Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avgång
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
4.5 / 5 (16 röster )

Nederrijkswald

Zevenheuvelenweg 47
6571 CH, Berg en Dal
Nederländerna

Nederrijkswald är en camping med 30 platser i Berg en Dal, Nederländerna, som ligger i regionen Gelderland. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner och torktumlare tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats

Sanitär
Tvättmaskiner
Torktumlare


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Erik en Silvia
Nederländska
Hier zijn geen min punten, de eigenaren doen er alles aan om de klant naar de zin te maken, wij waren de gene die wat langer verbleven, zie vorige beoordeling, omdat we nog niet naar huis wilde en de gasten met de mindere beoordeling met zijn vieren naast elkaar een plaats opschoven en ook de tent er tussen zou een trekkerstent zijn i.p.v. een grote tent die ze meebrachten, wij vinden het jammer dat de familie hierdoor een slechte beoordeling krijgen, wij vinden dit vergezocht terwijl de eigenaren bereid waren de geleende BBQ in te nemen die ze de volgende dag kwamen ophalen, onvoorstelbaar, dit verdienen ze echt niet, wij komen hier al jaren en volgend jaar weer.
7 månader sedan

Familie Veldhuizen
Nederländska
Kampeerplaatsen, grasmat, sanitair zijn allemaal dik in orde. Bij aankomst bleken de door ons gereserveerde plaatsen bezet en kregen we andere plekken toegewezen. Als reden werd opgegeven dat de mensen die op "onze plaatsen " stonden langer bleven staan. Bovendien moest voor een bijzettent het volledige tarief worden betaald. Een vrijwilliger die onderhoudswerkzaamheden verricht, neemt zijn taak wel erg serieus en voert een waar schrikbewind en zit te roddelen over de gasten. Alles wat de gasten doen, wordt met argusogen bekeken en meteen besproken. Niet echt bevorderlijk voor de sfeer op de camping. Ondanks de mooie en gunstige ligging van de camping, zijn wij hier voor het laatst geweest.
7 månader sedan

Hedwig
Nederländska
We hadden geboekt voor een familiereunie met 90 deelnemers van 0 tot 85. Fantastisch verzorgt met bbq, diskgolven en ritjes met de huifkar. Heel erg aan te bevelen voor een feestje met een (grote) groep.
8 månader sedan

Sander Jansens
Nederländska
We waren met familie en stonden mooi bij elkaar op het nieuwe veld. Mooi ruim, open zicht op weiland. Hond kon direct wandel bos in. Eten laten bezorgen op plek mogelijk.
1 år sedan

Jessica
Nederländska
Fijne vakantie gehad op deze camping. Gelegen aan de rand van het bos. Mountainbiken, wandelen en fietsen direct vanaf de camping. Nijmegen is mooi om te bezoeken. Met de fiets naar Groesbeek hapje eten of wat drinken. Komen zeker terug!
1 år sedan

Nora
Nederländska
Mooie camping met nieuw apart veld voor campers
1 år sedan

Rob
Nederländska
In het hoogseizoen natuurlijk veel gezinnen met kleine kinderen……voor pubers is niets op de camping te doen. Voor kleine kinderen een klein speelplaatsje. Veel gekrijs en gehuil en veel blaffende honden. Ouders/eigenaren horen dit blijkbaar niet of zijn murw geslagen.Prima ontvangst, prachtig schoon sanitair. Fietsenstalling met rekken, dus niet echt bevordelijk voor het voorwiel. Geen afvoer op de kampeerplaats. Auto’s rijden de hele dag af en aan……boodschappen mogen met de auto naar de kampeerplaats worden gebracht.Niet echt sprake van een minicamping…..naast de veldjes die er al jaar en dag zijn ook een enorm veld zonder enige beschutting. Plaatsen met heggen niet geschikt voor caravans >7 meter totale lengte…..lastig op zijn plaats te zetten. Naar het pad toe wel veel kampeerruimte.Camping is niet echt goedkoop……wifi en warm (douche)water moeten apart worden betaald.Aantrekkelijke omgeving en veel musea.
1 år sedan

