Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
Hundar
Tvättmaskiner
3 / 5 (33 röster )

Ludo

Route de Lavilledieu
F-07170, Lussas (Ardeche)
Frankrike

Ludo är en camping i Lussas (Ardeche), Frankrike. Ludo har wifi, en campingshop, en restaurang och en inomhuspool. Hundar är tillåtna. Förutom camping går det även att hyra en mobil bungalow . Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner och torktumlare tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi
Mobila bungalows

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Campingshop
Snacksbar
Restaurang
Rullstolsanpassat

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats
Barnanimation
Utomhuspool

Sanitär
Skötrum
Tvättmaskiner
Torktumlare


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Fam van Loon
Nederländska
Wat was dit een teleurstelling zeg! Het personeel is erg onvriendelijk en het zwembad vies. Ik snap niet dat touroperators hier accomodaties aanbieden. Deze camping biedt geen kwaliteit en daar wil je je naam toch niet aan verbinden als Vacansoleil en vacanselect zijnde!! De omgeving is prachtig, maar activiteiten op redelijke afstand van de camping. Langs de Ardèche zagen we veel leuke campings. Ik zou daar eens kijken;)
1 år sedan

Ursula
Nederländska
Wat een deceptie was dit! De medewerkers zijn behoorlijk onbeleefd en het zwembad is smerig. Het is voor mij onbegrijpelijk dat reisorganisaties hier hun accommodaties promoten. Deze kampeerplaats biedt absoluut geen kwaliteit en als je Vacansoleil of Vacanselect bent, zou je toch niet geassocieerd willen worden met zoiets!De omgeving is adembenemend, maar de activiteiten zijn op een behoorlijke afstand van de kampeerplaats. We zagen veel aantrekkelijke kampeerplaatsen langs de Ardèche. Ik zou aanraden om daar eens te kijken;)
1 år sedan

Lisa
Nederländska
Waardeloze vieze camping!! Sanitair slecht, zwembad slecht, riviertje krukdroog. Mensen boek iets anders. De Ardèche is wel heel leuk!
1 år sedan

Miles
Nederländska
Deze camping is absoluut niet aan te raden! Het sanitair is ondermaats, het zwembad is van slechte kwaliteit en de rivier staat droog. Zoek alstublieft een andere accommodatie. De Ardèche zelf is echter prachtig!
1 år sedan

Carola
Nederländska
We hebben er het beste van gemaakt tijdens onze vakantie, dankzij het aangename gezelschap op de camping. Echter, de camping zelf was een nachtmerrie. Het personeel was onvriendelijk, met name de vrouw die in het restaurant werkte, ze was behoorlijk gestresst en humeurig. We verbleven in een safaritent die door ratten werd bezocht. Ondanks dat we dit hebben gemeld, werd er nauwelijks actie ondernomen en er was geen alternatieve accommodatie voor ons beschikbaar. De douches waren van slechte kwaliteit. In één van de douches kwam enkel gloeiend heet water uit de kraan, wat tot ernstige brandwonden kan leiden, terwijl de overige douches ijskoud waren of onbedoeld wisselden van temperatuur. Al met al is deze camping alleen aan te raden als je zeer optimistisch bent en je makkelijk kan aanpassen aan de omstandigheden op een camping. De Ardèche is overigens prachtig.
1 år sedan

Irene
Nederländska
We hebben er een leuke vakantie van gemaakt met de gezellig mensen op de camping maar de camping zelf is een drama. Onvriendelijk personeel, vooral de dame in het restaurant is nogal gestrest en chacherijnig. We hadden een safaritent waar de ratten in kwamen, na dit gemeld te hebben werd er erg weinig mee gedaan er was ook geen alternatieve plek voor ons. de douches zijn heel slecht. in de ene douche kwam alleen bloedheet water waar je je lelijk aan kan verbranden en de anderen waren ijskoud of een niet bedoelde automatische wisseldouche. Kortom alleen boeken wanneer je erg positief bent ingesteld en het camping gebeuren makkelijk van je af kan zetten. De Ardèche is prachtig
1 år sedan

