Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
Hyra av stuga
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
3.5 / 5 (16 röster )

Yelloh! Village Château de Fonrives

Rives Villeréal
F-47210, Villeréal (Lot et Garonne)
Frankrike

Op Yelloh Village Château de Fonrives heeft het hele gezin een leuke tijd. Er zijn activiteiten voor kinderen van alle leeftijden en in het zwembad zijn de grote glijbanen favoriet. De camping heeft ook een speeltuin en springkussens. Camping Yelloh Village Château de Fonrives ligt vlakbij Biron, waar je een middeleeuws kasteel kunt bewonderen.

Kännetecken för plats

Logi
Hyra av stuga
Mobila bungalows

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Köksfaciliteter
Campingshop
Snacksbar
Restaurang
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats
Barnanimation
Utomhuspool
Tennisplan

Sanitär
Skötrum
Tvättmaskiner
Torktumlare


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Sophia
Nederländska
Een aantrekkelijke kampeerplek met een uitstekend zwembad, hoewel de hygiëne van de sanitaire voorzieningen verbeterd kon worden. De prijzen in de campingwinkel waren te hoog, dus we hebben er geen gebruik van gemaakt. In het afhaalrestaurant werd alles opnieuw opgewarmd, er was niets vers. Eventuele problemen werden meteen aangepakt. We kregen een plek in de brandende zon, terwijl we hadden gevraagd om een plek in de schaduw vanwege onze hond. Er was veel amusement voor de jongeren, het klimpark was leuk en niet te duur, €10 per persoon vanaf 12 jaar. Handdoeken die lang onbezet waren, werden door de badmeester weggehaald. De vervuiling van de sanitaire voorzieningen is vaak de schuld van de gebruiker zelf, men kan niet verwachten dat er continu iemand schoonmaakt als men zich misdraagt.Al met al, een leuke camping in een prachtige omgeving waar we misschien in de toekomst wel terugkeren.
1 år sedan

Owen
Nederländska
Ik heb al verschillende Yelloh dorp campings bezocht, altijd een positieve ervaring! Helaas kreeg ik op het laatste moment te horen dat de camping was overgenomen door Mar villa, zonder de mogelijkheid om mijn boeking te wijzigen.Bij aankomst was er meteen een teleurstelling, we kwamen terecht in een stacaravan die kokend heet, muf en stinkend was! Waar is de Yelloh service die zorgt voor een draaiende airco en een schone caravan!Een tweede teleurstelling volgde al snel na ruim anderhalf uur wachten op een verbrande entrecote! Het personeel in het restaurant zag er onverzorgd en slordig uit! Helaas moesten we nog een keer daar eten, weer een lange wachttijd en ze waren een gerecht vergeten!De campingwinkel was nog erger: duur, beperkt assortiment en oud brood!Het zwembad was het enige positieve punt, maar helaas waren er twee keer een glijbaan kapot, onbeschofte mensen die hun handdoeken neerleggen! En tussen 12:00 en 14:00 was er geen badmeester aanwezig en waren de hoge glijbanen gesloten! Het sanitair bij het zwembad was erg vies!In de tweede week werd de bar plotseling overdag gesloten en was er geen ijsje of drankje meer te krijgen!
1 år sedan

Ewan
Nederländska
Laten we beginnen met het goede nieuws: Het zwembad is fantastisch. Er zijn leuke waterglijbanen. Het dragen van slippers is niet toegestaan. De vloer is schoon, maar bij temperaturen boven de 35°C wordt het ondraaglijk heet, wat leidt tot pijnlijke voeten.Wat betreft de kampeerplaats: deze is prima en biedt schaduw. Er zijn echter veel mieren.Het sanitair is een ander verhaal: Het is er vies. De douchewanden zouden baat hebben bij een grondige reiniging met een hogedrukreiniger. Er zijn overal vuile vlekken, waaronder een keer zelfs uitwerpselen? Er liggen veel haarlokken op de grond. De vloer is elke dag bedekt met modder/nat zand. Ook was de vloer van de toilethokjes altijd vochtig. Vaak was er geen toiletpapier. Er waren sporen van remmen en ontlasting aan de zijkanten van de pot. Tijdens de twee weken dat we er waren, hebben we slechts vier keer gezien dat er schoongemaakt werd. Het gebouw is te klein voor het aantal gasten. 's Avonds was er vaak geen water. Om 23u sloot het gebouw. Daarna waren er slechts drie toiletten beschikbaar voor het hele terrein.De omgeving heeft leuke dorpjes.De animatie is uitsluitend in het Frans.De speeltuin en het springkussen staan midden in de brandende zon, pas na 17u is er schaduw. En ze bevinden zich naast het meer. Dit
1 år sedan