Rob van den Bosch
Nederländska
In het hoogseizoen natuurlijk veel gezinnen met kleine kinderen……voor pubers is niets op de camping te doen. Voor kleine kinderen een klein speelplaatsje. Toen wij er waren veel gehuil en blaffende honden. Prima ontvangst, prachtig schoon sanitair. Fietsenstalling met rekken, dus niet echt bevordelijk voor het voorwiel. Geen afvoer op de kampeerplaats. Auto’s rijden de hele dag af en aan……boodschappen mogen met de auto naar de kampeerplaats worden gebracht. Niet echt sprake van een minicamping…..naast de veldjes die er al jaar en dag zijn ook een enorm veld zonder enige beschutting. Plaatsen met heggen niet geschikt voor caravans >7 meter totale lengte…..lastig op zijn plaats te zetten. Naar het pad toe wel veel kampeerruimte. Camping is niet echt goedkoop……wifi en warm (douche)water moeten apart worden betaald. Aantrekkelijke omgeving en veel musea.
1 år sedan

Fam. Erps
Nederländska
We hadden een prachtige mooie ruime plek, met verharde ondergrond onder de luifel, ideaal om daar een vloerkleed op te leggen.Vriendelijke eigenaars en iedereen ook die er werkte was vriendelijk.Het sanitair gebouw was super netjes en schoon dat zie je niet overal.Douche en afwassen met een sepkaart werkt prima.We hebben met verwondering gekeken hoe mooi alles werd onderhouden, gras, hagen en bomen.Alle plaatsen waren mooi, op het open veld leek het ons ook gezellig om dat het daar wat drukker was en korter bij elkaar.Wij hadden een mooie plek pal langs het speeltuintje, ideaal als er kleine kindjes komen.Zeker een aanrader om daar naar de camping te gaan !
1 år sedan

Jansen
Nederländska
Mooie omgeving, je loopt zo de bossen in. Wel electrische fiets nodig ivm steile hellingen.In 'n heel druk weekend had de schoonmaakster vrij en werden de toiletten NIET schoongemaakt (corona) bij het veld.
1 år sedan

Toon
Nederländska
Sanitair is zo schoon en bij gehouden, prachtig grasmat en op tijd gemaaid, zeer goede wifi op alle plaatsen, wij stonden op het nieuwe gedeelte met mooi uitzicht, geweldig, eigenaren staan je elke weer te woord niks is te veel, we komen graag weer terug voor te wandelen en fietsen.
1 år sedan

Toon
Nederländska
Sanitair is zo schoon en modern, gras wordt elke keer op tijd gemaaid, zeer goede wifi op alle plaatsen, wij stonden op het nieuwe terrein, geweldig, ruime plaatsen met zicht, prachtige grasmat, eigenaren zijn fantastisch, weinig of geen geluid van de Zevenheuvelenweg, wij komen hier graag terug voor de wandelen en fietsen.
1 år sedan

Toon
Nederländska
Sanitair is zo schoon, geweldige eigenaren niks is te veel, prachtig grasmat op tijd gemaaid, prima wifi op de hele camping, wij stonden op het nieuwe gedeelte van de camping hier zijn ook alle voorzieningen met een prachtig uitzicht, hier is niks mis mee, wij graag terug voor de wandelen en fietsen.
1 år sedan

Pieter
Nederländska
Wij stonden op het B terrein echt geweldig zo mooi uitzicht, zeer ruime plaatsen konden zelf kiezen waar we wilde staan, wel in overleg, sanitair om door een ringentje te halen, er is overal aan gedacht, geweldige eigenaren.
1 år sedan

Bert
Nederländska
De vorige die een stukje heeft geschreven over de camping daar ben ik echt niet mee eens, zelfs op het tweede terrein in het geweldig ruime plaatsen met alle voorzieningen, in overleg kun je zelf een plaats uitzoeken, houden ook rekening mee met de schotel, echt geweldig, je kijkt uit over de landerijen waar ze toen aan het hooien waren, geweldige eigenaren, de campings zijn echt een aanrader, we komen zeker terug.
1 år sedan

Linda
Nederländska
Wat een prachtige plek! de mountainbike route loop langs de camping perfect dus. De hardloop route N70 vlakbij en de hond mocht in het bos rond om de camping even lekker vrij rond lopen. Super sanitair en een heerlijk gras veld om een mooi plekje te zoeken. Wij stonden aan de rand en hadden vrij uitzicht op de "zevenheuvelenweg" en de bossen. Gelijk weer geboekt en komen over twee weekjes weer terug!
1 år sedan