Priser är inte tillgängliga
Uppskattat pris baserad på 1 bil, 2 personer med tält, husbil eller husvagn.

Campingen öppnades från 01 January till 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Avresa
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dagar
{{r.bookingDays}}

Den här campingen är inte validerad av Spottocamp. Är du ägaren? Kontakta oss genom knappen nedan

Jag är ägaren
WiFi
BBQ tillåten
Hundar
Tvättmaskiner
4 / 5 (11 röster )

Le Gravelotte

Le Village
F-5320, La Grave
Frankrike

Le Gravelotte är en camping med 100 platser i La Grave, Frankrike, som ligger i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur. Le Gravelotte har wifi, en snacksbar och en inomhuspool. Hundar är tillåtna. Du kan hitta flera rekreationsaktiviteter på campingplatsen. Det finns en lekplats.

För att tvätta dina kläder finns tvättmaskiner tillgängliga

Kännetecken för plats

Logi

Faciliteter
WiFi
Snacksbar
BBQ tillåten

Kvalifikationer
Hundar
Plats med skugga

Rekreation
Lekplats
Utomhuspool

Sanitär
Tvättmaskiner


Klicka här om du den här informationen är inkomplett eller inkorrekt

Bilder

Recensioner

Esther
Nederländska
De locatie is prachtig. De ambiance is sfeerloos. Het gras op de campingvelden staat hoog vol kuilen. De bloembakken staan vol uitgebloeide bloemen. De toilet is oud maar schoon. Speelgelegenheden staan tussen het hoge gras. Zwembad is niet aangekleed.
3 år sedan

Maggie
Nederländska
Na weggestuurd te zijn op camping de la Meije omdat deze vol was (nee ook geen beetje water gewoon wegwezen) Kwamen wij terecht op camping Gravelotte . Wat een fijne camping en wat een lieve mensen. Vooral de 2 meiden die goed Engels spraken niks was hun te veel . Wij hebben genoten op deze camping Wat ouder maar keurig sanitair . Prachtig uitzicht. Ook op loopafstand van het gezellige la Grave. Deze camping verdiend gewoon een goed cijfer. Chapeau!!!
3 år sedan

Dutchie
Nederländska
Prachtige camping, met enorm ruime plaatsen, aan een riviertje. In de omgeving prima te wandelen. Geen animatie, dus de avonden zijn heerlijk stil. Schoon sanitair, totdat... de camping vol liep. Waar andere campings in de buurt een bordje 'complet' ophangen, laat Le Gravelotte iedereen binnen. 50 plekken? Er staan er nu bijna 120... En iedere kampeerder weet wat dat betekent voor het sanitair. Iedere ochtend en avond in de rij voor het toilet, de de douche en de afwasplaats, en het is niet zo fris meer. Daarnaast staan de tenten luifel-aan-luifel (op aanwijzing van het personeel 'hier kunt u nog tussen') en kunnen kinderen niet meer lekker spelen omdat de veldjes ook in het midden vol gezet worden met kampeerders. Echt jammer voor zo'n prachtplekje. Waarschijnlijk beter te doen in voor- en naseizoen.
3 år sedan

Myrthe Visman
Nederländska
We gaan er al voor de 3e keer naar toe, dus je kunt wel al raden dat we het fantastisch vonden/vinden. Is het ook: heel rustig gelegen met hele grote plaatsen. Er stroomt achter de camping een rustgevende rivier, waar je ook kunt raften vanuit het bijliggende dorpje La Grave waar je met een speciaal pad ook te voet heen kan. Het wc-hok is ruim; genoeg douches, genoeg wc's, privé hokjes waar je je kunt wassen, er zijn genoeg wastafels waar je kunt afwassen en meteen een blik op de camping kunt werpen, dan is er nog een wasmachine en een wastafel voor handwas. De eigenaars zijn heel aardig en makkelijk, daarmee bedoel ik bijvoorbeeld als het zwembad pas open gaat om 12:00 en je vraagt of die al eerder open mag dan doen ze dat met veel plezier voor je, nu we het toch over het zwembad hebben: het is best groot en lekker koel. Ze maken het goed schoon. Je kunt elke ochtend broodjes halen, je kunt ijsjes kopen en je kunt je koelelementen laten koelen in hun vriezer. Vooral voor wielrenners is dit de ideale plek: er zijn genoeg bergen en natuurlijk de Alpe d'Huez die je kunt beklimmen. Ook voor bergbeklimmers zijn er ruige paden. Er is genoeg te doen in La Grave. Er zijn ook heerlijke restaurants en activiteiten te doen zoals met de kabelbaan mee naar de top van een berg en daar een ijsgrot te bezoeken. Maar nu weer even terug naar de camping: natuurlijk zat er al een nadeel aan te komen na al die voordelen. Het enige nadeel is dan ook: het wc-hok wordt goed schoon gemaakt, maar dan is het wc-hok ook meteen voor een paar uur gesloten en moeten de mensen het doen met één wc aan de zijkant van het gebouw, wat niet al te fris is. Voor de rest wat ik al zei is het een heel rustgevende camping en de mensen die er zitten zijn van verschillende nationaliteiten, dus niet alleen Nederlanders maar ook Polen, Fransen, Engelsen.... Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad en veel plezier als je denkt erheen te gaan!
3 år sedan

