Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (5 stemmer )

Camp Municipal La Haute Ile

La Haute Ile
F-93330, Neuilly-sur-Marne
Frankrig

Camp Municipal La Haute Ile er en campingplads med 100 teltpladser i Neuilly-sur-Marne, Frankrig, beliggende i regioneno Île-de-France. Hunde er tilladt på denne campingplads. Ud over camping, er også det muligt at leje en mobil bungalow. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Mobile bungalower

Faciliteter
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

A. de Roo
Hollandsk
Het is een primitieve camping dus ideaal voor overnachten, verder ook elektriciteit en sanitair.
2 år siden

LoserStephan
Fransk
Je recommande vivement le Camping de Neuilly sur Marne. Le personnel est agréable . Les emplacements sont séparés par des petites haies. Les restos autour sont de bonne qualité. Un séjour au thé dansant " Chez Fiffi" vaut le détour !!!!!
2 år siden

Laurens van Keulen
Hollandsk
De camping was eind Juli nog niet voor de helft vol. We stonden dus ook heerlijk alleen, zoals we altijd leuk vinden. De receptie en entree zien er niet uit, maar daar heb je geen last van. Geweldige grote plekken. Wel hurktoiletten, maar ook enkele gewone. Douches heel aardig. Weinig tot geen omgevingslawaai. Er loopt een kanaal langs, waar rivierboten in varen, en ook door een sluis gaan vlakbij de camping. Vanuit de camping loop je gemakkelijk naar de RER (wel 20-30 min. lopen), daar hebben we een 2-daags abonnement Paris Visite gekocht voor 5 personen, totaal 70 euro. Daarmee kun je ideaal door Parijs toeren.
2 år siden

Tebbe
Hollandsk
Deze camping ligt min of meer aan de route naar het zuiden bij Parijs. Zoals in voorgaande reacties omschreven is het sanitair maar matig en niet schoon. Aan alles is te merken dat er geen ambities zijn om van deze camping iets te maken terwijl dat wel kan. Oerongezellig en daarom blijven de gasten weg. De entree en receptie zijn wel vernieuwd. Voor wat bezoeken aan de stad is dit een prima uitvalsbasis. Het treinstation op 2 km is te voet langs de Marne prettig te bereiken. Een grote Intermarche in de buurt maakt het compleet.
2 år siden

Ronny
Hollandsk
Zoek hier geen toeters en bellen. Het is een Municipal zoals er vele zijn. Het terrein is wel goed onderhouden en er staan veel prachtige oude bomen. De plaatsen zijn ruim genoeg met voldoende privacy. Het sanitair is gedateerd maar werd bij ons verblijf goed bijgehouden. Er waren wel slechts enkele van de 260 plaatsen bezet. Voor de boodschappen heb je best een fiets mee. De bakker en kleine superette zijn dan op 5min afstand. Voor het bezoek aan Parijs neem je best een ticket "Paris visite". Dit kan je nemen voor 2, 3 of 5 dagen. Ze zijn goed voor trein (RER), metro en bus. Wij namen er een voor 3 dagen (20€pp). Onze auto is niet van zijn plaats geweest.
2 år siden