Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
3.5 / 5 (12 röster )

Plattelandscamping De Buiten Bij (Bizzy Recreatie)

Oekelsestraat 2A
4891 PG, Rijsbergen
Nederländerna

Plattelandscamping De Buiten Bij (Bizzy Recreatie) är en camping med 30 platser i Rijsbergen, Nederländerna, som ligger i regionen Nordbrabant. Plattelandscamping De Buiten Bij (Bizzy Recreatie) har wifi och en restaurang. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Köksfaciliteter
Snacksbar
Restaurang
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Bilfri

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Jannie
Nederländska
Mooie ruime plaatsen. Toilet gebouw wel gedateerd, maar schoon. Rustige omgeving. Prachtige omgeving om te fietsen. Centrum met diverse winkels in de buurt.
6 månader sedan

Vermetten
Nederländska
Nadat we de reviews hebben gelezen zijn we afgereisd naar de buitenbij. Weet een beetje om te gaan met de eigenaresse en je hebt een top vakantie. Sanitair is goed, spelen op de camping prima, aansluitend spelen bij bizzy heel erg leuk en de ijsco's van alfons zijn heerlijk. Wij komen nog eens terug.
8 månader sedan

Bibi
Nederländska
Heel slechte ervaring! Wat een onbeleefde eigenaresse. Helemaal niet hartelijk, zeer zeeeer zure dame, en totaal niet kindvriendelijk. De kinderen wilde iets bestellen om te eten haar antwoord was meteen heel brutaal, nee nee nee ik heb geen personeel en geen boodschappen gedaan, niks in huis. Kortom nooit meer.
1 år sedan

B.steen
Nederländska
Wij zaten dan niet op de camping maar 2 dagen in een Ristinn huisje! Maar nooit meer. Lappen de corona regels aan hun laars. Ik zou zeggen mocht je naar de w.c gaan draai de deur dan goed op slot want echt ze wil daar nog weten wat je uit voert. Is je vakantie of vrije dag je lief en wil je echt en leuke dag blijf daar dan weg....mooie camping en huisjes en natuur.
2 år sedan

Albert
Nederländska
I.v.m. met housewarming en opening kinderdagverblijf de biggelaar 3 in rijsbergen, verbleven we 3 dagen op camping de buiten bij. Ontvangst met koffie was prettig. Dit zie je niet vaak. Op mijn vraag of ik kon kijken naar de voetbalwedstrijd duitsland tegen Nederland kreeg ik de mogelijkheid dit te doen in een vakantiehuisje. Camping biedt mooie mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Zeker een aanrader voor een tussendoor vakantie. Combinatie campi g en mooie speeltuin lijkt me ideaal voor gezinnen met kinderen in de leeftijd tot een jaar of 6. Bij regenachtig of wat kouder weer is binnen accommodatie is deze locatie prima. Jammer dat er niet meer bezoekers gebruik maken van deze speelmogelijkheden.
2 år sedan

Nvt
Nederländska
Prima camping! Alle voorzieningen zijn aanwezig. Sanitair is verouderd maar is goed onderhouden. Pluspunt is dat je caravan staat op een stuk kunstgras! Zoals wij hebben vernomen is dat de camping te koop staat. Ik hoop voor de huidige eigenaar dat er snel een geschikte koper is die dit mooie bedrijf kan voortzetten. Je kunt zien dat de huidige eigenaren er altijd alle zorg in hebben gestoken maar zijn er nu klaar mee. Wij hebben een kort weekend hier gestaan. De afstand naar Antwerpen is ongeveer 35 minuten met de auto.
2 år sedan

