Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
Hyra av stuga
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
4.5 / 5 (10 röster )

Le Vallon des Oiseaux

Le Vallon des Oiseaux Jan Pasma
F-04110, Reillanne
Frankrike

Le Vallon des Oiseaux är en camping med 100 platser i Reillanne, Frankrike, som ligger i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur. Le Vallon des Oiseaux har wifi, en restaurang, en inomhuspool och skåp. Hundar är tillåtna. Förutom camping går det även att hyra en hyrstuga, en mobil bungalow eller en lägenhet . Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi
Hyra av stuga
Mobila bungalows
Lägenheter

Faciliteter
TV-anslutning
WiFi
Köksfaciliteter
Snacksbar
Restaurang
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga
Bilfri

Rekreation
Lekplats
Barnanimation
Utomhuspool

Sanitär
Skötrum
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Annemarie & Wil
Nederländska
Ruim, compleet, zeer goed verzorgd, schoon. Perfect.
2 år sedan

Ronald Bode
Nederländska
Ondanks de corona ellende, toch een fijne camping. Vreselijk lieve gastvrouw, en net personeel. Mooi veld met veel plek om ons heen. Als je wilt zet men de caravan op zijn plaats. Net sanitair, en heerlijk zwembad. s' Morgens brood op de camping (meer hoeven we niet). Klein winkeltje en ze doen er alles aan om het ons de gasten naar de zin te maken. We komen zeker terug, en dan langer dan een week.
2 år sedan

Fons
Nederländska
Le Vallon hebben we 3 jaar geleden bij toeval ontdekt. een prachtig terrein in de evenzo mooie Luberon. Mooie dorpjes in de omgeving. weinig toerisme. Rust! Dit jaar proberen we in mei terug te gaan voor de 3e keer. we genieten steeds weer van het ruige terrein, de primitieve toegangsweg. Prachtig zwembad. personeel vriendelijk en behulpzaam. Schoon sanitair, maar wel verouderd. de rit in de 2CV van Jan, zullen we nooit vergeten.
3 år sedan

Willy van Egmond
Nederländska
Genoten van de rust en de natuur. Sanitair schoon. Moet herzien worden.Een camping waar je jezelf kan en mag blijven. In de omgeving mooie plaatsen en zeer aantrekkelijke markten.
3 år sedan

Stefan
Nederländska
We hebben de eerste anderhalve week van mei doorgebracht op Le Vallon. Prachtige natuur om ons heen en wat een rust en ruimte! Vanaf de camping en op het terrein zelf kun je heerlijk wandelen. De ontvangst door Jan en dochter Amanda was zeer hartelijk, ze doen er alles aan om te zorgen dat je het naar je zin hebt. Een aantal dagen per week is het mogelijk om deel te nemen aan een gezamenlijke maaltijd. Nu in het voorseizoen werd deze door eigenaar Jan zelf bereid. We hebben er twee maal gebruik van gemaakt en het was heerlijk. Vanaf de camping zijn met de auto veel mooie plaatsen in de Provence te bereiken. Alles bij elkaar een hele fijne camping.
3 år sedan

Bert en Rainier
Nederländska
Kindvriendelijke camping. Tevens ligt de camping zo centraal dat je op eigen gelegenheid de prachtige omgeving prima kunt verkennen. Ook voor wielrenners is dit een uitdagende omgeving. Fietstochten naar de Mont Ventoux en de Lure kunnen hiervandaan goed gemaakt worden. Op de vele gezellige markten in de omgeving zijn veel heerlijke streekproducten te vinden. Er kan 's avonds lekker gegeten en gedronken worden op het gezellige terras. Regelmatig zijn er speciale avonden, bijv. Tapasbuffet en diners met, muziekoptredens. 1x per week is er ook een disco voor iedereen. Vanuit het grote zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de vallei. Kampeerplaatsen zijn prima; je kunt op zowel zonnige plekken staan, maar ook in de schaduw. De mobile homes zijn comfortabel en ook prettig om in te verblijven. De beheerders Amanda, Romain en hun vader Jan doen hun uiterste best om iedereen een fijne vakantie te bieden en zijn gastvrij. Wij komen heel graag op deze camping en bevelen hem zeker aan.
3 år sedan

