Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Denne campingplads kan kun reserveres pr. telefon. +49 2603 4679
Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Grill tilladt
Hunde
4 / 5 (5 stemmer )

Bad Ems

Lahnstrasse
56130, Bad Ems
Tyskland

Bad Ems er en campingplads med 100 teltpladser i Bad Ems, Tyskland, beliggende i regioneno Rheinland-Pfalz. Bad Ems har en camping butik, en restaurant og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads. Du kan finde et væld af fritidsaktiviteter på campingpladsen. For eksempel en legeplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads

Faciliteter
Madlavningsfaciliteter
Camping butik
Snackbar
Restaurant
Grill tilladt

Betingelser
Hunde

Hobby
Legeplads
Udendørs pool


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

joost van der Wulp
Hollandsk
Mooi campingterrein aan de lahn. Feitelijk een grasveld met bomen. Wij hebben hier met veel plezier gestaan. Veel ruimte en rust. Weg en spoorlijn geven lichte geluidshinder, maar dat hebben alle campings aan de Lahn. Bad Ems ligt vlakbij en is een heel mooi idyllisch romantisch stadje met warmwaterbronnen. Terwijl we er waren werd het op de wereld erfgoed lijst geplaatst. Camping wordt uitgebaat door oud koppel, zij doen er niets meer aan, zwembad is leeg, restaurant dicht. Sanitair wel vernieuwd en keurig in orde. De baas is nors en onvriendelijk, maar kan het niet helpen, hij is herstellende van een zware hersen-infarct. Prijs: te duur voor wat het is, maar wel de op één na goedkoopste aan de lahn. Ooh, wat heb ik een hekel aan die douchemuntjes! Maar dat hebben alle campings hier, behalve Wolfsmühle in Niederlahnstein. We stonden er ruim een week in juli 2021, de camping was bijna leeg... Heel gek, maar je ziet hier geen buitenlan
2 år siden

Luc
Hollandsk
Zeer rustige camping, gerund door een vriendelijk, ouder stel. We hebben enkele campings in de buurt bekeken maar vonden dit verreweg de mooiste plek. De ligging is geweldig. Natuurlijk, je hebt in zo'n dal altijd een weg met auto's en meestal een spoorlijn, dat is nu eenmaal zo. Maar bij dit terrein ligt de weg achter je, je hebt uitzicht op de Lahn en een mooi stukje natuur. Het terrein is eigenlijk een groot veld met bomen en een enigszins verhard ringpad er doorheen. Veel plekken hebben een betonnen ondergrond, mooi vlak. Het sanitair is vernieuwd, op de buitendeuren na, die zou ik ook nog even vervangen. Wij waren er in april, het was niet druk en het sanitair werd niet dagelijks schoongemaakt, dat zou beter kunnen. Verder is de camping zeer basic, geen vertier, geen wifi. Puur rust. Bad-Ems is een verrassend mooi stadje, mooie gerestaureerde gebouwen en veel restaurants. Lahndal fietsen is erg mooi, vooral tussen Lahnstein en Diez
3 år siden

Jack
Hollandsk
In Bad Ems terecht gekomen omdat rond Koblenz alle campings vol waren. Vriendelijke ontvangst. We hadden een mooie ruime plek, konden zelf uitzoeken want het was erg rustig. Bijzettent mocht gratis neergezet worden. Sanitair schoon maar erg gedateerd en was eigenlijk wel toe aan een opknapbeurtje, net als de overige accommodaties op de camping. Stroom wordt afgerekend per Kwh dus je moet aangesloten worden en weer afgesloten. Vervelend wanneer je op tijd weg wilt en er is niemand. Slechts als doorgangscamping gebruikt met erg slecht weer daarom een summiere beoordeling.
3 år siden

Roger
Hollandsk
Leuke plek. Camping ligt mooi aan de Lahn. Vanaf onze plek zagen we veel boten voorbijkomen. Rustig. Sanitair gedateerd, ook niet heel schoon. Fijn klein zwembadje. Camping ligt fijn. Niet ver van KoblenZ. Genoeg eetgelegenheden in Bad Ems zelf, ook voor afhalen. Je kunt met de fiets richting stadje, erg mooi. Ook dicht genoeg bij natuur. Hele fijne vakantie gehad. Vriendelijke eiegnaresse. Verwacht geen vermaak, maar gewoon een rustige camping met een prima ligging. Relaxed!
3 år siden

A.Morer
Hollandsk
Goed: het park; de standseilbahn met restaurant boven (uitzicht); de omgeving. Leuk om te bezoeken zijn Limburg a/d Lahn, fort Ehrenbreitstein gecombineerd met een tochtje over de Rijn met de kabelbaan naar het Deutsche Eck (samenkomst Rijn en Moezel); een rondrit langs de Rijn aan beide zijden.
3 år siden