Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
BBQ tillåten
Tvättmaskiner
5 / 5 (11 röster )

Minicamping Plessiere


03350, Theneuille
Frankrike

Minicamping Plessiere är en camping med 30 platser i Theneuille, Frankrike, som ligger i regionen Auvergne. För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
Campingshop
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Plats med skugga
Bilfri

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Ine
Nederländska
We hebben genoten van onze vakantie op camping Plessière. Onze campingplaats leek wel een weiland, zo groot. Er was voldoende schaduw van grote bomen en struiken. De ruimte, de rust en het warme weer hebben ervoor gezorgd dat we een heerlijke vakantie hebben gehad. Ben en Bianca zijn een goede en enthousiaste gastheer en gastvrouw. Ze doen er alles aan om je een fijne vakantie te bezorgen. De 6 campingplaatsen liggen flink verspreid over het terrein. Het sanitair is wat verder lopen maar dat was voor ons geen probleem. Deze camping legt de lat hoog voor een volgende vakantie!
1 år sedan

Angela
Nederländska
Dit is nu precies wat ik zoek in een camping! Enorm grote plek, een heel weiland voor onszelf! Er zijn meer kampeerders maar die zitten zo ver van je af dat je ze niet ziet of hoort. De hele dag schaduw van grote eeuwenoude eiken. Stilte, natuur en sterrenhemels. Prima sanitair en een gemeenschappelijke koelkast. Nieuwe eigenaars Ben en Bianca zijn enthousiast en gezellig. In de buurt leuke stadjes en meertjes. Dit is echt een van de fijnste campings waar ik ooit ben geweest!
3 år sedan

Diane
Nederländska
Wat een fijne plek om te verblijven, grote rustige plekken met zon en schaduw, mooie natuur, net sanitair en gastvrije eigenaren. We hebben genoten!!
3 år sedan

Wim en Lia Geurts
Nederländska
Een unieke camping waar je het gevoel hebt dat je in de vrije natuur kampeert. Een adembenemend uitzicht en een nette/ruime plek voor de douches e.d. Als je er 1 keer geweest bent wil je het volgend jaar op zeker weer terug.
3 år sedan

Wim en Lia
Nederländska
Op deze plek lijkt kampeer je formeel op een camping maar eigenlijk sta je in de vrije natuur. Op loopafstand een douche en een wasgelegenheid en verder groen, groen en groen. Op één of andere manier heeft deze camping iets dromerigs. Vooral de vogels in alle maten en soorten dragen hier aan bij. Theo en Esther, de campingbeheerders zijn op de achtergrond aanwezig; net als de medegasten op de camping. Eigenlijk kun je het geen camping noemen want dat roept bij veel mensen andere associaties op. Op deze plek mag je de stilte van het Franse platte land a.h.w. even lenen. Dat er geen internet is heb ik in het begin als lastig ervaren maar na een paar dagen werd het een zegen.
3 år sedan

Sara en Niels
Nederländska
Fantastische ligging, geweldig uitzicht, enorm veel ruimte en privacy. Kampvuurtje stoken voor je tent. Echt stil. De plek als je rust zoekt en/of tot rust wilt komen. Het sanitairgebouw is eventjes lopen, maar genietend van het wandelingetje er naartoe is het heerlijk. Elke ochtend het lekkerste zelfgebakken brood van Theo. Esther en Theo zijn twee gastvrije, zeer hartelijke mensen. Wij hebben (wederom) enorm genoten!
3 år sedan