Ryan
Nederländska
Nooit meer! Prachtige kampeerterreinen, maar zeker geen vijfsterrenbehandeling. Het sanitair wordt in een mum van tijd met een droge doek en een spray gereinigd. Het ruikt naar urine en er zitten uitwerpselen tegen de muren. Afval bleef gedurende onze hele vakantie op de grond liggen. Het zwembad opent pas om 10 uur, waar een rij ontstaat door mensen die hun handdoeken neerleggen en vervolgens weer vertrekken. Om 12 uur sluiten de glijbanen tot 2 uur. Barpersoneel stuurt je vaak weg om je drankje bij een andere bar te halen waar 15 mensen voor je staan en maar één persoon achter de bar. De kok bereidt je maaltijd terwijl hij rookt. Het eten is zeer slecht. Het terras is erg ongezellig en er is niet veel te doen voor de ouderen. Als het terras vol is, sluit de bar om 22.30 uur gewoon. We hadden geboekt omdat er 's avonds entertainment beloofd was. Dit was echter in een zaaltje waar het 40 graden was en alles in het Frans was. Je wordt onbeleefd behandeld, zelfs als je veel geld uitgeeft. Zelfs bij het uitchecken kon er geen afscheid worden genomen.
1 år sedan

Inger
Nederländska
Bij onze aankomst (om 11:45 uur) werden we geïnformeerd dat we pas vanaf 13:00 uur toegang hadden tot onze locatie. Volgens hen was de plek nog niet beschikbaar. (Op onze reisdocumenten stond echter dat we vanaf 12:00 uur konden inchecken) Een gesprek met de buren onthulde dat de plek al vroeg in de morgen vrij was. Het personeel bij de receptie was niet vriendelijk. Het toiletgebouw is sterk verouderd en wordt slecht onderhouden (slechts 1x per dag schoongemaakt). Ze vegen het alleen maar en gebruiken alleen een spuitbus voor de toiletten.Het animatieteam doet hun best, maar spreekt alleen Frans en soms gebrekkig Engels. Het zwembad is het hoogtepunt van de camping, met een aangename watertemperatuur. De glijbanen zijn leuk, maar de naden kunnen pijnlijk zijn voor je rug. Daarom hebben we zelf nauwelijks gebruik gemaakt van de glijbanen. Soms mag je wel en soms niet met ballen spelen. En ook hier is er 's ochtends een rij om handdoeken op de bedden te leggen. De winkel heeft beperkte openingstijden ('s ochtends en aan het einde van de dag) en een beperkt/teleurstellend aanbod. De kwaliteit van het restaurant is matig.
1 år sedan

Larry
Nederländska
Geen vijfsterrenbeoordeling. Toen we arriveerden, kregen we een staanplaats zonder enige schaduw. Er was absoluut geen mogelijkheid om een plek met schaduw te verkrijgen. Het sanitair wordt driemaal daags in vijf minuten tijd gereinigd. Alles wordt schoongemaakt met een droge doek en een spuitflacon, inclusief de spiegels. Het was ronduit smerig om daar te douchen of het toilet te gebruiken. Haren, uitwerpselen en vervuild toiletpapier bleven dagenlang liggen. Schimmel en ontlasting zaten op de muren, het rook naar urine. Het eten en de bediening in het restaurant waren zeer slecht. Kipnuggets die nog bevroren waren, een kok die met een sigaret in zijn mond het eten bereidde, lauwe drankjes en hoge prijzen. Soms kun je aan de bar bestellen, maar als ze er geen zin in hebben, word je naar een andere bar gestuurd waar 15 mensen voor je staan en maar één persoon achter de bar. Het zwembad gaat om 10 uur open, maar om half 10 staat er al een rij om een handdoek neer te leggen. De glijbaan is gesloten van 12 tot 2 uur. 's Avonds wordt er weinig georganiseerd. Ga hier niet naartoe, het is zonde van je geld.
1 år sedan

