€30

per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 15 June till 15 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (10 votes)

Agri Camping Tasteria

Colle Carbone 9
63853, Montelparo
Italy

Agri Camping Tasteria is a campsite with 30 pitches in Montelparo, Italy. Agri Camping Tasteria has wifi and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Agri Camping Tasteria it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna and a table tennis table.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Fishing

Sanitary
Washing cabins
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Sofie
De camping heeft een prachtig uitzicht. Zowel op het heuvellandschap, het dorpje Montelparo en het Sibilini gebergte. Leuke uitstapjes in de omgeving. Ook de plekken zijn over het algemeen prima met elk een 'hutje' met schaduwdoek. Het sanitair vonden wij verouderd en wat smoezelig en onhandig dat er maar één prullenbak stond bij de entree. Wel overal handzeep. Voor onze kinderen van 10 en 12 was dit een minder leuke camping. Na 21.00 uur mocht er officieel niet meer gespeeld worden. Alleen bij de bar of eigen tent. Na 21.00 uur mocht je ook niet meer afwassen. Het zwembad was aan de kleine kant en oogde onvoldoende schoon. Een van onze kinderen had voor het eerst oorpijn en we hoorden later dat meer kinderen hier last van hadden door het zwemmen. Wij kiezen altijd een camping o.b.v. de reviews op Zoover en hadden daarom andere verwachtingen. Ook misten we een bepaalde sfeer.
1 month ago

Freek
Het uitzicht en de plek zijn prima.Een agricamping met als enige activiteit het voeren van dieren een paar km verderop en alleen een paar paarden en ganzen in geknutselde verblijven die je eigenlijk geen verblijven kunt noemen; oftewel totaal geen agri…. Verder is het sanitair niet altijd even schoon en wat gedateerd. Het zwembad is veel te klein voor de camping en het water wat troebel. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer scheef. Waarschijnlijk beoordelen de ons-kent-ons gasten de camping zeer goed omdat dit de enige camping is die ze de afgelopen jaren bezocht hebben. Wij hebben beter e campings voor minder gehad (la Futa, Pian d’amora en Luna del Monte, om er maar een paar te noemen. De omgeving is mooi, maar de volgende keer een andere camping!
1 month ago

Bert
Toen we aankwamen waren we zeer enthousiast over het wijdse uitzicht vanaf de kampeerplekken. Na een halve dag viel ons op dat veel gasten hier vaker terugkeren en samenklitten bij de gezamenlijke bbq en andere activiteiten. Ook het ligbedje reserveren met je handdoekje is niet gepast op een camping. Zeker als je een tijd niet bij/in het zwembad verblijft.Vooraf hadden we, aan de hand van de website en reviews goede hoop op een topcamping, maar hij viel ons qua sfeer wat tegen.
1 month ago

J. Messersmid
Camping met een top uitzicht. Grote plekken.Mix van safaritenten en vrije plekken voor tenten en vouwwagens. niet allen plekken zijn per auto toegankelijk (je spullen worden per quad gebracht en weer opgehaald. Eigenaars zijn super vriendelijk (Isaak is van origine Belgisch en spreekt dus Nederlands). Sainitair is schoon, lekker zwembad. Echt een top camping. Elke ochtend gaat Isaak op de quad samen met de kinderen die dieren voeren.
2 months ago

Petra
Fantastische kleine camping met prachtig uitzicht vanuit alle plekken en het zwembad. Prima plek tussen bergen en zee. Heel veel karakteristieke middeleeuwse dorpjes in directe omgeving met heerlijk eten voor weinig. Hier kom je helemaal tot rust. Dank aan Isaak en Daniëlla voor de ontzorging en gezelligheid!
2 months ago

Hans
Wat een fijne plek om op vakantie te zijn. Prachtig uitzicht vanaf veel plekken op de bergen en op prachtige dorpjes zoals Montelparo. Fijn zwembad met ook een prachtig uitzicht. Isaak en Daniela doen er alles om het iedereen naar de zin te maken..zeker ook voor de kinderen. Het dieren voeren elke ochtend met Isaak is iets waar onze kinderen enorm van hebben genoten. Onze oudste dochter vond Isaak de liefste campingbaas ooit. Echt een aanrader!
1 year ago

Koen
Camping met ongelofelijk mooi uitzicht rondom. Zeer ruime plekken met op elke plek een overkapt gedeelte voor een beetje broodnodige schaduw. Klein maar fijn zwembad. Geen Italiaanse sfeer door de aanwezigheid van louter Nederlanders en Belgen. Isaak is een zeer karakteristieke Griekse Belg die zijn mooie camping helemaal zelf heeft opgebouwd en deze op geheel eigen (trotse!) wijze runt, heerlijk mee en om gelachen.
1 year ago

Jeroen Wooning
Een heerlijke camping, lekker zwembad met prachtig 360’ uitzicht, grote camping plekken, uitzonderlijk schoon sanitair en een bijzonder sympathieke gastheer. Aanrader,
1 year ago

Natasja
Hele mooie camping, ruime plekken, fantastisch uitzicht. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben echt goed nagedacht over de opbouw en de inrichting van deze camping. Sfeer is ontspannen en relaxed. Nederlandse camping, maar dat weet je van te voren. Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad.
1 year ago

Familie Hendriks
Het is een schitterde plek met een top uitzicht! We zijn hier twee weken gebleven met ontzettend veel plezier! Onze oudste dochter (12 jaar) had de eerste week niet echt iemand om mee te spelen maar de rest van onze kinderen (10 en 7 jaar) hadden wel veel kinderen! We hebben 1 keer gewisseld van plek vanwege dat we er niet langere in konden, we boekte daar in tegen wel laat, maar het was geen probleem zelfs niet voor de kinderen
1 year ago