Mats
Nederländska
Groot terrein waar je zelf je plaats mag kiezen van mevr. Jacobs. Ze is heel vriendelijk en staat altijd voor je klaar. Ik vind dit een *** camping. Geen afgebakende perceeltjes, maar een heel grote vers gemaaide alpenweide. Mooi en verzorgd zwembad met het mooiste uitzicht dat je kan dromen. Ouder maar kraaknet sanitair, wordt meermaals per dag gepoetst. Tussen 14 en 15h is het sanitair gesloten voor een heel grondige kuis. Je kan dan wel terecht in de cafetaria om naar het toilet te gaan. (Waar de vorige beoordeling het haalt dat het sanitair zo smerig is, dat kan ik me bijna niet voorstellen...). Rolstoelvriendelijk Gratis Wifi Mogelijkheid om brood te bestellen. BBQ is geen probleem Gezellige cafetaria met mogelijkheid voor een Frans ontbijt. (Goedkope heerlijke rosé wijn) In het dorp op 15 min wandelen vind je superette en winkeltje, bakker(s), restaurantjes en bistro's, ...
3 år sedan

LAURENT
Nederländska
Sanitair oud en enorm smerig. Geen hygiëne. Vuilnisbakken allemaal zo goed als vol, zelfs met gebruikte maandverbanden en een vuil onderbroek. Vuilnisbakjes op afwasplaats vol met beschimmelde etensresten, zelfs muizenstronten en dode vliegen op de afwasbakken. 2x per dag kwam er iemand (even vuil als het sanitair) gedurende 45 min aan de receptie in de zon zitten, zelfs zonder eens het sanitair te inspecteren. Van de ganse dag niemand gezien die onderhoud kwam doen. Gras op de kampeerplaatsen was tussen 20 en 30 cm hoog. Bodem zwembad was groen.Ver van alles afgelegen. Geen faciliteiten. Ruiten bar afgeplakt. Bar gesloten. Hetgeen een verblijf van 10 dagen moest worden is zeer snel geëindigd. Camping zeker niet aan te bevelen.
3 år sedan

Selma
Nederländska
Deze camping is ons zeer goed bevallen. We konden zelf een plekje uitzoeken, hadden daar veel ruimte en de camping was mooi groen. Zeer vriendelijke eigenaren. De camping ligt mooi, met uitzicht op de gletsjer van La Meije. Voor de kinderen was het een heerlijke camping: zij konden lekker rondstruinen en sprinkhanen zoeken Fijn ook dat de prijs laag was voor een camping met zwembad!
3 år sedan

Liselot
Nederländska
Bij onze aankomst krijgen we de mogelijkheid om een plaats te kiezen. Dit viel bij ons zeker in de smaak omdat we niet in volle zon wakker wilden worden. Het uitzicht is fenomenaal! Van 's ochtends tot 's avonds heb je een prachtig zicht op La Meije.. Verder liggen de plaatsen voldoende uit elkaar zodat je rustig voor je eigen tent kan zitten. Het sanitair mag dan wel aan vernieuwing toe zijn, de uitbaters van de camping zien er op toe dat er dagelijks een grondig onderhoud is. Al het personeel is vriendelijk en schieten je meteen te hulp als je iets wilt bestellen in de bar. Te voet ligt het dorp La Grave op 10 minuten, hier vind je een superette, eetmogelijkheden,.. Wanneer we de Alpen nog eens zouden bezoeken, dan is dit zeker een adresje om bij te houden!
3 år sedan

Liselot
Nederländska
Deze camping was voor ons niet meer nieuw maar toch zijn we er wederom van verschoten hoeveel deugd het ons deed hier te komen. De dag ervoor hadden we gebeld en er was zeker nog een plekje vrij. Bij aankomst mochten we een plekje kiezen. Deze keer eens ergens anders. Mevr Jacobs deelde ons mee dat we het WK niet konden volgen op de camping maar ze raadde ons wel een pub in het dorpje aan. Door de aanhoudende regen (en koude) stelde mevr Jacobs na enkele dagen toch voor dat we binnen terecht konden voor het WK of een alternatief! Top initiatief! Jammer van het weer, anders hadden we nog enkele dagen langer gebleven.
3 år sedan

Carolien
Nederländska
We waren er maar komt, maar camping Le Gravelotte is ons erg goed bevallen. Prachtig zicht op La Meije, veel groen, een ruime zelf gekozen plek op het veld tussen de bomen. Eenvoudig maar goed en schoon sanitair, een barretje en het dorp op loopafstand. Zeer vriendelijke eigenaren, die ons (omdat we met het openbaar vervoer door een dreigende aardverschuiving niet bij La Grave kon komen) met de auto kwamen halen vanaf La barrage du Chambon. Mooie wandeling gemaakt en met de kabelbaan naar boven, schitterend. Toen wij er waren was er weinig oudere (15+) jeugd, maar we hebben ons goed vermaakt.
3 år sedan