Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Inhaber
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (10 stimmen)

Campéole La Cote des Roses

Route de Gruisson
F-11100, Narbonne
Frankreich

Campéole La Cote des Roses ist ein Campingplatz in Narbonne, Frankreich. Campéole La Cote des Roses hat ein camping geschäft und ein restaurant. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Camping Typ

Unterkunft

Anlagen
Kochgelegenheit
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Kathy
Niederländisch
2 dagen op deze camping gestaan als tussenstop naar Spanje.Heel onaangename staanplaats gekregen, in volle zon, wel groot.Overal hondepoep op de camping , langs iedere haag of boom.Zwembad zeer druk , te klein volgens grootte camping.zwembad open tot 20h, om 19h 40 werd je er al uitgejaagd.Leuke ligging wel, vlakbij zee, ook waterpretpark op wandelafstand, leuk daar. Bazin ronduit onbeschoft, vraag gesteld ivm Corona test , moest mijn plan trekken zei ze, ze houdt zich daar niet mee bezig, ik moest het maar opzoeken op internet ( ik zag zelfs plaatsvervangende schaamte bij meisje aan de balie) sanitair is best mooi, maar wordt slecht 1x/ dag gepoetst en dit om 7h. Is echt onvoldoende voor zo’n grote camping .dit is echt jammer. Wel leuke optredens gezien in de bar ( zelfstandig uitbater dus volledig zijn verDienste en niet die van de camping) gelukkig was dit maar een tussenstop en niet onze eindbestemming.
3 Monate vor

Familie de Vries
Niederländisch
Dit was ons 3e jaar op rij op deze camping met 3 kids. (6/8/10) Staat van camping gaat snel achteruit. Focus ligt op mobile homes. Sanitair was allen blok B open waarbij je in de avond zeer lange wachttijden hebt. We zitten al 3 jaar in zone C ivm lawaai van animatie welke dagelijks tot 24:00 doorgaat.Samenvatting:Eenvoudige camping, prima zwembad, direct aan zee met rustig strand. Wasmachines voldoende aanwezig.Animatie voor kids uitsluitend Franse taal. Restaurant zeer eenvoudig. Vers brood elke dag bij de supermarkt.Sanitair onder maats voor een 3 sterren camping. Let op zelf wc papier meenemen.Spreken vrijwel uitsluitend Frans alleen bij receptie een aantal medewerkers gebrekkig Engels.Grote van plaatsen erg verschillend maar is ter plaatse prima om te ruilen.
3 Monate vor

Michel
Niederländisch
De door de camping verstrekte informatie is misleidend. vb pendelbus naar het strand blijkt een lijnbus te zijn die je naar Narbonne plage brengt. Speeltuintje voor kinderen is maar net wat je een speeltuintje noemt 3 speel toestellen maken er nog geen speeltuin van laat staan 2 zoals de folder vermeld. Verder spreekt men beperkt Engels. De grondsoort van zand is niet geheel juist je kan het beter beton of rotsen noemen. afhankelijk van de plek heb je geluidsoverlast van nabij gelegen camping in zone 1. Volgens de folder mogen er geen groepen jongeren komen terwijl er bussen vol met Duitse jongeren leeftijd rond de 15 a 17 jaar komen en verblijven. Het is dat er altijd wel iets niet geheel perfect is op een camping echter als de omschrijving niet geheel klopt met de wekelijkheid noem ik dat misleidende informatie. Als deze informatie mij van te voor bekend was geweest had ik een andere camping gekozen.
1 Jahr vor

Dirk
Niederländisch
Terrein erg slordig . Wifi alleen per dag € 3. Geen toiletpapier. Toiletten worden 2x per dag goed schoongemaakt.
1 Jahr vor

astrid_pepijn
Niederländisch
Camping valt onder midden groot, 15 ha . grote camping plekken bijna elke avond muziek bij de bar of animatie in de grote tent. Wij hebben het als een gezellige camping ervaring ja er kunnen dingen verbeterd worden maar ja dat kan op elke camping wel. De campingplekken zijn verdeeld in 3 zones , wij zaten in zone 2. prima weinig last van lawaai, zone 1 zit dicht bij de tent en zwembad daar kan je last hebben van lawaai. Zwembad Super mooi, groot, water was warm en glijbaan er leuk voor de kinderen. strand klein stukje lopen door de duinen. het is typisch franse camping,wij houden daarvan, op vakantie wil ik niet alleen maar nederlanders horen. Geen last gehad van de groepvakantie die ook op de camping verblijven zitten in grote tenten aan het eind van de camping echt achter af. heb je echt geen last van.
1 Jahr vor