Sanne
Nederländska
Wij hebben genoten! Toen we de camping per toeval vonden op het internet, sprak die direct zo aan dat we niet meer verder hebben gezocht. We zijn niet teleurgesteld! De campingplaatsen zijn zo groot dat je de buren nauwelijks ziet dus je hebt beslist geen last van elkaar. Het uitzicht is prachtig, heerlijk om zo 's ochtends de tent uit te stappen! Het sanitairgebouw is wel een stukje lopen maar dat is onlosmakelijk verbonden met de grote campingplaatsen. Het brood, dat je op een praktische manier kunt bestellen en ophalen, smaakt heerlijk! Er zijn geschikte wandelroutes uitgezet en in het toiletgebouw is ruim voldoende informatie aanwezig over (super)markten en eetgelegenheden in de omgeving. Bovendien zijn de eigenaren Theo en Esther hele hartelijke mensen aan wie je alles kunt vragen! Wij zijn helemaal tot rust gekomen en klaar om weer te gaan werken.
3 år sedan

Marja Nieuwstraten
Nederländska
We hebben een heerlijke vakantie gehad op deze camping. Een superplek met weids uitzicht op de omgeving. We hoorden vogeltjes,kikkers,krekels.Heerlijk rustig, hier kun je ontstressen!!Iedere ochtend een lekker zelf(Theo)gebakken brood met een zelf(Esther)gemaakt jammetje. In de omgeving van de camping kun je mooie wandelingen maken en ook een bezoek aan Le Moulins is zeer de moeite waard. Bedankt Esther en Theo voor de heerlijke vakantie! Groetjes Ron en Marja
3 år sedan

ErikenLoes
Nederländska
Een geweldige plek om te verblijven. Enorm ruime plekken, je hebt het gevoel alleen te staan. Plessiere heeft slechts 6 plekken, en je kunt de andere kampeerders net zien. Kampvuurtje voor de tent: geweldig! We werden hartelijk ontvangen, Theo had speciaal voor ons nog een schommel opgehangen. Op de camping zijn heel veel foldertjes van wat er in de buurt te doen is, en Theo en Ester vertellen graag nog wat extra's. Veel dorpen met mooie kastelen in de buurt, zeker het stadje Moulins is de moeite van het bezoeken waard, ook vanwege de erg leuke kinderspeeltuin bij de rivier. Het sanitair wordt erg netjes gehouden. Vanaf de achterste plaatsen wel ver (400 meter) lopen, maar dat wisten we van tevoren. Ester is daar ook pragmatisch in: "een plas in de struiken mag". 's Morgens werden we wakker van het geblaat van schapen, geloei van koeien, het getik van een specht en het gekraai van een haan. Je bent er echt helemaal uit. De kinderen hadden het ook helemaal naar de zin: Het tafelvoetbalspel was een hit. Succes met jullie camping!
3 år sedan

annick
Nederländska
Minicamping Plessiere valt moeilijk te omschrijven. Het is in feite een reuzencamping met weinig plaatsen. Je hebt er echt een zee van ruimte. Niemand die langs je tent passeert... heerlijk genieten van de stilte. Theo en Esther zijn alle twee super sympathieke mensen, altijd aanwezig, maar nooit opdringerig. De camping wordt met liefde gerund Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf!
3 år sedan

Fam. van Spijk
Nederländska
Na een hartelijk welkom van de eigenaren Esther en Theo wachtte wij met een kopje koffie en thee op het einde van de regenbui. Daarbij kregen wij een biologisch gekweekte komkommer aangeboden. Theo ging nog even de plek maaien waar wij onze vouwwagen konden plaatsen. Toen het droog was ontdekte wij dat er een zee van ruimte achter de boerderij lag. Wij kregen zowat de verst gelegen plaats bij een enorme zomereik. De buren waren vanaf die plek nauwelijks te zien. Maar met veel meesjes, een specht en een ijsvogeltje in de buurt en met zicht op de drie paarden voelde wij ons niet zo alleen. Bedenk wel dat de afstand naar het gebouw met sanitair, lees- en tafeltenniskamer daardoor best wel groot is. Als dat een bezwaar is dan is vooraf voor een bepaalde plaats reserveren in het hoogseizoen een goede optie. Voor mensen die slecht ter been zijn; het veld waar wij verbleven was behoorlijk hobbelig. Al met al een unieke camping in een mooi wandelgebied.
3 år sedan