Linda
Nederländska
Enkel de speeltuin bezocht. Zoals meermaals benoemd, wat een onvriendelijke vrouw. Heeft voor mij het bezoek verpest. Zelfs personeel sprak haar aan op haar gedrag. Voor mij nooit meer. Begrijpelijk dat er regels zijn. Maar iemand op deze manier toespreken en commanderen terwijl daar geen enkele reden toe is begrijp ik niet. Ik mocht mij niet aanmelden zonder eerst mijn jas opgehangen te hebben. Daarbij de mededeling dat ik het goede voorbeeld aan mijn kinderen moest geven. Ik was nog geen minuut binnen. En dit ging de gehele aanwezigheid door. Op het overige personeel niets aan te merken. Entree is prijzig in vergelijking met grote(re)/bekende ketens. Voor €7, entree per kind verwacht ik klantvriendelijk geholpen te worden.
2 år sedan

Bastiaan Mol
Nederländska
Tweede jaar op rij in de mei-vakantie voor ons. Wij hebben het prima naar ons zin hier. Kinderen (6 en 4) hebben de tijd van hun leven in zowel de binnen als buiten speeltuin. Eigenaresse zegt vaak gewoon waar het op staat en draait er niet omheen. Wij hebben nog nooit problemen gehad. Omdat het kinderen zijn hoeft nog niet te betekenen dat ze zomaar alles mogen doen en overal aanzitten. Onze jongens zijn fan van bizzy/de buiten bij.
2 år sedan

Didden
Nederländska
Grote plekken, fraaie grasmat, caravanplek met vaste kunstgrasmat. Voor opa’s en oma’s met kleinkinderen de ideale camping. Schitterende speeltuin met wel 5 trampolines, glijbanen en schommels. Ook binnenspeeltuin. Ontvangst met een kopje koffie door Joke geeft al een fijn gevoel bij de start van de vakantie hier.
2 år sedan

Mia
Nederländska
Vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Prachtige ruime plaatsen. Mooie en schone toiletruimte. Binnentuin voor jonge kinderen.
2 år sedan

D Wissink
Nederländska
Samen met vrienden één nacht op de buitenbij ''bizzy'' geboekt ivm een festival ploegendienst in Breda.We werden ontvangen door een nogal chagrijnige eigenaar, wie de poort werd met moeite open deed. Het terrein ziet er TE netjes uit, en het lijkt wel een bejaardencamping. Geen gezelligheid, niets!. Ik stelde een vraag aan de eigenaresse, welke taxi zij gebruik van maken en of zij een paar nummers had. Denk je dat wij daar tijd voor hebben was het antwoord! Met heel heel veel moeite kregen wij een nummer van een taxibedrijf. Het festival ploegleiders duurde tot 23:00 uur. Rond die tijd kwamen de eerste vrienden weer bij de camper. Vrijwel direct kregen wij de eerste waarschuwing wegens geluidshinder, 23:30 tweede waarschuwing en als wij hier geen gehoor aan gaven werden we van de camping gedonderd. Waarom worden er dan festival gangers toegelaten?! Met een paar woorden, het is een waardeloze oude lu.... camping.
2 år sedan

Zoever
Nederländska
Camping met mooie plaatsen (kunstgras 😀) en prima sanitair, maar de eigenaresse is op z’n zachtst gezegd apart... Als je je niet aan ‘de regels’ houdt (je kunt het soms niet verzinnen welke je nu weer gemist hebt), dan laat ze je dat weten ook, of door je weg te sturen als je graag de rekening wilt betalen omdat ze net met iemand aan het koffie drinken is of door een veeg uit de pan . De speeltuin is geweldig, maar kinderen doen ook wel eens iets dat niet mag. De manier waarop ze hun dan toesprak was gewoon absurd. Het was aan de andere kant van de camping te horen. Resultaat, geweldige speeltuin zonder kinderen. En wij vroegen ons op dag 1 al af waarom het daar zo rustig was. Tegen andere bezoekers is ze dan weer ontzettend aardig, als ze je mag. Vandaar denk ik ook de verschillende reviews. De douches worden na verloop van tijd zo heet dat ik een teil met water gevuld heb om mijn kinderen in te wassen. Snel door naar Frankrijk! Maar niet voor 9 uur hoor, want ik moest overleggen met de buren of zij dat goed vonden 🤨.
2 år sedan