Monique van Werkhoven
Niederländisch
Wij hebben gekampeerd met een grote tent. Toen wij de camping hadden geboekt schrok ik toen ik de reviews op zoover zag. Gelukkig viel het allemaal erg mee. Vriendelijke jonge mensen aan de receptie. Niet alle plekken hadden schaduw, maar over het algemeen waren er wel overal bomen op de camping. Ondergrond heeft niet veel gras, veel steen en zand. De sanitaire ruimtes zijn denk ik vernieuwd, zag er prima uit. Alles hing, dus niets op de vloer, makkelijk schoon te houden, er waren wel weinig toiletten en veel wastafels, mooi was de cabine met douche en wastafel of de cabine met 2 douches voor ouder en kind. Zwembad was mooi, veel kindertoestellen, en een glijbaan, wel klein zwembad. Je moet niet eten op de camping, dat is niet goed en het duurt erg lang voordat je je bestelling hebt. Het strand is op loop afstand, verder heb je de auto of de fiets nodig. Narbonne Plage en Gruissan zijn erg leuk.
1 Jahr vor

Willem van Zeist
Niederländisch
Geschikt voor jong en oud. Ruime staanplaatsen, winkeltje met vers stokbrood en internationale kranten en voldoende schaduw. Ook met bar met loungezitjes, zwembad en snackcounter. Je loopt vanaf de camping zo naar het brede strand
1 Jahr vor

etcj
Niederländisch
Redelijk grote camping waar niet of nauwelijks Engels of bijv. Duits wordt gesproken. Zaten in zone 3, waar je weinig last hebt van de animatie of "thema" avonden (karaoke). Douches en afwas water bijna altijd koud, of je moest vrij vroeg in de ochtend, of heel laat in de avond gaan! Geen toiletpapier! Wel vrij grote plaatsen, maar ondergrond is of heel zacht, of keihard! Weinig Nederlandse leeftijdgenoten voor de kinderen (13 en 16), waardoor deze zich minder goed konden vermaken in de avond. Afstand naar het strand is een behoorlijk stukje lopen, maar met mooi weer heb je daar geen problemen mee. Al met al, een redelijke vakantie gehad op deze camping, maar voor ons geen 2e keer!
1 Jahr vor

Kris
Niederländisch
Grote camping waarbij we in zone 1 zaten. Dicht bij het zwembad en animatie! S´avonds hoor je muziek oid maar dat stopt om 23:00. Hier hoor je ook de muziek van de camping aan de overkant van de weg. Strand is een eind lopen en geen enkele strandtent te vinden waar je iets koels kan drinken. Echt alles is in het Frans, spreken niet tot heel gebrekkig Engels, niets te doen voor de kinderen en speeltuintjes bestaan uit 2 speeltoestellen en verder weg op de camping. Deze camping boek ik zeker niet voor een 2e keer.
1 Jahr vor

troetelbeertje28
Niederländisch
deze camping moet je al bezoeken in het hoogseizoen want wij zaten 1 week in het voor en 1 week in het hoogseizoen. in het voorseizoen ondanks dat er al genoeg mensen waren, was het water in het zwembad zeer koud, de douches koud , afwaswater koud, geen entertainment ,de tweede week begon het entertainment (niet veel bijzonders ) de parasollen werden overal netjes gezet, de douches schoongemaakt en soms was er warm water en vaak boilerheet, (dus ook niet te douchen) en zelfs het zwembadwater was ineens heerlijk aangenaam. bij het zwembad word wel met 2 maatstaven gemeten, want jongeren mogen geen langere zwembroek aan (mijn zoon had eentje met boven de knie) maar vrouwen stonden in het water met een legging aan en daar werd niks van gezegd. het personeel was verder wel aardig, wel voorzichtig zijn met kinderen want de barbeques werden niet uitgemaakt en mensen gingen gewoon weg van die plaats en het personeel in soort golfkarretjes rijden je overhoop.
1 Jahr vor