Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

WiFi
BBQ tillåten
Hundar
4.5 / 5 (11 röster )

Camping Trézelles

7, Rue du Porche
F-03220, Trézelles
77, Frankrike

Camping Trézelles är en camping med 30 platser i Trézelles, Frankrike, som ligger i regionen Auvergne. Hundar är tillåtna.

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Jacinthe
Nederländska
+ mooi campingterrein met veel bomen + geen afgebakende plaatsen + gelegen langs klein riviertje, om pootje te baden en te spetteren ( of met je stoel in het water te zitten om af te koelen) + klein dorp op loopafstand met broodafhaalpunt in bar/restaurant( alleen op reservering) en superette (met verrassend veel keus) + gezellige en enthousiaste ( net nieuwe) campingbeheerder die de tijd nam voor een praatje op zijn dagelijkse ronde + authenthieke dorpen en kastelen in een zacht glooiend landschap + mooi opgeknapt sanitair gebouw Tip: ga eten op het mooie plein in Montaigut le Blin of bezoek de weekmarkt in Lapalisse
1 år sedan

Jolanda
Nederländska
Prachtige natuurcamping met ruime plekken aan een heerlijk riviertje dat voor verkoeling zorgt op warme dagen. Sanitair is eenvoudig maar brandschoon. De beheerders hebben nog een camping een klein stukje verderop, zij brengen s’ochtends broodjes langs en op zondag staan ze met een foodtruckje op de camping. Ook de locale bevolking komt dan gezellig mee eten. Op de andere camping worden ook table d’hôtes georganiseerd en pizza avonden. Hoewel ze niet steeds op de camping aanwezig zijn, zijn de beheerders heel goed te bereiken en buitengewoon gastvrij. Ze zijn overigens Nederlands, handig voor wie geen frans spreekt.. een prachtig plekje dus met net een stukje meer aandacht dan je zou verwachten, zeker voor een municipal. Bij aankomst even bellen voor de code van de slagboom en je rijdt zo de camping op, waar je zelf een plek mag kiezen. We komen zeker terug!
2 år sedan

Edwin en Simone Brouwer
Nederländska
Ligging aan beek grote plaatsen schoon sanitair en gemoedelijke sfeer. In omgeving wel wat te zien zoals veel kastelen Moulin en Vichy liggen dicht bij half uurtje rijden. Zeker Vichy is een aanrader. Goede service van de camping eigenaar
3 år sedan

Eva
Nederländska
Prachtige ligging, mooie ruime plekken, met veel schaduw. Heerlijke rivier met voldoende ruimte. Hele fijne sfeer op de camping. Zeer vriendelijke eigenaren en personeel. In een supermooie omgeving.
3 år sedan

Robert van Herk
Nederländska
Hoewel het dorpje zelf niet veel om het lijf heeft, is de voormalige camping municipal (beheerd door Nederlanders) een verademing. Ruime, schaduwrijke plaatsen, veelal langs een kabbelend beekje. Sanitair is eenvoudig, maar smaakvol opgepimpt. Brood kun je bestellen bij het dorpsrestaurant. De table d'hôtes van naburige camping La Terrasse (zelfde eigenaar) is een aanrader. De lieflijke omgeving doet het humeur goed. Aanrader is een bezoek aan mondain Vichy.
3 år sedan

Ed en Juud
Nederländska
Dit is, volgens ons dan, een hele fijne camping. Ruime plaatsen, met en zonder schaduw, met en zonder stroom. Direct aan het water maar ook gewoon tussen het groen, kortom voor elk wat wils. Er is netjes en verzorgd sanitair dat elke dag goed wordt schoongemaakt. Er is ook Wi-Fi op de camping, maar de dekking daarvan is niet zo geweldig, vooral rond om de receptie en het sanitair gebouw is er wel goede ontvangst. Maar wat ons betreft is dat eerder een bevrijding dan een minpunt...Heerlijk om niet continue op je telefoon te moeten kijken. Het enige minpunt wat wij ervaren hebben, zijn de andere gasten...terwijl er voluit geklaagd wordt over alles en anderen, laten ze zelf vuile wc' s en vieze wasbakken achter, maken tot laat herrie en beginnen er 's morgens vroeg weer mee. Helaas is dat iets waar niemand iets aan kan doen. In het dorp is een brood afhaal punt, op bestelling. Er is geen winkeltje op de caming.
3 år sedan

carola_flach
Nederländska
Geweldige en rustige camping. Mooi gelegen aan een rivier.
3 år sedan

E&B
Nederländska
We werden door een zeer vriendelijke Franse stagaire, die overigens goed Engels sprak, ontvangen. Het sanitair is opgeknapt, redelijk schoon, maar het feit dat Franse recreanten van buiten de camping zeer gemakkelijk toegang hebben tot het sanitair/de camping, geeft ons een wat onprettig gevoel. Het sanitair is een hele verbetering ten opzichte van van vorig jaar, maar wij vinden het wat sfeerloos op de camping.
3 år sedan

Noortje
Nederländska
Een super fijne natuurcamping. Plekken zijn ruim en veel schaduw. Sanitair is prima en leuk opgeknapt. De kinderen hadden veel vriendjes en vriendinnetjes en het beekje was heerlijk om uren in te spelen. Op zondag de foodtruck met heerlijke fish en chips. Wij hebben enorm genoten! De eigenaren zijn trouwens ook fantastisch en zeer betrokken. Wat een hard werkende mensen!
3 år sedan

J.Ph.G.Hop
Nederländska
Via een kennis op deze camping terecht gekomen. De nieuwe (nederlandse) beheerders zijn ook eigenaar van de nabij gelegen camping "Domaine la Terrasse". Het sanitair is hard aangepakt waardoor deze prachtig gelegen camping een aantrekkelijke bestemming is geworden. Zowel voor trekkers als voor een langer verblijf. Gelegen aan een riviertje met daarbij een klein strandje. Het dorpje ziet er leuk uit met een restaurantje(waar ook brood besteld kan worden) en een kleine maar goede supermarkt. Wij verbleven hier enige dagen.
3 år sedan

Fam. Brouwers
Nederländska
Het is een super camping op een prachtige plek. Heerlijk aan het water en heel veel ruimte rond je tent of caravan. Er zijn veel jonge kinderen die heerlijk met elkaar kunnen spelen en ontdekken in de speeltuin, op het enorme grasveld of in de beek. Maar daarnaast zijn er ook de ouderen die hier genieten van de rust en ruimte. Het sanitair is eenvoudig maar schoon. De lieve Franse jongedame die de receptie bemant is uiterst behulpzaam, (kind)vriendelijk en spreekt goed Engels. Onze kinderen spreken nog geen Frans of Engels maar vonden het super leuk om bij haar zelf een ijsje te kopen. Vanaf 22:00 uur is het muisstil op de camping, op de natuur geluiden na dan. Op zondag zijn heerlijke fish en chips, frietjes en ijsjes uit de patatwagen / cabane a snack te verkrijgen. Maw een aanrader en voor ons komt deze camping echt op het lijstje van nog eens te bezoeken.
3 år sedan