Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
3 / 5 (9 stemmer )

Le Tremblay

avenue du Général de Gaulle
94500, Champigny-sur-Marne (Val de Marne)
Frankrig

Le Tremblay er en campingplads i Champigny-sur-Marne (Val de Marne), Frankrig.

Billeder

Vurderinger

E. van der Lee
Hollandsk
Algemene indruk? Vies, slecht onderhouden. chaos! Alle kampeerplekken worden opgeofferd om er oude, verwaarloosde hutjes (van oude campings?) voor in de plaats te zetten. Sanitair absoluut ontoereikend. Geen stopcontact dat het doet, buiten geen water. Verstopte w.c.'s, bah! Om nooit meer terug te keren!
2 år siden

Fam. V. Nieuwenhuijzen
Hollandsk
Voor een beozek aan Parijs op zich ideale ligging, maar er zijn meer en betere campings. Deze camping was vreselijk. Sanitair is te triest en te vies voor woorden. Amper nog een deur die dicht kon... Ook het terrein zelf wordt niet onderhouden. Veel groepen jongeren e.a. die er schijnbaarr een zooitje van moeten maken, daar kan de camping in feite niets aan doen, maar het wordt ook niet opgeruimd... Ons zoontje van 2 hebben we er gewoon niet rond laten lopen, dat durfden we niet vanwege alle gebroken bierflesjes... Kortom, hier gaan we nooit meer naartoe.
2 år siden

NL 37jaar
Hollandsk
De afgelopen 20 jaar met enige regelmaat op deze camping geweest. Tot groot genoegen vanwege: Altijd plaats beschikbaar. Ligging tov RER naar Parijs en ligging tov Disneyland. Afgelopen week (juli 2011) na enkele jaren niet geweest te zijn weer deze camping bezocht. Helaas voor de laatste keer. Camping oogt oud en verlaten. Veel puin. Veel bijzondere campinggasten. (Skatekamp, Circusartiesten die hun vrachtwagens staan te repareren etc.) Er zijn in de omgeving betere alternatieven.
2 år siden

Esther
Hollandsk
Deze camping staat volgens mij ook bekend als Camping Paris Est of Camping IDF (Ile de France). Om Parijs of Disneyland te bezoeken is het een prima uitgangspunt. Maar het is echt vergane glorie. De stacaravans zijn uit het jaar kruik en zitten door de weeks vol met Franse arbeiders die in Parijs werken, het sanitair is oud en goor (behalve de douchekraan in de invalidendouche). Het winkeltje en snackbar zijn prima, de campeerplaatsen zijn inderdaad met grind of je moet op het veld achterin gaan staan, zonder electriciteit, dit is met gras. Ook het kleine grasveldje vooraan is geschikt voor kleine tenten. Voor de camping stap je op de bus naar de RER, van waar je Parijs of Disneyland kan bezoeken met de metro. Dit is, ook met jonge kinderen, prima te doen als je de lijnen en de richting goed in de gaten houdt. Wij hadden geen last van de snelweg en hemelsbreed stonden we daar redelijk dichtbij (plaats 4 op grind met electriciteit). Langer dan 2 nachten zou ik hier niet willen staan.
2 år siden

Wim Schouten
Hollandsk
Deze camping is absoluut het bezoeken niet waard. (als tussenstopen verblijf) Ten eerste veel te duur, vieze toiletgebouwen, kapotte deuren en kranen, koude douches etc etc. De ligging t.o.v. Parijs kan dan goed zijn. 34 euro voor 2 pers incl elktra voor 1 nacht voor het gebodene is veel te veel. In het 'restaurant' hadden ze meer oog voor de televisie met de spelen dan voor de klanten. Na een kwartier weggelopen, zonder dat iemand naar ons toegekomen was. Kortom, nooit weer
2 år siden

marielle
Hollandsk
prima camping voor mensen die de stad parijs willen zien wij komen hier al vele jaren.
2 år siden

F. Broere
Hollandsk
Echte grotestads camping. Personeel is niet zo vriendelijk. Groot voordeel is dat de bus voor de ingang sttopt en je naar het dichtst bijzijnde station brengt. Valt nog binnen drie-zone-tarief.
2 år siden

RR
Hollandsk
De bus die je naar de metro brengt, stopt aan de ingang. Mooie wandeling langs de Marne. De autoweg stoort niet echt. Je ruimte kan met een ketting afgesloten worden tegen autodiefstal. Maar ook op de rest moet je letten: een paar jaar geleden zijn we hier een pot met eten (in de schaduw onder de auto gezet wegens te kleine koelkast) kwijtgeraakt.
2 år siden

Jitze P. Postema
Hollandsk
Wij waren hier eind april - begin mei 2003. Le Tremblay is een typische stadscamping, gelegen tussen de rivier de Marne en de snelweg. Het gevolg: voortdurend geruis van auto's. Op zich een geweldige uitvalsbasis voor de stad Parijs. Er rijdt overdag (tot een of 8 's avonds een bus naar het metrostation. Meerdaagse abonnementen op het OV zijn op de camping verkrijgbaar, dat geldt ook voor toegangskaarten voor Disneyland. Als je bereid bent de nadelen te accepteren voor de goede uitvalsbasis is dit een prima stek voor een redelijke prijs. Toen wij er waren was er een nieuw toitletgebouw in aanbouw.
2 år siden