor kinderen weinig te doen. Contant betalen is ook wat achterhaald. Je kunt niet reserveren, je zet je tent gewoon ergens op waar jij het wilt. In het midden een speelweide voor de kinderen, deze wordt naar mate het drukker wordt steeds verder ingeperkt.
3 years ago

ingrid eding-konings
Dutch
we waren er 3 nachten op doorreis; niet geboekt en met een tent , 2 volwassenen en 2 kinderen van 16 en 17. Positief: mooie ligging, rustig, mooi meer om te zwemmen; het water is niet koud, warme douches, genoeg wc's, zelf een plaats zoeken, 3 km van Lienz en centrale ligging voor bezienswaardigheden Minpunt: geen gratis wifi, sleutel voor sanitair, per nacht was 53,50 €, bijna geen schaduw, alleen aan de rand van de camping. (gelukkig zaten we daar)
3 years ago

fam van Duin
Dutch
We zochten een camping aan een meer, waar we goed kunnen wandelen én waar niet al te veel "kunstmatig " vermaak is. Camping Seewiese bleek alles te hebben. Wát een luxe om een plek uit te kiezen, zo groot als je zelf denk nodig te hebben. En wat een prachtige wandel mogelijkheden. Veel te veel voor één vakantie. Leuke berghutten om te overnachten in de omgeving. Grappig dat de camping volstond met mensen met dezelfde interesses waardoor er altijd ideeën uitgewisseld konden worden. Over wandelingen, fietstochten en andere uitstapjes. Het meer was ook erg leuk om bij te komen van de wandelingen. Met een beetje creativiteit kon er ook stiekum gevist worden. De visvergunning was namelijk niet te betalen. Het sanitair is meer dan prima, het restaurant erg gezellig en het eten lekker. We komen hier zeker nog eens terug.
3 years ago

Irene
Dutch
We hebben genoten op deze camping! Aanrader, ook voor actieve gezinnen. Pluspunten: ruimte, uitzicht over het meer en omliggende bergen, goed sanitair, schoon, meer is erg leuk, veel boeiende en prachtige wandelingen in de omgeving (ook voor kinderen). Dicht bij Lienz. Groot zwembad in dal Minpunten: schuin terrein, betalen voor de voortent, te weinig afwasgelegenheid, meer is vrij koud. Het kan er flink stormen
3 years ago