Fam van Dijck
Nederländska
De omgeving is heel mooi, we hebben leuke uitstapjes gemaakt, o.a. een hele mooie waterval, veel marktjes en ook het Ardeche museum is een aanrader. Helaas geldt dat niet voor de camping. Gelukkig wel de door ons geboekte caravan met airco, in tegenstelling tot vele anderen. Verder nul controle bij het zwembad waardoor er veel mensen die met hun tentje aan de rivier buiten de camping stonden gebruik kwamen maken van alle voorzieningen. Veel luidruchtige blowende Fransen en vies sanitair bij het zwembad. Gelukkig hadden wij sanitair in onze caravan. Caravan slecht uitgerust, amper een pan te bekennen, geen waterkoker, geen fatsoenlijke mokken, vloer kapot. Rivier was mede door de droogte een heel klein stroompje met een kleine diepere poel bij de 'waterval', maar ik verwacht niet dat dit onder normale omstandigheden wel een zwemrivier is. Borg nog steeds niet terug gestort en op mail geen reactie. Kortom super omgeving, slechte camping.
1 år sedan

Theo Vonk
Nederländska
Camping mooi gelegen om uitstapjes te maken. Receptie: te vaak dicht en veel te weinig personeel. Was s'middgas van 12:00 uur tot 14:00 uur in hoogseizoen dicht. Brood halen was je al gauw een half uur mee kwijt. Pas om negen uur open. Mensen die sanitair schoonmaakte stonden s avonds weer in de keuken. Zwembad geen toezicht, was het water al om een uur troebel. Jongelui de rookten, muziek hard aan hadden en in het water doken werden niet gewaarschuwd want er was geen toezicht. na twee weken werd onze electriciteitskabel eruit gehaald voor een ander. Onze kabel hadden ze gemakshalve maar over de weg gelegd. Containers ieder dag overvol. Geen informatie over de bosbranden. s. Avonds een hoop herrie op de camping door jongelui. Geen toezicht. Plaatsaanduiding zeer slecht. Slechte douches. Of warm water of koud,
1 år sedan

Teun en Sandra Lust
Nederländska
Wat een waardeloze camping. Wij moesten vooraf de maten opgeven, dat hebben wij gedaan en kregen een plekje waarbij we de luifel in de heg moesten parkeren. Wij zijn ook anderhalve week eerder vertrokken.
1 år sedan

Ingrid
Nederländska
+ schaduwrijke plekken, omgeving, beekje - voortdurend verstopte toiletten, met alle geuren van dien - ijskoude of zeer hete douche. Erg pijnlijk - animatie volledig in het Frans - 2 a 3 xpw een show (goochelaar en soort illusionist) wederom volledig Frans. Nederlanders halen enerzijds af omdat het niet te volgen is en anderzijds omdat zij niet betrokken worden in de interactie met het publiek - zwembadhek klemde waardoor men niet in of uit kon. Je moest hem optillen en wat wrikken of men hielp elkaar. Gedurende drie weken niets aan gedaan - personeel verzorgt catering, incheck én de winkel dus een uur wachten op je ijsje en brood, is dagelijkse kost - zeer veel geluidsoverlast van Fransen tot 3u ‘s nachts (luide muziek/vechtpartijen/onder invloed) - je staat mannetje aan mannetje aan vier kanten… - geen slagboom en daardoor ‘s nachts spookkampeerders - opgedroogde rivier dus geen waterval, stroming of zwemmogelijkheid Bah
1 år sedan

H. Meijnckens
Nederländska
Geen hartelijk welkom bij aankomst. Gereserveerde koelkast? Niet vanzelfsprekend dat je die ook krijgt. Alleen reglement bij het sanitair gebouw. Geen honden uitlaatplek. Dit is gewoon de camping! Beperkt brood. Eigenaresse Melissa, blijkt geen eigenaresse maar de directrice van deze Franse camping. Te weinig personeel tijdens de avond. Gevolg, stress, mopperende werknemers, chaos en lange wachtrijen. Luidruchtige Franse jongeren en gezinnen kamperen op de camping die om 02:00 uur nog (hardcore) muziek op hebben. Er wordt niet ingegrepen. En de oplossing is ga morgen elders andere mede camping gasten overlast geven. Veel wiet wordt gerookt!! Ook is er geen slagboom. Het stroom is ook een paar keer uitgevallen. Zwembadregels? Geen controle. Douches zijn slecht. Of het water is koud of zo heet dat je je verbrand. Voor kleine kinderen echt gevaarlijk.
1 år sedan

