Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
4.5 / 5 (8 votes )

Agricampeggio Colle dei Lupi

C. da San Giacomo
65020, S. Eufemia a Maiella
Italy

Agricampeggio Colle dei Lupi is a campsite in S. Eufemia a Maiella, Italy, located in the Molise region.

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Qualifications
Pitches with shade


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Renate
Dutch
Goede rustige camping in een mooie omgeving met aardige campinghouders. Heel veel cq met name schaduwplekken en een zwembad. Ivm rust op de camping mag je de auto niet bij de tent parkeren. Men houdt zich goed aan de covid regels hoewel wij wat verrast waren door de ontvangst met een thermometer. Het sanitair is goed, wat verouderd maar schoon. Zoals in andere reviews staat is er bij de meeste plekken een wasbak waar je koud water kunt tappen.
8 months ago

Giuliano P.
Italian
Un campeggio molto tranquillo, con piazzuole grandi dotate ognuno di acqua. I gestori sono disponibili e gentili.
10 months ago

Fura
Dutch
Geweldige camping en hele aardige campinghouders! Van hieruit kun je vanalles ondernemen in de Abruzzen. Veel schaduw en een zwembad.
2 years ago

Emma Polman
Dutch
Mooie camping met ruime plekken. Eind juni hebben we er 5 dagen gestaan, waarvan de eerste 2 alleen. Sanitair prima. Ik weet alleen niet of het voldoende is, mocht de camping helemaal vol staan. Wasmachines aanwezig. Bij iedere plek een eigen was en afwasgelegenheid, koud water. Leuk zwembadje op de camping. Voldoende bomen. Ontvangst heel hartelijk. Eigenaars, een Amerikaanse vrouw met haar Italiaanse man, die beiden goed Engels spreken. Willen je overal wel mee helpen. Wij hadden wat kapot aan onze caravan en de eigenaar is samen met mijn man een paar uur bezig geweest om dit goed te repareren. Super!! Eigenaresse geeft veel informatie voor uitstapjes. Mogelijkheid om mooie wandelingen te maken. Een prachtige kloof dichtbij. Een klein bijna onbewoond dorpje. Plaatsje zelf heel klein, maar nog nooit zo vaak bon giorno etc. gezegd. Iedereen groet je. Voor ons waren de Abruzzen een grote verrassing. Echt een stukje nog niet platgetreden Italie. Een aanrader net zoals deze camping.
2 years ago

Klaas
Dutch
Uniek gelegen prachtige camping. Diversiteit aan (ruime) plekken. Heel gastvrije beheerders. Behulpzaam en geven goede tips. Sanitair enigszins gedateerd maar schoon. Mooie trips (auto en te voet) in de omgeving. Zeker de kloof bij Caramanico Therme is een absolute aanrader. Voldoende leuke eetplekjes in de omgeving. Massa toerisme is hier nog onbekend.
2 years ago

Maurice Simons
Dutch
Het is even rijden maar dan heb je ook wat. De camping ligt in een prachtig gebied (De Abruzzen) en biedt veel mogelijkheden tot uitstapjes (ook naar zee). Grote plaatsen, schoon sanitair en een goed zwembad maken het tot een zeer aangenaam verblijf. Relatief duur maar de eigenaar is wel aardig. Het dorpje waar de camping ligt is authentiek Italiaans en kent een paar leuke eettentjes. Absoluut een aanrader voor mensen die houden van Italie, schitterende berglandschappen, lekker eten en soms de warme zee in willen.
2 years ago

Jan Joost en Ceciel
Dutch
Prachtige camping met ruime plaatsen. We hadden altijd warm water. Elke plek heeft een eigen wastafel op de plek, waarbij je water uit de kraan kunt drinken (bronwater). De campingeigenaren zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hebben ook leuke tips voor uitstapjes. De natuur in de omgeving is prachtig. Ruige bergen, mooie kloven, in voorseizoen nauwelijks toeristen. Klein zwembad met ligstoelen. Niet echt groot genoeg om baantjes te trekken, maar wel voldoende om af te koelen.
2 years ago

Jan en Helene
Dutch
Zeer behulpzame eigenaars, ruime, schaduwrijke plek, fantastische omgeving om te wandelen en fietsen, 2 uur wifi per dag inbegrepen, altijd warme douches, dorpje op loopafstand, geschikt voor jonge kinderen, klein, ondiep zwembad.
2 years ago