Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
BBQ tillåten
Hundar
4.5 / 5 (4 röster )

l'Etang Bleu

Sur D 93
24340, Vieux-Mareuil (Dordogne)
Frankrike

l'Etang Bleu är en camping med 100 platser i Vieux-Mareuil (Dordogne), Frankrike, som ligger i regionen Akvitanien. l'Etang Bleu har en campingshop, en snacksbar och en inomhuspool. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
TV-anslutning
Campingshop
Snacksbar
Rullstolsanpassat
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats
Utomhuspool


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Kim
Nederländska
Samen met mijn ouders, vriend en zusjes van 17 en 8 naar deze camping geweest voor 2 weken. Het is een leuke, vooral rustige en gezellig camping. Erg vriendelijke eigenaren. Eigenaren zijn engels. We konden zelf een plekje uitkiezen. Erg ruime staanplaatsen. We hadden een vouwwagen met voortent en luifel, een kleiner tentje en 2 auto's op ons plekje staan en hadden nog genoeg ruimte om buiten te kunnen zitten. De camping is erg kindvriendelijk. Over het algemeen niet al te druk met kinderen. Leuk overzichtelijk zwembad. Sanitair werd iedere dag goed schoongemaakt. Zag er netjes uit. Er zit een bistro en bij de receptie kan je iedere dag voor de dag erna stokbrood en croissantjes bestellen. Enige nadeel was dat de grotere winkels wat verder weg zaten. Je moest minimaal een half uur rijden om daar te komen. Camping ligt wat afgelegen. Maar er zijn wel wat kleinere supermarkten in de buurt. Wij hebben het erg naar ons zin gehad om deze camping. Zeker een aanrader!
3 år sedan

Annemarie Rombout-Strik
Nederländska
Ruime plaatsen, genoeg om uit te kiezen. Zeer hulpvaardig personeel, engels- en nederlandstalig. Landelijk gelegen, 5 km vanaf Mareuil. Lekker zwembad, niet druk met kinderen en soms wat dobberende Engelsen. Sanitair wordt niet drukbezocht, maar ook niet vaak schoongemaakt. Bistro op de camping vaak gesloten, maar in Vieux-Mareuil zit een goed en leuk restaurant en in Mareuil ook.
3 år sedan

Jan-willem
Nederländska
wij zijn hier afgelopen zomer geweest met 2 kinderen. Een erg gezellig gemoedelijk engels echtpaar runt hier de camping. Wij hebben het erg naar ons zin gehad gelukkig niet te groot ongeveer 50 plaatsen bezet in het hoogseizoen. mooi overzichtelijk zwembad. Nadeel dat je erg ver van alles zit de dichts bijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 20 minuten met de auto van de camping. Wel is er een leuk restaurant in de buurt. De camping ligt maar een stukje van de grote weg af dus met een grote caravan goed te rijden.
3 år sedan

martijn
Nederländska
leuke camping met veel leuke dingen voor de kinds
3 år sedan