€23.5
pr nat
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afgang
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dage
{{r.bookingDays}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Elektricitet
Wifi
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (10 stemmer )

Lahn Beach

Hallgarten 16
56132, Dausenau
Tyskland

Lahn Beach er en campingplads med 100 teltpladser i Dausenau, Tyskland, beliggende i regioneno Rheinland-Pfalz. Lahn Beach har wifi og en restaurant. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Elektricitet
TV forbindelse
Wifi
Camping butik
Snackbar
Restaurant
Kørestolsadgang
Grill tilladt

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Legeplads


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Fam van Dam
Hollandsk
Mooie lange camping aan de LahnPlaatsen aan het waterHond vriendelijk en gratisZeer vriendelijke eigenaresseSchoon sanitairKlein minpuntje is dat je contant moet betalen en er in Dausenau zelf geen pinautomaat is
2 år siden

Bart Kerkdijk
Hollandsk
Eenvoudige camping met ruime plekken. Zelfs in het hoogseizoen was het er rustig. Wij stonden er met een tent en dan hoor je de weg aan de overzijde van de Lahn wel heel goed. Dat is ook meteen het grootste nadeel van de camping. In de omgeving is genoeg te doen en te beleven. De eigenaren geven hier graag uitleg over. Sanitair was tijdens ons verblijf altijd keurig schoon. Douchen met douchemunten vond ik persoonlijk een nadeel.
3 år siden

Fam. Koenders
Hollandsk
Mooie, afwisselende omgeving en goed sanitair, weinig op aan te merken. Maar...direct bij ontvangst werd ons door de eigenaar een plek toegewezen waar niet veel gras meer aanwezig was. Slechts een klein stukje aan de rivieroever. Daar mochten we voor drie dagen met twee tenten niet staan; slecht voor het gras. Dus alleen op het kale deel en geen centimeter eroverheen. Tot twee keer toe zijn wij gewezen op het feit dat dat echt niet kon. (bij regen zou de plaats in een modderpoel zijn veranderd). In de dagen daarna werden we onophoudelijk in de gaten gehouden. Nee, de barbecue (een Green Egg) mocht niet op het gras, alleen op het pad. Te warm.... De provinciale weg aan de overkant van de rivier maakt veel herrie en dat is met de tent zeer hinderlijk, vooral 's-ochtends. Ergo: houd je van strenge tucht en orde, dan is deze camping de hemel op aarde. Zo niet, zoek dan nog even verder...... Dausenau heeft geen enkele winkel, dus altijd naar Bad Ems of Nassau.
3 år siden

Jac.Bouw
Hollandsk
Ligt mooi aan rvier de Lahn/kano,s te huur.mooie grasvelden zonnig en met schaduw,broodjes service. Jammer nog geen restaurant mooi en schoon sanitair
3 år siden

A.A.M. van Hout
Hollandsk
Goed ontvangen tegen sluitingstijd. Vrije plaats gezien de ruimte. Geen faciliteiten. Restaurant in eigen beheer in aanbouw 2 panden verderop richting dorp. Uitsluitend contant betalen. Douchemunten Euro 1,-- per persoon.
3 år siden

Rozeboom
Hollandsk
We hebben heerlijke dagen gehad, vriendelijk personeel we werden hartelijk ontvangen. Mooie plek aan het water, de weg aan de overkant is druk maar dat went. Prachtige omgeving we komen zeker nog eens terug !
3 år siden

Friedel Schwamb
Tysk
es ist ein sehr schöner sauberer platz direkt an der Lahn schade das gegenüber die Bundesstraße Bad Ems nach Nassau ist, ist reger verkehr. der platz ist sehr gepflegt die Toiletten sind immer sauber schade das der Betreiber an der Heizung im Bad spart, das war halt in der zeit vom 9.5 bis 17.5 sehr unangenehm. ein Mülleimer im Duschraum dürfte doch auch kein Problem sein.
3 år siden

Van Gils
Hollandsk
Mooie rustige camping aan de Lahn. Hartelijk ontvangen en een mooie plaats aan het water zonder reservering en met de Acsi card. Met de fiets naar Bad EMS is leuk, koblenz is wel 20 km fietsen. Dausennau zelf stelt niet veel voor, leuk om door te wandelen maar weinig tot geen activiteit in het dorp Op de camping wordt momenteel een nieuwe kantine gebouwd, dit houdt in dat je s avonds niet even wat kunt eten of drinken op de camping, dat is jammer. Als het klaar is zal dit zeker een extra toevoeging zijn.
3 år siden

Erick Oordt
Hollandsk
Mooie langgerekte (langs de Lahn) camping. Wij hadden een prachtige plek aan de het water. Omgeving prachtig. Stationnetje vlakbij om naar het mooie Bad Ems te treinen of verder nog naar Koblenz. Heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijke en zeer behulpzame eigenares. Zeer schoon sanitair. Wel een beetje ingewikkeld "watermanagement" maar dat went uiteindelijk wel. Douchemuntjes € 1,-. Prima uitgangsplek voor fietstochten en wandelingen. In de tijd dat wij er waren alleen "stellen" zonder kinderen. Een camping om terug te komen !!
3 år siden

Rita Verkem
Hollandsk
mooie plaatsen aan het water. Weinig maar proper sanitair, wij stonden er dichtbij, dat viel dus mee! Geen supermarkt dichtbij... Ideaal om t fietsen en wandelen.
3 år siden