Fam. Aqui
Nederländska
Houdt rekening met asociale kampeerders die tot diep in de nacht (03.00 uur) voor geluidsoverlast zorgen. Muziek, hard gepraat, gelach en geschreeuw…🤯 meerdere malen gemeld bij Ludo. Maar zonder resultaat. Douches zijn te heet of te koud Bij de receptie te weinig medewerkers ( 1 soms 2) waardoor je soms een uur in de rij staat. Veel te veel om op te noemen! Ik kom er zeker nooit meer!!
1 år sedan

Sandra Gorel-Sluik
Nederländska
Nette camping waar we erg van genoten hebben. Wij hadden de tipitent gehuurd en deze is netjes en voldoende ingericht. Wat we er wel missen is een waterpunt. Super net zwembad, ook van genoten maar daar misten we een leuning bij de trap en strepen op de treden, menigeen is bij de laatste treden gestruikeld omdat je niet kunt zien waar de trap eindigt. De receptie had vriendelijk personeel maar meer dan een paar woorden Engels is er niet, wel intentie! De receptie is s'middags gesloten wat niet handig is. Het restaurant gaat pas om 17 uur open dus geen kleine snacks helaas.... ook de kaart is erg Frans en klein. Ook hier zien we nog wel een aantal verbeterpunten. Het terras is ook wel een dingetje, alles staat door elkaar, geen asbakken en kussentjes. Dat gedeelte kan zo gezellig zijn, lekker even zitten met een snack of een drankje. Wij gaan volgend jaar zeker terug!
1 år sedan

Familie S
Nederländska
De camping verdient een betere recensie dan die van een paar jaar geleden. Het zwembad is heerlijk, het sanitair schoon, de rivier is leuk, van de 'waterval' afspringen vinden de kinderen ook leuk (even iets verder stroomopwaarts lopen voor diep water) Wij hebben een safaritent gehuurd, de bedden zijn prima, keukentje ook. We missen wel een lekkere stoel of bankje of lounge setje om te zitten. Gelukkig hadden we hiernaar gevraagd voor vertrek en hebben we zelf stoelen meegenomen. De camping heeft een hoger en lager gelegen gedeelte, wij zaten op het hoger gelegen gedeelte. Wat betreft de animatie, verwacht hier niet teveel van. Alles is in het Frans. In de ochtend is er een kinderclub, maar de jongen die dit leidt doet geen enkele moeite de NL kinderen erbij te betrekken. Ook de service aan de bar is zozo, erg lang wachten om een drankje te kunnen bestellen. Onze kinderen hebben het prima naar hun zin met andere NL kinderen/jongeren.
1 år sedan

John
Nederländska
Er is weinig rust op de camping na 23 uur nog veel rumoer, animatie is alleen in het Frans. Restaurantje zijn simpele gerechten maar erg lekker. Dame van de receptie is heel vriendelijk.
1 år sedan

Co van Groningen
Nederländska
In tegenstelling tot veel oude reviews is dit een keurige camping zeker voor een drie sterren camping. Er wordt veel geïnvesteerd in verbetering. Zo is vorig jaar het zwembad compleet opgeknapt en fantastisch! Enige nadeel, weinig tot geen schaduw! De verblijven (stacaravans) zijn vrijwel nieuw en dus prima. Zat ruime plekken voor camperen, en voldoende schoon sanitair. Helaas waren de douches regelmatig te koud of te heet. Dat is voor ons een feedback punt voor de eigenaren. Ook ontbrak het aan Nederlands sprekende animatie, terwijl er toch zeker 70/30 NL/Fr bezetting is. Dat is ook een gemis. Qua omgeving zit je hier prima! Leuke stadjes, zwem plekken in riviertjes zoals de Ardèche. En ook bij de camping een watertje om lekker dammetjes te bouwen. Voor ons is dit wel een plek waar we nog een keer met plezier heen zouden gaan. Zeker aangezien deze camping zelfs betaalbaar is met huren van accomodaties.
1 år sedan