Fam. Jansen
Nederländska
Vrij grote camping. Mooi aangelegd rond een kasteel; speelveld; visvijver en "klimbos". Super zwembad met glijbanen. Veel bedjes, in de middag alles bezet. Sanitair werd 2x per dag schoongemaakt. Het waren de campinggasten die het af en toe vies achterlieten. Restaurant goed, de medewerkers deden hun best. Hadden nog wel 1 of 2 collega's erbij kunnen gebruiken. Nu was het soms lang wachten. Ook omdat zij ook nog de ijscounter moesten bedienen. Groot verschil in kampeerplaatsen (zon en gras of bomen en zand). Veelal Fransen; verder Nederlanders, Belgen en Engelsen. Winkeltje prima voor brood 's morgens; supermarkt op 5 autominuten. Leuke wandelweggetjes; leuke marktjes in Villeréal en Issigeac.
2 år sedan

Wil Breda
Nederländska
Leuke camping. Met prima zwembaden. Wel pijnlijke vloer met open tenen tot gevolg. Middelste zwembad heeft een gladde vloer waardoor je uitglijd bij het instappen. Glijbanen zijn goed. Leuke kampeerplekken. Laantje van plek 154 is rustig en ruim. De plekken in het bos zijn ruim met schaduw maar hier is het erg druk en lawaaierig. Veel vaste staande bbq's, waardoor veel bbq rook over het gehele terrein hangt. Restaurant matig, niet echt gezellig, was ook uit de keuken van de snack. Pizza was zwart aan de onderkant. Ook geen plek om overdag rustig te zitten en een drankje te kunnen bestellen. Avond animatie is geheel in het frans. In het sanitairgebouw moest je de douche knop om de 15 seconden weer ingedrukt worden wilde je warm water houden.
3 år sedan

S. Huisman
Nederländska
8 dagen naar deze leuke camping geweest.wij zaten in een 4 per caravan.recht tegen over het vismeertje.lekker veel zon.mijn man heeft 33 vissen gevangen.mooi formaat camping.lekker eten bij take away .en restaurant.wel kleine camping winkel.lekker ijs bolletjes, verschillende smaken.zwembad ruim en leuke glijbanen.Boogschieten is gratis, net als mini golf.klimbos geweldig.omgeving weinig van gezin.supermarkt op 3.5 km.
3 år sedan

Mandy Pina
Nederländska
De camping is erg Frans, de Fransen krijgen hier overal voorrang. Onze Nederlandse pubers werden zeer kort gehouden en er was geen inlevingsvermogen. Franse jeugd mocht op bepaalde plekken hangen (met de bewaking) en de Nederlandse jeugd werd steeds overal weggestuurd. Er is dus geen plek om in de avond nog lekker te chillen voor de jeugd.
3 år sedan

Kim
Nederländska
Wij , gezin met 2 jongens van 11 en 13 jaar, hebben een hele fijne vakantie gehad. Wij stonden op plaats 148. Achter het zwembad , bij kleinschalig sanitair gebouw. Plaats was groot met veel schaduw. Geen last gehad van geluiden zwembad en van avondprogramma. Het zwembad is fantastisch! Schoon, veel glijbanen. Het zwembad is groot met veel ligbedden, altijd plaats. Verschillende nationaliteiten op de camping. Onze jongens hadden veel vrienden gemaakt. Kinderen geen gebruik gemaakt van animatie ivm alleen in Frans. Maar ze hadden genoeg te doen ( zwemmen, vissen, voetballen, springkussen, spelletjes doen) Dus ze hebben het niet gemist. Ik vond de sfeer heel ontspannen, geen rijen bij het brood, weinig handdoeken leggers, vriendelijke behulpzame medewerkers. Supermarkt dichtbij, mooie naast gelegen dorpjes. Voor andere dingen wat verder rijden. Goed wifi, voor pubers erg fijn ;) Gehele camping was goed onderhouden en zag er netjes uit
3 år sedan

Red
Nederländska
Mooie,schone camping.Prachtig zwembad.Staanplaatsen zijn erg scheef tent/caravan opzetten is dus een flinke klus.Er zit veel verschil in plekken. Wij stonden tussen de stacaravans,dat was wel jammer.kinderdisco begint om half 9 pas. Animatie is erg leuk maar allemaal in het Frans. zelfs het programma(hangt bij infobalie) regels bij het zwembad zijn streng. met 40 graden brand je je voeten echt aan de vloer maar slippers/ waterschoenen zijn absoluut verboden. oplossing: dan gaat u maar niet zwemmen mevrouw.(badmeester loopt op oude gympen) kinderen gingen klimmen.2 uur is de Deal maar eerst de Fransen hun pakje aan en uitleg met oefenparcours. Dan de Nederlanders.Na een uur kon het klimmen beginnen.Na een klein half uurtje moesten ze stoppen want ze gingen het parcours vast niet nog een keer redden. Kinderen waren wel verdrietig daarover. Mooie visvijver! uitstapjes minstens een uur rijden. Fransen hebben per definitie voorkeurspositie
3 år sedan

