€29.5
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 May bis 31 October
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Zelte
Wohnwagen
Camper
Strom
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Angeln
4 / 5 (17 stimmen )

Mountain Camp Pitztal

Niederhof 206
6474, Jerzens
Österreich

Mountain Camp Pitztal ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in Jerzens, Österreich. Mountain Camp Pitztal hat wifi, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Auf Mountain Camp Pitztal ist es möglich mit ein zelt, ein wohnwagen oder ein camper zu campen. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein mobiler bungalow. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz, ein tischtennis tabelle und fahrrad mieten.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen und wäschetrockner.

Merkmale von Ort

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobile Unterkünfte
Wohnung

Anlagen
Strom
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Brot an Ort
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Ganzjährig geöffnet
Nudisten
Jugendgruppen
Auto frei
Auto an Ort zugelassen

Unterhaltung
Fahrrad mieten
Spielplatz
Kinder-Animation
Schwimmen Sie in natürlichen Wasser
Freibad
Innen Schwimmbad
Thermalbad
Sauna
Tennisplatz
Tischtennis Tabelle
Minigolf bereich
Golfplatz
Segeln / Surfen
Angeln

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Rollstuhlsanitär
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Fam. Horsten
Niederländisch
Wij hebben hier twee weken gestaan met wisselvallig weer in juli-aug 2021 met twee dochters van 12 en 10. Mooie kleine camping, ondanks forse afmeting van onze tent voldoende plek. Bij grote regenval stond ons straatje blank, de grond werd erg drassig. De hoeveelheid sanitair is op drukke momenten soms beperkt. Afgesloten wascabines zijn erg prettig. Toiletten zijn gescheiden, douches (5) en wascabines (4) unisex. Er was altijd volop warm water in de douches. Het sanitair lijkt relatief nieuw, maar de afwasplek is verouderd.De zon komt rond 9u op achter de kim en verdwijnt rond 18u weer. Ma-za vers brood vanaf 8u.De forellenvijver is door ons weinig gebruikt als zwembad door de lage watertemperatuur.Elektra met CEE-aansluiting.De eigenaar is makkelijk en vriendelijk, de echtgenote heeft de wind eronder.In het Pitztal zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor 2 actieve weken. Dominante groep kampeerders NKBV.
2 Jahre vor

Ariane Victoria
Niederländisch
De camping ligt handig: met de auto kun je alle kanten uit en als je liever de bus neemt: die stopt op de hoek. De camping is relatief klein: 38 plekken en een tentenveldje. Het sanitair is voldoende groot en wordt goed onderhouden. Iedereen komt er om te wandelen, fietsen,... wat wil zeggen: iedereen heeft zijn nachtrust nodig. Op deze camping hoef je dus niet tot 's ochtends wakker te liggen van kabaal. Tobias is een vriendelijke, zorgzame gastheer die al je vragen beantwoordt. Hij maakt ook heerlijke schnitzels! Bij de camping hoort een gezellig restaurant, waar je dus schnitzel en verse forel kunt eten. Leuke bonus: er staan vier schapen, die onmiddellijk komen als je ze roept én die graag geknuffeld worden. Wij vonden de regio ook heerlijk: veel te zien, veel te doen, heerlijke wandelingen. Absolute aanrader, wij willen nog 'ns terug.
2 Jahre vor

Familie
Niederländisch
Fijne kleinschalige camping, met veel te doen voor (jonge) kinderen die zichzelf kunnen vermaken. De eigenaar is wel wat chaotisch en beloofd iedereen een plek, waardoor hij zijn belofte niet na kan komen. Een ander gezin moest daardoor een nacht eerder vetrekken. Wij konden na één nachtje op een te kleine plaats verkassen. Hoewel het forelmeertje heel koud was, hebben de kinderen op de camping er heerlijk in gezwommen. Super vakantie gehad!
3 Jahre vor

Paskal
Niederländisch
Rustig gelegen camping op hoogte waardoor het daar logischerwijs wat frisser is dan in het dal zoals bijvoorbeeld in Imst. Doordat de camping in een smal dal ligt komt de zon er pas relatief laat en is hij ook snel weer weg. Eind september wel iets om rekening mee te houden. Plaatsen zijn relatief klein waardoor je met een caravan van 7.30m lengte bijna klem komt te staan tussen je buren. Grootste minpunt zijn toch wel de douches. In plaats van warm krijg je lauw water en tot overmaat van ramp is het plafond boven de douches helemaal zwart van de schimmel. Dat laatste was voor ons reden om het hier na twee nachtjes voor gezien te houden en te verkassen naar Imst-West.
3 Jahre vor