Fam blom
Nederländska
Gezellige camping met veel Nederlandse gasten. Zwembad is prima, peuterbadje is leuk met glijbaan. Standplaatsen lekker schaduwrijk en gezellig. 2a3 keer per week iets van entertainment bij de receptie, dus dat is leuk. Wel weer Franser dan Frans. Rivier valt heel erg tegen. Staat 50cm water en is te klein om te zwemmen. Honden mogen waar wel zwemmen dat weer een groot pluspunt is! Er word gepronkt met de Nederlandse eigenaresse. Dat is een grote flop. Organisatorisch is het een puinhoop op de camping. De douches zijn al ruim een week kapot. Omdat de Nederlandse Melissa nooit op de camping te zien is al twee maal gemaild, nooit een reactie gehad. Hek van het zwembad is ook al een week kapot, wordt niet gerepareerd. Animatie is alleen maar Frans en sommige personeelsleden spreken geen woord Engels. Al met al (op de ijskoude douches na) een heerlijk verblijf, maar komen zeker niet nog een keer terug. Niet meer dan een 6
1 år sedan

Ruud
Nederländska
Een rustige camping, met ruime plaatsen: zwembad ziet er schoon uit, voldoende ligbedden en weinig schaduw. Receptie is goed bereikbaar, restaurant heeft een minimale kaart. In de omgeving is met de auto voldoende te bekijken. Vogue, Gorges, Baluzuc, Pont d’arc
1 år sedan

Mark
Nederländska
Een fijne accommodatie op een leuke camping. Minpuntjes zijn de openingstijden van de receptie en dat er weinig andere talen dan Frans wordt gesproken.
1 år sedan

Evert Thiele
Nederländska
Een gigantische verbetering t.o.v. een aantal jaren geleden. Zwembad geheel gerenoveerd - geweldig. Je kunt zien dat er nu tijd en enrgie wordt gestoken in de camping. Zorg er wel voor dat er in ieder geval nederlands of in ieder geval redelijk duits / engels wordt gesproken op de receptie.
1 år sedan

Jidske
Nederländska
Wij zijn met onze 3 kleine kinderen vandaag aangekomen op de camping. Op het eerste oog alles prima. Zeer vriendelijk ontvangst bij de receptie. Helaas bij onze stacaravan aangekomen bleek deze geen airco te hebben terwijl we deze wel geboekt hebben. Blijkbaar heeft nog niet elke stacaravan airco. Voor ons een grote domper, want dit is een van de belangrijkste redenen dat we dit zo geboekt hebben. Met een kind wat overdag nog moet slapen in een veels te hete caravan is dit echt teleurstellend. Bij de receptie welwillend in het zoeken naar een oplossing. Die is er dus niet want alles zit vol. Wel de volle prijs betaald. Daar wordt niks aan gedaan. Niet dat dat de situatie verandert, maar toch…. Het is nooit leuk het idee te hebben dat je iets boekt en het vervolgens niet krijgt. Dit had beter op de site vermeld moeten worden.
1 år sedan

Evert
Nederländska
We waren met eigen caravan
1 år sedan

Hestinami
Nederländska
Fantastisch ontvangst, Melissa en haar team, een heerlijke familie camping, ik heb alweer geboekt voor dit jaar.
2 år sedan

Thies
Nederländska
Na een paar weer terug op ludo camping. Dit kwam omdat wij een andere camping hadden gevonden maar daar was geen plaats meer. Dus zij ik tegen mijn vrouw toch even kijken op ludo. En tot onze grote verbazing was daar een metamorfose geweest. Ook gelezen wat voor negatieve oordelen er over ludo werd geschreven. Maar de meeste ludogangers weten heel goed waarom dat zo is gekomen. Een half jaar geleden is er een nieuwe beheerster op gekomen (melisa). Ze zij het zwembad word vernieuwd omdat deze lek was. Er zijn nieuwe ligbedden en stoeltjes gekomen. Dus diegene die negatief waren over deze camping als je volgend jaar in de beurt bent ga aub eens kijken en dan graag weer een oordeel geven. Wij gaan volgend jaar weer richting ludo camping en dat word weer genieten.
2 år sedan