Leonie
Nederländska
Geen plek voor oudere kinderen om te hangen na 11u. Er wordt verwacht dat je met 50 man op de grond gaat zitten. Overal ruimte over, een hardstikke groot grasveld in het midden waar niemand last van ze zouden hebben. Maar nog steeds mochten ze daar niet hangen. De Franse animatie heeft mijn dochters en hun vrienden recht in het gezicht gezegd dat ze de Fransen voortrekken omdat ze Nederlanders haten. Heel erg matig, echter verraste dit ons niet. De Franse voorkeur was over de hele camping voelbaar. Gelukkig hadden mijn dochters een leuke vriendengroep opgebouwd. Anders hadden ze niks te doen op de camping. Dit hebben ze wel helemaal zelf moeten aanpakken. Vanuit de camping is er geen initatief voor jongeren. Mijn dochters kenden met de mensen die weggestuurd zijn van de camping, en ik kan niet meer zeggen dan dat dit volledig onterecht was. Dit was weer een gevalletje Fransen voor. Belachelijk. Een geweldig aangelegd zwembad!!!
3 år sedan

Robbie
Nederländska
Mooie, schone en bovenal goede camping. Zwembad is schoon. De glijbanen zijn geweldig voor jong en oud. Winkeltje op de camping is prima voor de basiszaken. Geen woekerprijzen. Sterk punt is de aanwezigheid van het info point. Nederlandstalige dame (Khimia) kan je overal bij assisteren. Wij stonden en een Gavaudun caravan aan het grote veld. Caravan oud maar prima. Plaats 212 en deze was ongelooflijk groot. Springkussens zijn geweldig. Andere pluspunten: pizza afhalen, het immense speelveld voor de kids, ponyrijden, klimbos en het circus op de camping. Ligging met het chateau in het midden is prachtig. Animatie was matig, tenminste voor de NL kids. Ik heb geen NL kids gezien. NL animatie is doorgaans beter. Ligging van de camping is m.i. wat saai. Vlakke omgeving. Leuke dorpjes en kastelen in de buurt, maar dat is het. Echte highlights op 45 min. Vond de afwisseling voor 3 weken vakantie wat matig. Camping top, omgeving matig.
3 år sedan

Angelique
Nederländska
Net terug na 2 weken op Fonrives. heerlijke tijd gehad met 2 kinderen van 6 en 11 jaar. Wij hadden plek 117 net achter het zwembad, plek was heel groot met nog mooi groen gras. Ik heb geen overlast ervaren van geluid uit zwembad. Je hoort het avondprogramma wel heel goed, dit duurt tot ongeveer 23.15 en dan gaat de muziek zachter. Ik vond het wel luidruchtig een paar avonden door terugkerende jonge lui. Vlakbij een klein sanitair gebouw, ik werd wel wakker door schoonmakers om 06.15. Toen het drukker was op de camping was het wel snel vies. Echt top altijd heet water met douchen en afwassen. Ik mis wel een wasbakje met zeep voor je handen te wassen. Zwembad is echt top, glijbanen zijn super en veel fijne lig bedden. Animatie en avondprogramma alleen in frans, dit was erg jammer zeker omdat er veel NL en Engelse zijn. Streek viel tegen, veel in Dordogne gedaan vaak wel uur rijden. supermarkt vlakbij. Camping zeker aanrader!
3 år sedan

Hilde
Nederländska
Mooie, ruime en schone camping, met een heel goed zwembad + glijbanen. Voor kinderen een groot feest, de speeltuin op het grote veld vlakbij het zwembad is dé plek waar eigenlijk de hele dag wordt gespeeld, gevoetbald en vermaakt. 's Avonds altijd iets te doen, maar als je daar geen zin in hebt, dan heb je ook geen overlast van geluid. Wij hadden een staanplaats achterop de camping op een wat recenter aangelegd gedeelte. Wij vonden dit een goede plek. Het al wat langer bestaande deel achter het zwembad vonden wij persoonlijk wat dicht op elkaar allemaal.
3 år sedan