Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
4 / 5 (5 röster )

L'Ilot


24640, Cubjac
Frankrike

L'Ilot är en camping i Cubjac, Frankrike, som ligger i regionen Akvitanien. L'Ilot har wifi, en restaurang och en inomhuspool. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats och en tennisplan.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
Snacksbar
Restaurang
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Bilfri

Rekreation
Lekplats
Utomhuspool
Tennisplan

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Jan en Marjon
Nederländska
Heel aardige Sophie, gastvrije en goedlachse eigenaar. Je voelt je direct thuis. Vol vogels, keuze tussen schaduw en zon. Met een beetje geluk huppelt er 's avonds een hertje voor je tent langs. Mooie uitvalsbasis voor een fietstocht naar Perigeux of Tourtoirac.
3 år sedan

Visser
Nederländska
Wij hebben hier een kleine week gestaan met een tent. En dat is ons prima bevallen. Camping grenst aan een dorp met een uitstekende bakker, hier kun je dus perfect brood halen 's ochtends. Het dorp kan wel voor wat geluid zorgen in de ochtend, maar wij hebben ons daar niet aan gestoord. Verder is er een klein zwembad, maar wij hebben hier geen gebruik van gemaakt. Het toilet/douche-gebouw ziet er goed uit, lijkt nog recent vernieuwd te zijn, en wordt goed schoon gehouden. De omgeving biedt genoeg mogelijkheden, maar liefhebbers van wandelen/fietsen komen hier het meest aan hun trekken (naar mijn mening).
3 år sedan

jansen
Nederländska
Mooie rustige camping met voldoende ruimte voor iedereen. Leuk zwembad en prima gastvrouwen met informatie en lekker eten in het restaurant. Via een klaphekje ben je binnen twee minuten bij de plaatselijke bakker. We gaan hier volgend jaar vast weer naar toe. We hebben genoten.
3 år sedan

Romeijn
Nederländska
Een leuke camping voor rustzoekers maar in het dorpje is weinig te beleven. Er is wel veel in de omgeving te bekijken. Wij waren er toen er een WK kampioenschap was maar op de camping was geen tv beschikbaar om te kijken. Ook wifi niet te ontvangen op de campingplek.
3 år sedan

Fam.Jansen
Nederländska
Dit is zo'n typisch onverwacht paradijsje. De camping ligt bijna in het centrum van het dorpje. Door de "achteruitgang" van de camping sta je meteen bij de bakker en de slager voor de deur. ('s morgens lekker vers brood halen en prima vlees voor de BBQ ) Het dorp op zich heeft naast een gezellige markt op zaterdag ( achter de camping bereikbaar via de achteruitgang) niet veel meer te bieden dan heerlijke rust. De camping heeft een parkachtig karakter ( Bomen en grasland met enkele privé hoekjes.) In de omgeving is veel te beleven. Mooi wandelgebied, maar ook veel historie in de omgeving. Voor het tarief een uitstekende camping.
3 år sedan