Familie van Leenen
Nederländska
Ondanks de, veelal negatieve, publicaties toch naar de camping gegaan en wij hebben kunnen constateren dat er dit jaar veel gedaan is om verbeteringen door te voeren. ( de wasgelegenhden worden twee keer per dag grondig gereingd en het zwembad ieder ochtend en de nieuwe ligbedden in het zwembad zitten geweldig. De leiding is in handen van een Nederlandse directeur die er echt betrokken is en er alles aan doet om het de gasten naar de zin te maken.
2 år sedan

Lukas
Nederländska
Slechte camping!! Wij zijn na drie dagen vertrokken. De kinderen wilden niet zwemmen in het vieze zwembad. Het gras groeit hoog op de kampeerplaatsen Niemand die zorgt voor het onderhoud. Sanitair wordt twee keer per dag met een brandslang ‘schoon’ gespoten. Riviertje is leuk maar er is weinig plek om te zitten/liggen. Ver rijden voor wat activiteit. Wij zijn daarna op een heel leuke camping terecht gekomen. Wat een verschil!!
3 år sedan

Joke de vries
Nederländska
We houden van kleine campings en daarom zijn we voor camping Ludo gegaan. De camping ligt toch nog best ver rijden van alle leuke attracties in het gebied. Dat viel ons tegen. Ook is de dichtbijzijnste winkel een half uur rijden. De camping is niet goed onderhouden en het personeel is erg onvriendelijk. Al met al voor ons een reden om hier zeker niet terug te komen!
3 år sedan

Yvan
Nederländska
Geslaagde vakantie! Veel plezier gehad bij de riviertjes.
3 år sedan

Jip
Nederländska
Wat een vieze, oude, vervallen camping! In zo’n prachtige omgeving, maar wat een trieste camping. Vies sanitair, vies zwembad....
3 år sedan

Joke de Vries
Nederländska
De camping ligt in een mooie omgeving, maar wel ver van alle bezienswaardigheden. Ook de winkel is ver weg, half uur slingeren. De camping zelf is echt slecht. Wij houden van kleine campings met niet te veel poespas en kwamen daarom hier uit. Slecht onderhouden camping!! Vieze wc’s en douches! Zwembad heeft troebel water en het personeel is uiterst onvriendelijk. Zoek een andere leuke camping in de prachtige ardeche
3 år sedan

Eva
Nederländska
Na het zien van veel wisselende recensies toch overwogen naar de camping te rijden. Sanitair was niet allemaal even schoon en douches stonden naast de leegplek van caravan-toiletten?! De plekken zijn groot, vlak, met zon/schaduw en stroom. Sanitair word 1 á 2 keer per dag een beetje schoongemaakt, maar is vaak vies. Je moet goed kijken op welk toilet je gaat zitten (zit onder de plas ofpoepresten). De douches zijn rampzalig! 3 verschillende douches geprobeerd die allemaal koud bleven... De 4e douche was koud, warm of gloeiend heet! Het water in de rivier is erg koud, waardoor zwemmen (bijna) niet mogelijk is. Mocht je de kou aan kunnen kun je wel leuk van de waterval springen. Zwembad zag er goed uit, wel veel wespen. Het speeltuintje is echt aan vervanging toe en erg gevaarlijk!! Op de laatste dag was de glijbaan afgesloten, omdat het trappetje was ingestort!!!
3 år sedan

Bob-Willem
Nederländska
We komen al een aantal jaren. Helaas worden de voorzieningen zoals restaurant (pizza, friet en hamburger) en animatie (voornamelijk gericht op Fransen) steeds minder. Maar het is een heerlijk rustige camping in een hele mooie omgeving. Prima om heerlijk te genieten met kleinere kinderen (5 en 9).
3 år sedan

Erik
Nederländska
Prima camping, bij de receptie was jet soms wat rommelig. ivm brood halen bijvoorbeeld. dan hier dan daar.
3 år sedan