Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Wifi
Hunde
Waschmaschinen
3 / 5 (6 stimmen)

Le Bois d'Amour

10 Allée de Diane
44500, La Baule (Loire Atlantique)
Frankreich

Le Bois d'Amour ist ein Campingplatz mit 30 Stellplätzen in La Baule (Loire Atlantique), Frankreich. Le Bois d'Amour hat wifi, ein camping geschäft, ein snackbar und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Rollstuhlzugang

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Auto frei

Unterhaltung
Spielplatz
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Hoedru
Niederländisch
Wij boekten voor 3 nachten en hebben na 2 nachten onze spullen gepakt en zijn vertrokken. Wel heel plezierig personeel, maar smerig en voor caravans heel onplezierige plekken. Ons advies : sla deze camping over. Positief is het zwembad. Rookverbod in het restaurant werd door het personeel genegeerd. De afwasbakken waren smerig.
1 Jahr vor

Martijn
Niederländisch
De camping is inderdaad erg luidruchtig. Jongeren met autoradio's aan, veel lawaai. Geen camping waar je met je tweejarige zoon naar toe wilt gaan. Wij huurden een tent op de camping die van alle gemakken voorzien was voor onze zoon. De camping had geen mogelijkheden om ons kind te wassen, er is geen wc papier en zelfs een plek om je handen te wassen met bijv. zeep was niet aanwezig. Op een municipal camping is dit voor mij geen probleem maar voor € 300,- per week is dit een ander verhaal en zeker op een drie sterren camping. Verder liet het sanitair te wensen over, een paar keer per week was er geen warm water. Al met al niet tevreden en blij om een doorreis tent bij ons te hebben gehad.. Zodat we de laatste dagen elders toch genoeg tot rust te zijn gekomen ( rust vonden we vooral buiten de camping)
1 Jahr vor

Juste-ope
Niederländisch
De camping is in een hele prettige omgeving gelegen. Wat ons het meeste bekoorde was het regelmatig onderhouden van het terrein en de camping arrangementen. En ook de vriendelijkheid van het personeel, vooral Amandine van de receptie ;) Bedankt voor alles !
1 Jahr vor

Saulnier
Niederländisch
Heel schoon en vriendelijk. Familiesfeer met geweldig zwembad, speeltuin, entertainment en goede standplaats
1 Jahr vor

Joppe
Englisch
The camping is very noisy. A lot of groups of youth celebrating their first holiday. Definately not in line with wath they offer on the website. We had no sleep and went to another camping the next day.
1 Jahr vor

Marny
Niederländisch
Camping met steile weg en mooie terrassen (nauwelijks caravans dus). Op de meeste plekken dus wel een 'zware' wandeling naar het sanitair. Een paar keer per dag gaat de trein vlak langs de camping. De camping is op loopafstand van la Baule met een mooi strand en toeristische winkeltjes. Op de camping staan veel jongeren met een fles drank naast hun tent... Tot laat lawaai. Voor doorreis was de camping goed.
1 Jahr vor