Eva
Nederländska
Waarom Vallon?! omdat; het buitengewoon mooi ligt. er enigszins vooruitgang zit in aanpassingen en renovatie. als je geen hele hoge verwachtingen van het sanitair hebt, het er goed toeven is. de oude ruïne een mooi onderkomen geworden is en zijn geld wel zal opbrengen. Maar al jaar en dag is er een ontkenning vanuit Vallon dat het sanitair niet oké is. Vele klachten over het zeer verouderde slechte sanitair. te weinig ,vaak te koud water, slecht schoongemaakt etc. Het is toch een sterrencamping.(?) De ruïne brengt nl geld in lade. ( Voor het sanitairblok wellicht??!) Als men nu dit eens serieus neemt, zou het een dikke 8 of 9 zijn. Even iets anders; De meneer die twee maal reageerde en alles weg wil wuiven en ontkennen daar kom je er niet mee. Van alle negatieve reacties moet je de middenweg nemen. Zo ook met alle zeer positieve reacties, toch? Maar men moet er wel oren naar hebben. De Pasmansjes (eigenaars) zouden blij moeten zijn met het commentaar. We houden hoop.
3 år sedan

Frans Jacobs
Nederländska
In een fantastische omgeving met heerlijke eetgelegenheden, gezellige marktjes, vriendelijke mensen ligt "de Vallon". Ieder jaar is er weer wat verbeterd aan de camping. Vandaar dat er veel "stamgasten" zijn: mensen die er al jaren komen. Het benedensanitair is netjes, boven uitstekend. Een pizzaboertje op maandag, goede "take away" en iedere morgen een foldertje met wetenswaardigheden en goede raad. Marktjes van Forcalqier, Manosque of Apt, wandelingen naar Reillanne of Cereste, mooie fietstochten. En veel leuke dorpjes waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan... Leuk terras onder druiven, waar je bij aankomst hartelijk wordt verwelkomd. Met de trekker eventueel naar je plaats wordt gebracht naar het bos of naar een open veldje, of heel ver weg en stil, net wat je wilt. Soms verse tomaten en courgettes van eigen land. 50 hectaren wandelruimte met mooie vergezichten. Vandaar komen wij er al jaaaaaren.
3 år sedan

sedo5760
Nederländska
Het is een heel mooi terrein, maar de service laat een beetje te wensen over. De indruk die wij van 1 van de personeelsleden hebben gekregen is niet al te best. Soms komt het bot over. De overige leden komen erg prettig over. Het Sanitair blok boven is echt aan vervanging toe. Ik vraag me af hoe dat in het hoogseizoen geregeld is. Het zwembad is erg mooi en het terras ziet er zeer gezellig uit. De stroomvoorziening is beperkt in afname qua ampère maar wel overal aanwezig. Het lijkt me dat 4 ampère tegenwoordig aan de lage kant is gezien alle apparaten die we gebruiken. Er is ook wifi verkrijgbaar. Dit is niet gratis en wordt ook niet door de camping beheerd. De prijs voor internet is aan de bijzonder hoge kant waarbij je niet meer dan 2 apparaten kan gebruiken en ook niet te gelijktijdig. Daarbij is de snelheid niet te vergelijken met thuis. De omgeving is zeer de moeite waar om te bezoeken. Al met al is de algehele indruk positief, maar wel met een beetje gemengde gevoelens
3 år sedan

J. Lommen
Nederländska
Hele mooie camping, prachtige plaatsen, net schoon sanitair. De bokkigheid van Jan hebben wij niet meegemaakt, sterker nog, bij het weggaan kreeg vooral onze jongste dochter een serenade op de trompet van hem. Camping was wel erg rustig. Veel bezoekers zijn 50+ en zijn niet gediend van kinderen die bommetjes maken in het zwembad, of van mensen die na 22.00 nog gewoon praten met vrienden bij de tent. Erg weinig kinderen aanwezig! En wij waren vol in het hoogseizoen. Leuke plaatsjes in de omgeving.
3 år sedan