€21.1
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Zelte
Wohnwagen
Camper
Vermietung Hütten
Strom
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
4.5 / 5 (167 stimmen )

Camping Hetzingen

Verified partner Partner
Campingweg 1
52385, Nideggen-Brück
Deutschland

Camping Hetzingen ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Nideggen-Brück, Deutschland, in der Region Nordrhein-Westfalen. Camping Hetzingen hat wifi, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Auf Camping Hetzingen ist es möglich mit ein zelt, ein wohnwagen oder ein camper zu campen. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein miethütte oder ein mobiler bungalow. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz, ein sauna, ein tischtennis tabelle, segeln / surfen und fahrrad mieten.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen und wäschetrockner.

Merkmale von Ort

Camping Typ
Farmer camping

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Vermietung Hütten
Mobile Unterkünfte
Wohnung

Anlagen
Strom
TV anschluss
Wifi
Kochgelegenheit
Camping Geschäft
Brot an Ort
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Lagerfeuer erlaubt
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Ganzjährig geöffnet
Nudisten
Jugendgruppen
Auto frei
Auto an Ort zugelassen

Unterhaltung
Fahrrad mieten
Spielplatz
Kinder-Animation
Schwimmen Sie in natürlichen Wasser
FKK-Strand
Freibad
Innen Schwimmbad
Thermalbad
Sauna
Tennisplatz
Tischtennis Tabelle
Minigolf bereich
Segeln / Surfen
Pferde-Reiten
Angeln

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Waschkabinen
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Joellaaa
Niederländisch
Super camping, zeer schoon en gastvriendelijk!
3 Jahre vor

xx
Deutsch
Es war schön dort, wir hatten einen Wintersaisonplatz gebucht. Doch leider wurde unser Wohnwagen ein ganz neuer Fendt Opal 515 SG in der Nacht Ende November vom Platz von einer irischen Bande, den Tinkern, geklaut. Radkralle aufgebrochen, und dann die Schranke vom Platz aufgebrochen. Schade, dass es niemand gehört hat Der Platz ist im Winter natürlich in der Woche ziemlich tot, und ich möchte mit dieser Bewertung nur raten, dass Camper untereinander mal achten sollen, was so passieren könnte. Anregung: Vielleicht sollte das Team vom Platz mal über die intensive bessere technische Videoüberwachung nachdenken, wo man mehr im Nachhinein überschauen kann.
3 Jahre vor

MM
Deutsch
wunderschön, die Rur, die Wanderwege, das Restaurant. Geniessen und entspannen.
3 Jahre vor

Rofran
Niederländisch
Wij dachten om nu met de caravan eens 6 maanden naar deze camping te gaan. Een zogenaamde seizoenplaats. Mooie plek. Echter als je regelmatig naar deze camping komt leer je de ware aard van het beestje (lees: eigenaren van de camping) kennen. Bij de boeking en betaling van de seizoenplaats waren ze uitermate vriendelijk. Totdat...men commentaar geeft over de schoonmaakkwaliteiten van de onderhoudsmedewerker. Wekenlang hingen de fecaliën aan de muren en deuren van de toiletruimten.Tevens zat er veel schimmel op de tegels en voegen van de doucheruimtes. En daar mag je niets van zeggen. Nog maar te zwijgen over hoe er wordt schoongemaakt; met hetzelfde doekje, zonder uit te spoelen, werden de toiletpotten, urinoirs en wasbakken gepoetst (!). Onbegrijpelijk dat deze camping dan nog steeds 4 sterren waard is.
3 Jahre vor

Ron
Niederländisch
De plaatsen zijn niet geweldig groot aan de kant van de Roer. Mooi uitzicht op kasteel en vallei. Je ziet deels vanaf de camping het plaatsje Bruck. Zeer vriendelijk personeel. De douch munten automaat werkte slecht. Geen 5 min. Restaurant geweldig goed, ruime portie en zeker niet duur.
3 Jahre vor

Ed
Niederländisch
De camping maakt een rommelige indruk, dat komt omdat er 3 campings tegen elkaar "geplakt" zitten. De plaatsen zijn niet echt ruim te noemen. Het sanitair ziet er op zich wel schoon en netjes uit. Wat wel vervelend is is dat de camping niet echt vriendelijk is voor mensen die slecht ter been zijn. Ook zorgt de dwars door de camping heen lopende spoorbaan voor de nodige problemen. Zo moet er bijv. getoeterd worden als je een plaats achter de spoorlijn hebt en je wilt weg, anders gaan de spoorbomen van de overweg niet open. Ook de in/uitrit van de camping bezorgt je het klamme zweet als je met je caravan de camping af wilt want wat er achter je van de grote weg af komt zie je niet en er is geen uitloopstrook. Je zit BOEM op de grote weg. Ook de toegangsweg naar de camping is erg kronkelig met een paar haarspeldbochten er in.
3 Jahre vor

ha.ge.mi.ro
Niederländisch
Ze houden zich niet aan de rust tijden zo als 22.00 uur zou de speeltuin dicht gaan sluiten ze die al om 21.30 ons zien ze hier nooit meer
3 Jahre vor

McGowan
Niederländisch
Wij hebben een caravan met aanbouw gehuurd voor 170 euro voor 3 nachten,en dat voor 2 volwasenen en 2 kinderen.De ligging is echt een plaatje vooral met de Burcht in de achtergrond.En niet zo ver van het Hurtgenwald En de Kall rivier,wel een directe Ruhr rivier lekker koud maar met 35 graden op je lijf is het heerlijk. En ach aan dat getoeter van die trein daar wen je wel aan.Ga je naar Turkije dan schrik je je kapot van een moskee,daarna wen je daar ook aan..Het einige wat er wel bij mag komen is een Zwembad,Jammer dat ze dat niet hebben voor een 4 sterren camping.Meschien gaan we over een 2 weken weer terug.
3 Jahre vor

Jannie
Niederländisch
Een week in juli was eigenlijk te kort .vrij nieuw sanitair mooie omgeving vriendelijke ontvangst. en de trein die toetert om de mensen te waaschuwen niks mis mee. Mooi rustig daar.
3 Jahre vor

tiny kil
Niederländisch
We staan al menig jaartje in de winter op deze camping. ( winterplaats ) Heerlijke omgeving om te wandelen. Sanitair wordt netjes onderhpouden, het is er altijd heerlijk warm. Plaatsen zijn niet zo groot, maar in de winter is dat geen probleem. Vriendelijke eigenaar en personeel. Voor ons geen reden om na al die jaren een andere plek in de Eifel te zoeken. Prima zo !!
3 Jahre vor

Rob & Els
Niederländisch
Deze camping wordt bevolkt grotendeels door vaste gasten. De camping heeft heel mooie plaatsen aan de Ruhr maar je moet er specifiek bij de receptie naar vragen wat ik dan weer jammer vind. Wij hadden een plek gekregen hogerop (de camping ligt op een helling) wat voor een paar daagjes wel OK was. De omgeving is heerlijk om te wandelen alleen het zwemmen voor de hondjes in de Ruhr is gevaarlijk. Onze jongste goldenretriever werd met de stroom meegesleurd enkele tientallen meters. Met veel moeite is ze aan de kant gekomen. Nideggen zelf is aardig stadje. Ook weer ideale kortbij weg vakantie. Camping is wel wat duur vond ik in vergelijking.
3 Jahre vor

Lammert
Niederländisch
De camping licht in een mooie omgeving en is een ideaal uitgangspunt voor wandelingen, fietsen en autoritten. Tevens komen wij er altijd als we gaan klimmen in de nabij gelegen rotsen van de Effels.
3 Jahre vor