Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
4 / 5 (2 stimmen)

L'Eden

13-15 Route de Ker Rivaud
44500, La Baule (Loire Atlantique)
Frankreich

L'Eden ist ein Campingplatz in La Baule (Loire Atlantique), Frankreich. L'Eden hat wifi, ein camping geschäft, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Kochgelegenheit
Camping Geschäft
Snackbar
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Ed
Niederländisch
Zeer mooie camping, een mobilehome voor 2 weken gehuurd, zeer netjes, met tv, hond mocht mee en 15 meter van het zwembad vandaan. Zwembad water 27 à 28 graden, heerlijk. Genoeg ligbedden rond het zwembad, leuke animatie in het Frans. Goed personeel erg aardig en streng. Geen gedonder bij het zwembad of 's avonds na 23.00 uur, dan moet het stil zijn. Een heerlijke vakantie gehad echt tussen de fransen. Een goede bar en lekker eten. Ook voor de ouders word er 's avonds wat georganiseerd. Top camping. Zelfs onze kinderen hebben zich prima vermaakt 16 en 19 jaar. La Baule is een mooie badplaats en de omgeving met de kliffen langs de kust zijn heel mooi. Bretagne is erg mooi met zijn kust en mooie dorpen, met regen en 30 graden. Jammer dat het feest 15 augustus was afgelast ivm een terroristische aanslag dreiging. Volgend jaar misschien. We komen zeker een keer terug.
1 Jahr vor

Annemie
Niederländisch
We hadden een mobil-home gehuurd, deze was gloednieuw, echt heel mooi en heel compleet ingericht. Lekker ruim ook. Het tweepersoonsbed was nogal kort. Wat ons het meest tegenviel aan deze camping was dat alle mobil-homes ontzettend dicht op elkaar stonden. Er was een heel klein plekje vóór de trap om je auto te parkeren, geen ruimte voor een barbecue, of speelruimte als je met kinderen komt. Je kijkt vanaf je terras binnen in de badkamer van de buren en op het terras van de andere buren. Het was in juni gelukkig nog heel rustig, maar ik zou hier nóóit in het hoogseizoen willen zitten. De rest van de camping zag er nogal gedateerd uit. Er werd gewerkt aan een overdekt zwembad, waardoor de rest van het zwembad ook niet uitnodigend uitzag.
1 Jahr vor